Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcuri industriale în trei zone din Sălaj

Dezvoltarea industrială a Jiboului este dată ca exemplu la nivel județean | Foto: Arc Grup

Localitățile Șimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei și Hereclean beneficiază de un acord de parteneriat la nivel județean în baza căruia se urmărește înființarea unor parcuri industriale pe teritoriul lor administrativ.

Acordul de parteneriat aprobat de consilierii județeni vizează punerea la dispoziție a unor suprafețe pe care urmează să fie amenajate acestea, conform Magazin Sălăjean. Fiecare suprafață trebuie să aibă cel puțin 5 ha, cu o poziționare compactă, acces la un drum național, județean sau european, terenurile să nu fie afectate de chestiuni juridice, să fie amplasate ca să permită accesul facil al forței de muncă.

„Ne dorim realizarea unui parc industrial și a unor platforme industriale pentru că în zona orașului Jibou există un astfel de parc și vedem că este un succes pentru economia orașului, pentru dezvoltarea zonei limitrofe. La fel ne dorim să realizăm astfel de parcuri industriale în zona Zalăului și în zona orașelor Șimleu Silvaniei și Cehu Silvaniei.

Este nevoie de aceste acorduri de parteneriat, pentru a avea la dispoziție terenul necesar. Sperăm că va fi un succes de care ne vom bucura cu toții. Pe lângă venituri economice, aceste investiții vor genera și locuri de muncă”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele din Satu Mare au angajat peste 4.300 de persoane în primele 11 luni din 2021

Articolul următor

Interzis instituțiilor publice să solicite copii ale documentelor emise de entitățile statului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share