Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

Wendy Driver, blogger de turism la publicația britanică Daily Mail, a vizitat România toamna trecută, iar experiența a impresionat-o profund. Jurnalista susține că s-a simțit ca într-un film cu James Bond atunci când era în Salina Turda, a fost impresionată de călătoria cu Mocănița prin Carpați și a petrecut noaptea în una dintre cabanele de vânătoare ale lui Nicolae Ceaușescu. 

 

„Am simțit că am intrat într-un film James Bond. Stăteam într-o peșteră uriașă, înconjurată de apele unui lac subteran. Pe un perete vedeam o cascadă strălucitoare de sare cristalizată, formată pe pereții negri la sute de metri deasupra mea, în timp ce stalactite delicate erau suspendate ca țurțurii pe tavan”, își începe Driver prezentarea vacanței din România pe care o descrie ca una dintre cele mai ieftine și destinații din Europa.

„România trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa. O cameră într-un hotel de patru stele costă doar 25 de lire pe noapte și o gustare rapidă de bere și chipsuri puțin peste o liră”.

„Salina Turda din România este atât de mare încât găzduiește o sală de spectacole, un loc de joacă și chiar o roată Ferris. Datând din secolul al XVII-lea, seamănă cu un oraș subteran, cu puțuri de mină imense și tuneluri de peste un kilometru săpate în stâncă.

Se află la doar câțiva kilometri de Cluj Napoca, capitala Transilvaniei, unde l-am întâlnit pe ghidul meu, Mihai, cel care m-a ajutat să vizitez nordul țării.

Ne îndreptam spre Maramureș, o frumoasă regiune nealterată cu păduri și dealuri. Era începutul lunii septembrie, iar zona rurală era plină de fânețe în formă de pară….

Citește întregul articol pe libertatea.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de pavele Symmetrica construieşte o nouă fabrică lângă Arad

Articolul următor

Brandul de ciocolată belgiană Leonidas se extinde în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share