Importate Lideri si afaceri

Raluca Voivozeanu este acum fondatoarea PRIAevents

Dupa ce mulți ani de zile a fost trend setter pe piața evenimentelor de business din România, Raluca Voivozeanu este, de la începutul anului 2015, fondatoarea PRIAevents, propriul brand de evenimente.

“Și de-a lungul acestui an de antreprenoriat rezultatele au fost pe măsura așteptărilor clienților noștri, care au apelat cu încredere la expertiza noastră în organizarea evenimentelor, PR, marketing – un mix care s-a dovedit a avea rezultate excelente”, a declarat Raluca Voivozeanu, fondatorul PRIAevents.  

“Spre exemplu, la PRIAevents, în 2015, au fost prezenți în medie, 150 participanți per eveniment, iar pentru fiecare eveniment am avut reflectare maximă în mass-media, dar și cei mai importanți lectori. Clienții noștri ne-au spus că, și în această formulă de antreprenoriat, au vazut că au fost atinse obiectivele, iar calitatea a fost cea mai bună”, a mai adăugat Raluca Voivozeanu.

Aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim trend-urile în business astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul dvs. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business, echipa PRIAevents găseşte mereu cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a concepe un eveniment special pentru dvs.

Fie că doriţi ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents vă poate recomanda şi propune cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment pentru tipul dvs. de business.
Fiecare eveniment are un project manager special destinat care cunoaşte foarte bine industria şi are grijă de fiecare detaliu. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

“Datorită faptului ca avem rolul de experți și consultanți pentru fiecare proiect, clienții noștri imi solicită de foarte multe ori evenimente de tip taylor-made”, ne-a mai spus Raluca Voivozeanu.

Echipa PRIAevents este o echipă puternică, orientată spre business, organizează de peste un deceniu evenimente cu acurateţe şi pasiune. Membrii echipei au creat – de la idee la implementare – peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri și cu peste 20 000 de participanți, per total.

PRIAevents are epertiză în organizarea și conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business – macroeconomie, finanțe – banci, sănătate și industria farmaceutică, pensii private și asigurări, agricultură, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fonduri europene, lifestyle, precum și domenii de nișă.  De asemenea, echipa îmbină extrem de bine evenimentele cu acțiuni de PR și marketing pentru clienții săi.  

„Potrivit estimărilor nostre, evenimentele joacă un rol important și anul viitor, fiind importante pentru comunicarea cu target-ul țintă”, apreciază Raluca Voivozeanu.  „Și în 2016 ne vom concentra pe evenimentele de business, pe evenimentele medicale dar și de lifestyle, incluzând serviciile de comunicare și marketing pentru clienții noștri. Așadar, nu uita să solicitați un calendar pentru evenimetele PRIA din 2016, în caz ca nu l-ați primit deja”, a mai adăugat Voivozeanu.

Related posts

Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, 90 de ani de existență

Betak SA Bistrița, excelența oțelului!

Ioan Sandor

Astra Vagoane Călători din Arad caută încă 200 de oameni. Câștigă piața internă

redactia

PRIA UNFAIR COMPETITION România 2020: live, 22 iulie

Papuc Irina

Legendarul Brian Tracy revine in Romania

Transilvania Business

ELITE ÎN BUSINESS: Top 20 companii românești din Județul Satu Mare

Ligia Voro

Pineberry, cămășile „no one without”

Papuc Irina

TeCOMM 2016: Storytelling-ul într-o lume digitală

Transilvania Business

Premii naţionale majore pentru compania clujeană Arhivatorul

A. I.

Nu mai funcționează monologul, în relația cu consumatorul: este nevoie de ceva vreme de dialog

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie și estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat

Stefana Muresan

MedLife își mărește pachetele de acțiuni din grupurile SAMA Craiova și PDR Brașov

redactia

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Transilvania Business

Tehnologia GPL, integrată de inginerii români și instalată la Mioveni, contribuie la scăderea emisiilor de dioxid de carbon ale vehiculelor A

Nicolae Pop

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” – CIJ

Transilvania Business

După preluarea Bancpost, Banca Transilvania, la un pas de prima poziție

Stefana Muresan

Campionii Coman. Tatăl și fiul.

Ligia Voro

Ingredientul “X” pentru succes în afaceri

Ligia Voro

McGuireWoods Consulting, nouă conducere a biroului din România

redactia

Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni poate fi eligibilă pentru cofinanţare din fonduri europene

redactia

Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Din paradoxurile subvențiilor pentru animale

Transilvania Business

Chiriasi noi si extinderi

Doar o comunitate de afaceri puternică poate crea unitate

Ionut Oprea

Leave a Comment