Importate Real Estate

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Centric IT Solutions, furnizor mondial de soluţii software, a ajuns la un număr de 200 de angajaţi în locaţia din ansamblul urbanistic Palas Iaşi, unde este prezent din anul 2012.

Compania olandeză intenţionează să îşi consolideze operaţiunile din Iaşi şi să angajeze alte 200 de persoane în următorii 3 ani, pentru care a închiriat o suprafaţă adiţională de 1.700 mp. Astfel, Centric IT Solutions va ocupa în United Business Center Palas Iaşi o suprafaţă totală de 4.000 mp.

„Pentru Centric, următorii ani vor fi, cu siguranţă, inspiraţi de sloganul <<Connect, engage, succeed>>. Intenţionăm să ne extindem prin oameni competenţi, care aderă la cultura noastră organizaţională, iar dublarea numărului de angajaţi este o provocare în contextul pieţei actuale de IT. În acelaşi timp, dorim să le oferim clienţilor noştri soluţii optime şi să nu facem rabat la calitate. Aceasta presupune să ne implicăm, să fim proactivi şi să înţelegem nevoile acestora, prezente şi viitoare. Nu în ultimul rând, pentru a reuşi avem nevoie de o strategie bine definită. Şi aici vorbim de direcţii noi, în care vom investi constant: R&D, Cyber Security, Cloud şi DevOps”, a declarat Andrei Spitelnicu, Operations Manager Centric IT Solutions.

Despre Centric IT Solutions

Centric IT Solutions este parte a grupului Centric International, care oferă servicii IT, financiare, precum şi soluţii în domeniul ingineriei şi al consultanţei. Sediul central se află în Olanda, dar compania are deschise birouri în 10 ţări, ce găzduiesc aproximativ 5.000 de angajaţi.

Printre clienţii Centric IT Solutions se numără: TNT, ING Bank, Ernst & Young, Lafarge, Office Depot, Reckitt Benckiser, Decathlon şi Emerson Process. Proiectele aflate în derulare includ migrarea de tehnologii, dezvoltarea de noi soluţii, precum şi extinderea aplicaţiilor software deja existente. Ca tehnologii şi limbaje de programare se folosesc: .NET, JavaScript, Oracle şi Java, iar ca metodologii predominant, Agile.

Despre United Business Center

Pe segmentul office, grupul Iulius a dezvoltat la nivel naţional brandul United Business Center (UBC), care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A în operare, la Iaşi şi Cluj-Napoca, şi alţi 155.000 mp în construcţie.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri, cu o suprafaţă de 38.000 mp, unde lucrează peste 3.200 de persoane. În prezent, grupul Iulius dezvoltă alte două clădiri office în ansamblul Palas, ambele urmând a fi inaugurate la începutul anului 2016 (UBC 5 – 15.000 mp şi UBC 6 – 9.000 mp).

Totodată, în această toamnă, în imediata proximitate a Iulius Mall Timişoara au demarat lucrările la cel de-al doilea ansamblu multifuncţional din reţeaua grupului de companii Iulius, o investiţie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili.

Related posts

24REAL: masini gratis pentru birou inchiriat

Papuc Irina

MARTIN GARRIX, PENTRU PRIMA DATĂ LA UNTOLD

RC Europe a inaugurat la Oradea al treilea proiect de retail sub brandul NEST, din România

Papuc Irina

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Cemacon Cluj şi-a majorat capitalul social cu 2,46 milioane lei

Stefana Muresan

Începe Sibiu Jazz Festival

Moldovan Carmangerie acorda burse în valoare de 30.000 de lei

Transilvania Business

VGP expected to post substancial higher net profit for full year 2019

Papuc Irina

Dacris, spatiu nou – 4.000 mp in Logicor Mogosoaia

Papuc Irina

Managing groundbreaking changes

Ionut Oprea

Bratislava Property Forum 2020 | Last seats – only 4 days left!

Ionut Oprea

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

redactia

Romania, consolidare pe harta industriei de outsourcing

Transilvania Business

Noutăți mydlink™ Home pentru casa ta inteligentă

Bayern meets Romania

B | P3 anunta 300.000 m2 de spatii construite in Romania

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

România trebuie să devină mai serioasă în accesarea fondurilor europene

Meat & Milk: ”Piață, Prețuri, Importuri, Oțet”

Labradors Residence, un proiect de super case la câteva minute de Târgu-Mureș

redactia

Pentru antreprenori, o soluție financiară de la Safety Broker

Ligia Voro

Credit de 10 milioane de euro pentru Italsofa

Transilvania Business

Trei proprietăți istorice din Transilvania, de vânzare cu 1,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Smart City Expo becomes Smart City Live in 2020

Papuc Irina

Leave a Comment