Importate Real Estate

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Centric IT Solutions, furnizor mondial de soluţii software, a ajuns la un număr de 200 de angajaţi în locaţia din ansamblul urbanistic Palas Iaşi, unde este prezent din anul 2012.

Compania olandeză intenţionează să îşi consolideze operaţiunile din Iaşi şi să angajeze alte 200 de persoane în următorii 3 ani, pentru care a închiriat o suprafaţă adiţională de 1.700 mp. Astfel, Centric IT Solutions va ocupa în United Business Center Palas Iaşi o suprafaţă totală de 4.000 mp.

„Pentru Centric, următorii ani vor fi, cu siguranţă, inspiraţi de sloganul <<Connect, engage, succeed>>. Intenţionăm să ne extindem prin oameni competenţi, care aderă la cultura noastră organizaţională, iar dublarea numărului de angajaţi este o provocare în contextul pieţei actuale de IT. În acelaşi timp, dorim să le oferim clienţilor noştri soluţii optime şi să nu facem rabat la calitate. Aceasta presupune să ne implicăm, să fim proactivi şi să înţelegem nevoile acestora, prezente şi viitoare. Nu în ultimul rând, pentru a reuşi avem nevoie de o strategie bine definită. Şi aici vorbim de direcţii noi, în care vom investi constant: R&D, Cyber Security, Cloud şi DevOps”, a declarat Andrei Spitelnicu, Operations Manager Centric IT Solutions.

Despre Centric IT Solutions

Centric IT Solutions este parte a grupului Centric International, care oferă servicii IT, financiare, precum şi soluţii în domeniul ingineriei şi al consultanţei. Sediul central se află în Olanda, dar compania are deschise birouri în 10 ţări, ce găzduiesc aproximativ 5.000 de angajaţi.

Printre clienţii Centric IT Solutions se numără: TNT, ING Bank, Ernst & Young, Lafarge, Office Depot, Reckitt Benckiser, Decathlon şi Emerson Process. Proiectele aflate în derulare includ migrarea de tehnologii, dezvoltarea de noi soluţii, precum şi extinderea aplicaţiilor software deja existente. Ca tehnologii şi limbaje de programare se folosesc: .NET, JavaScript, Oracle şi Java, iar ca metodologii predominant, Agile.

Despre United Business Center

Pe segmentul office, grupul Iulius a dezvoltat la nivel naţional brandul United Business Center (UBC), care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A în operare, la Iaşi şi Cluj-Napoca, şi alţi 155.000 mp în construcţie.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri, cu o suprafaţă de 38.000 mp, unde lucrează peste 3.200 de persoane. În prezent, grupul Iulius dezvoltă alte două clădiri office în ansamblul Palas, ambele urmând a fi inaugurate la începutul anului 2016 (UBC 5 – 15.000 mp şi UBC 6 – 9.000 mp).

Totodată, în această toamnă, în imediata proximitate a Iulius Mall Timişoara au demarat lucrările la cel de-al doilea ansamblu multifuncţional din reţeaua grupului de companii Iulius, o investiţie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili.

Related posts

Investitor maghiar, apropiat al premierului Ungariei, a cumpărat hotelul Dacia din Satu Mare

Stefana Muresan

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SE MUTA IN ORHIDEEA TOWERS

Stefana Muresan

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Ionut Oprea

In Romania anului 2016, companiile au chef si potential de afaceri

Tranzacție: Apx Hotels a cumpărat fostul Hotel Libra din Sibiu pentru 1.85 mil euro

Ion Surdu

IMMOFINANZ, contracte noi in Bucuresti

Ionut Oprea

Projecting the future

Ionut Oprea

MIPIM PropTech Summit

Transilvania Business

CBRE preia administrarea clădirilor  Campus 6.2 și Campus 6.3

Ionut Oprea

New entry on the Romanian retail market: Nr1 Fitness opens its first location, with a 24/7 open program, in Rotar Park Residence

Papuc Irina

EXPO REAL: Hybrid Summit enables new start for the real estate industry

Papuc Irina

Lufthansa reia zborurile spre capitala Bavariei – Munchen – de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Papuc Irina

Joseph Mars Investment a cumpărat platforma Armătura

Nora Dumitrescu

SPEEDWELL: staying on the right path

Ionut Oprea

Dunwell, atuuri și repere în piața de industrial

Stefana Muresan

Liebrecht & wooD anunță debutul vânzărilor pentru Liziera de Lac

Ion Surdu

Somfy, 50 de ani pe plan internațional, estimează afaceri în creștere cu 20% în România

Ligia Voro

Bucharest – skyline transformation 2025: Swissôtel Bucharest – a view from the top of Romania’s hospitality industry

Ionut Oprea

Un important furnizor de servicii în domeniul IT a închiriat 4100 de mp de spaţiu în cea mai înaltă clădire de birouri din România, la Timişoara

Robert Bloancă

Business to more Business

Pandemia scade chiriile la Cluj. Reduceri de până la 10%

Nora Dumitrescu

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Stefana Muresan

Sustainalytics s-a mutat în Unirii View din București

Ligia Voro

HAGAG demarează lucrările la H VICTORIEI 109

Stefana Muresan

Leave a Comment