Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

David Ciceo, speaker la Conferința Passenger Terminal Expo 2016

Domnul David CICEO, directorul general al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj a fost invitat, în calitate de speaker la unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei aeroportuare, Conferința Passenger Terminal Expo 2016.

 

Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 martie 2016, în Germania, la Koln. Domnul David CICEO va susține o prezentare la secțiunea Airport Design, Planning & Development, ocazie cu care va vorbi despre dezvoltarea Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj, dezvoltare care este apreciată și recunoscută în toată Europa.

 

Aeroportul din Cluj este al doilea aeroport al României, din punct de vedere al traficului de pasageri. Dacă în 2007 numărul pasagerilor pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj era de 390.000, în urma strategiilor de dezvoltare, a investițiilor și a cooperării cu instituțiile statului, în 2014 numărul pasagerilor a depășit 1 milion, iar pentru anul 2015 traficul este estimat la 1,4 milioane de pasageri.

 

În cadrul Conferinței Passenger Terminal Expo 2016, David Ciceo va vorbi la secțiunea Airport Design, Planning & Development, despre importanța unei bune strategii de marketing în dezvoltarea aeroportuară și a creșterii traficului de pasageri, dar și despre implicațiile financiare și necesitatea unei strânse colaborări cu instituțiile implicate în domeniul infrastructurii, a aviației și administrației locale și centrale. Printre speakerii care vor susține prezentări în cadrul aceleiași secțiuni se numără profesioniști de top din industria aeronautică, din țări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Germania sau Australia.

 

Conferința Passenger Terminal Expo 2016 reunește cei mai importanți reprezentanți ai companiilor aeriene, ai aeroporturilor, ai autoritățiilor din domeniul aviației și din industria aeroportuară din peste 90 de țări din întreaga lume. Evenimentul oferă participanților posibilitatea de a dezbate cele mai importante teme din industria aeroportuară.

http://www.passengerterminal-expo.com/conf_overview.php?page=session&conf_id=213&sess_id=2873&day=3
http://www.passengerterminal-expo.com/speaker_list.php?n=conf

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Credit de 10 milioane de euro pentru Italsofa

Articolul următor

Dezvoltarea industriala a anului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share