Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dezvoltarea industriala a anului

IMMOFINANZ, unul dintre principalii investitori imobiliari din România, a primit premiul pentru „Dezvoltarea industrială a anului” în cadrul Galei Premiilor CIJ (CIJ Awards), care a avut loc pe 3 decembrie în București. Proiectul câștigător a fost LOG.IQ București, cel mai nou parc logistic al companiei, situat în Mogoșoaia, care include o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați.

 

„Suntem încântați și onorați să primim acest premiu, o realizare care ilustrează angajamentul nostru în furnizarea de proprietăți de calitate către chiriașii din toate sectoarele imobiliare – cu atât mai mult cu cât aceasta a fost o competiție foarte strictă, care a luat în considerare numeroase aspecte, de la eficiența operațională până la normele de mediu”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ. „Acest premiu vine în încheierea unui 2015 foarte dinamic pentru compania noastră și ne determină și mai mult să urmărim standardele internaționale în tot ceea ce vom realiza în anul ce urmează.”

Lucrările de construcție pentru LOG.IQ București au demarat în luna iulie 2015, iar acesta oferă o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați. Proiectul dispune de o gamă variată de beneficii grație localizării și infrastructurii. LOG.IQ București este amplasat strategic în imediata apropiere a Capitalei, în Mogoșoaia, având acces direct către oraș și către autostrăzile A1, A2 și A3, prin intermediul Șoselei de Centură. De asemenea, proprietatea este situată în apropierea Aeroportului Internațional „Henri Coandă” și la doar 15 kilometri nord de centrul Bucureștiului. LOG.IQ București are întreaga infrastructură finalizată, inclusiv drumuri interioare și utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice), precum și cale ferată industrială.

CIJ este o publicație online și print, parte a grupului New Europe, fiind cea mai importantă sursă de informații din domeniul imobiliar. Anul acesta, CIJ a organizat cea de-a opta ediție a Galei CIJ Awards din România, în centrul Bucureștiului, evenimentul fiind cel mai longeviv dedicat premierii proprietăților comerciale din țara noastră. În cadrul ceremoniei au fost înmânate 24 de premii ce recunosc cele mai importante proiecte, tranzacții, companii și lideri din 2015.

Conceptul CIJ Awards a evoluat în ultimii opt ani pentru a extinde formula de jurizare prin cooperarea cu directori și CEO ai celor mai importante companii din domeniul imobiliar din România, asociații ale principalelor organizații din țară, jurii mixte din cadrul celor mai importante companii reprezentând fiecare categorie de premii, precum și votul cititorilor CIJ, toate acestea completând formula de jurizare.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,6 miliarde de euro, ce cuprinde peste 440 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

David Ciceo, speaker la Conferința Passenger Terminal Expo 2016

Articolul următor

P3 -un nou parc logistic în Cehia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share