Importate Real Estate

Dezvoltarea industriala a anului

IMMOFINANZ, unul dintre principalii investitori imobiliari din România, a primit premiul pentru „Dezvoltarea industrială a anului” în cadrul Galei Premiilor CIJ (CIJ Awards), care a avut loc pe 3 decembrie în București. Proiectul câștigător a fost LOG.IQ București, cel mai nou parc logistic al companiei, situat în Mogoșoaia, care include o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați.

 

„Suntem încântați și onorați să primim acest premiu, o realizare care ilustrează angajamentul nostru în furnizarea de proprietăți de calitate către chiriașii din toate sectoarele imobiliare – cu atât mai mult cu cât aceasta a fost o competiție foarte strictă, care a luat în considerare numeroase aspecte, de la eficiența operațională până la normele de mediu”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ. „Acest premiu vine în încheierea unui 2015 foarte dinamic pentru compania noastră și ne determină și mai mult să urmărim standardele internaționale în tot ceea ce vom realiza în anul ce urmează.”

Lucrările de construcție pentru LOG.IQ București au demarat în luna iulie 2015, iar acesta oferă o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați. Proiectul dispune de o gamă variată de beneficii grație localizării și infrastructurii. LOG.IQ București este amplasat strategic în imediata apropiere a Capitalei, în Mogoșoaia, având acces direct către oraș și către autostrăzile A1, A2 și A3, prin intermediul Șoselei de Centură. De asemenea, proprietatea este situată în apropierea Aeroportului Internațional „Henri Coandă” și la doar 15 kilometri nord de centrul Bucureștiului. LOG.IQ București are întreaga infrastructură finalizată, inclusiv drumuri interioare și utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice), precum și cale ferată industrială.

CIJ este o publicație online și print, parte a grupului New Europe, fiind cea mai importantă sursă de informații din domeniul imobiliar. Anul acesta, CIJ a organizat cea de-a opta ediție a Galei CIJ Awards din România, în centrul Bucureștiului, evenimentul fiind cel mai longeviv dedicat premierii proprietăților comerciale din țara noastră. În cadrul ceremoniei au fost înmânate 24 de premii ce recunosc cele mai importante proiecte, tranzacții, companii și lideri din 2015.

Conceptul CIJ Awards a evoluat în ultimii opt ani pentru a extinde formula de jurizare prin cooperarea cu directori și CEO ai celor mai importante companii din domeniul imobiliar din România, asociații ale principalelor organizații din țară, jurii mixte din cadrul celor mai importante companii reprezentând fiecare categorie de premii, precum și votul cititorilor CIJ, toate acestea completând formula de jurizare.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,6 miliarde de euro, ce cuprinde peste 440 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Related posts

CBRE lansează Proptech Index 2019: În România, clădirile de birouri sunt pregătite pentru această strategie

Ligia Voro

Optim PM va livra hotelul Moxy by Marriott pentru Apex Alliance

Stefana Muresan

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Hexagon Offices & Apartments – prima investiție a Grupului KESZ în România

Ionut Oprea

Variante de cazare la Untold

Cele mai profitabile fabrici de mobilă din Mureş

Stefana Muresan

Bucharest- skyline transformation 2025: Chapman Taylor – responsible design for success in CEE

Ionut Oprea

Noul Consiliu Director pentru Camera franceza de comert si industrie din Romania (CCIFER)

Stefana Muresan

Top 10 cele mai scumpe terenuri de vânzare din Cluj. 7 milioane de euro pentru 2 hectare de pământ în Mărăşti

redactia

Symbiosy by HB Reavis deploys smart workspaces for bp in Agora Budapest

Papuc Irina

Balkans Property Forum 2018

redactia

P3 – „Tranzacția anului in domeniul industrial”

Ionut Oprea

Iulius începe lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România

Stefana Muresan

Complex rezidențial pe malul Someșului, ridicat de un constructor clujean

Nora Dumitrescu

Sibiul, o uriasa pasarela de moda

Transilvania Construcții extinde TRC Park Cluj cu peste 40.000 mp

A. I.

Digital Park – Spațiu inovativ pentru afaceri colaborative

redactia

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Lufthansa reia zborurile spre capitala Bavariei – Munchen – de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Papuc Irina

La Timişoara a fost finalizat un nou complex imobiliar, în valoare de 10 milioane de euro, realizat de un grup de investiţii din Cluj

Robert Bloancă

Operational HR 2016

Transilvania Business

Historic milestone for Munich Airport

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

ACI Cluj, cifră de afaceri cu 40% mai mare în 2016 și lucrări contractate de 40 mil. de euro în 2017

Stefana Muresan

Leave a Comment