Importate Turism

TAROM zboara de la Iasi la Istanbul

Aeroportul International Iasi, impreuna cu partenerul sau strategic, Compania Nationala TAROM, au inaugurat oficial cursa Iasi-Istanbul, pe 9 decembrie. 

Noua ruta va opera cu doua frecvente saptamanale, in zilele de miercuri si sambata,  cu decolare de la Iasi, la ora 20:50, si sosire la Istanbul, la ora 22:30. Zborul de intoarcere este programat la ora 23:15, iar aterizarea la Iasi are loc la 00:55, in ziua urmatoare. Aeroportul de destinatie, Ataturk, este un important hub mondial care permite pasagerilor conexiuni spre America de Nord, Asia si Australia.

“Faptul ca in sfarsit Iasul este conectat direct cu un puternic centru comercial este o dovada clara ca TAROM, partenerul nostru strategic, a inteles ca o astfel de destinatie este necesara, viabila si de viitor. Istanbul isi propune sa ajunga al doilea mare aeroport din lume, dupa Atlanta din Statele Unite. Am ferma convingere ca acest produs va fi foarte curand imbunatatit prin cresterea numarului de frecvente saptamanale, pentru a avea randamentul dorit, iar adresabilitatea sa regionala, anume faptul ca nu se opereaza intr-un areal de 6 milioane de locuitori din zona Moldova și din imprejurimi, catre niciun alt aeroport, ne face din nou sa ne mandrim cu ceea ce am reusit. Practic, prin deschiderea unei curse externe directe spre Istanbul, iesenii si nu numai au acum posibilitatea de conectare pe zboruri intercontinentale din orice colt al lumii”, a declarat presedintele C.A. al Aeroportului Iasi, Marius BODEA.                                                                                                                                                                                                                              
„Compania nationala TAROM isi intareste pozitia pe piata de Nord-Est a tarii, prin deschiderea celei de a saptea rute, cu plecare de pe Aeroportul International IASI. Cursa IAS-IST-IAS va fi prima conexiune directa care leaga nordul Romaniei de Istanbul, singurul oras din lume care se intinde pe doua continente, pozitionare strategica, atat din punct de vedere comercial, cat si turistic. Pasagerii nostri vor fi astfel conectati cu un important hub mondial care ofera destinatii de zbor către America de Nord, Asia si Australia. Practic, o astfel de conexiune inseamna deschiderea Regiunii de Nord-Est a Romaniei, către intreaga lume”, a declarat Edouard HEINZMANN, directorul general al companiei TAROM.

Biletele pentru zborul Iasi-Istanbul au fost puse in vanzare inca din luna octombrie, cand a fost anuntata noua cursa, preturile pornind de la 99 de Euro dus-intors, cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site-ul companiei: www.tarom.ro.

Orarul de zbor Iasi -Istanbul, miercuri si sambata:
                      
RO269 IAS 20:50 – IST 22:30
RO270 IST 23:15 – IAS 00:55

In prezent, TAROM efectueaza zboruri externe directe din Iasi catre 7 destinatii. Primul zbor extern a fost spre Roma, in decembrie 2012, urmat de Bologna, Londra (Luton) si Torino in 2013, si Tel Aviv in 2014. Anul acesta, TAROM a introdus in programul de zbor de la Iasi alte doua noi destinatii: Munchen, din 25 octombrie a.c. , iar Istanbul din 9 decembrie a.c.  In plus, zilnic TAROM opereaza 4 frecvente catre IASI.

Related posts

LOT increases the number of flights to Warsaw

Ionut Oprea

Complexul President din Băile Felix se transformă în President Resort, cu aquapark, bază de tratament, SPA şi un nou hotel

Stefana Muresan

Opening of the T2 satellite

Transilvania Business

Ambarcațiunile cu motoare termice, interzise pe marile lacuri ale Clujului

Nora Dumitrescu

P3 – depozit nou in pregatire

Transilvania Business

Fraţii Micula vând 11 hoteluri de pe litoral

Stefana Muresan

Autorităţile din Sibiu vor lansa Sibcoin, prima monedă locală din România, în pregătirea programului Sibiu Capitală Gastronomică Europeană din 2019

redactia

Infrastructura drumurilor de maine

Transilvania Business

The Woman 2016

Transilvania Business

GEORGIA, UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȚĂRI DIN LUME, DEVINE DISPONIBILĂ TURIȘTILOR ROMÂNI DIN 3 IULIE GRAȚIE PACHETELOR OFERITE DE WIZZ TOURS

Stefana Muresan

World Credit Congress & Exhibition

Opportunities in regional Romanian cities

Horia Ciorcilă, de 16 ani președinte al Băncii Transilvania: creștere a cotei de piață de la 1,8 la 14%

Stefana Muresan

Băile Felix şi 1 Mai, program de investiţii de peste 15 milioane euro

Stefana Muresan

Asfalt nou în zona turistică a Clujului

Nora Dumitrescu

„Brukenthalfest”: Trei săptămâni de petrecere în grădinile Palatului Brukenthal Avrig

Ion Surdu

Un nou zbor din Aeroportul Cluj-Napoca, prin Atlasglobal

„Drumul Sării”, noua atracţie turistică a Sovatei

Energia românească, cauză și soluție în criză?

Transilvania Business

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Omul de afaceri Cristian Răspopa a repus în circulație, pe Valea Arieșului, Mocănița – simbol al Țării Moților

redactia

Tramvaiul românesc: Astra Vagoane ar putea livra 62 de garnituri Imperio şi Autentic în Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Galaţi

redactia

Credit de 14 milioane de euro pentru viitorul Radisson Blu Cluj

Nora Dumitrescu

Bugetul UE 2018: Bilete de tren gratuite în peste 30 de țări pentru tineri

Stefana Muresan

Leave a Comment