Eveniment Importate

The Woman 2016

Maia Morgenstern, cunoscuta actriță la nivel național și internațional de teatru și film a confirmat prezența la cea de-a V-a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman ce va avea loc în 10 martie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

 

Evenimentul va reuni peste 300 de femei din mediul de business românesc cu scopul de a dezvolta comunitatea de femei de afaceri din România, dar și de a oferi cunoștințe legate de management, leadership, CSR sau lifestyle.

 

Conferința The Woman, ce stă sub semnătura agenției de evenimente Libero Events, revine în martie 2016 la Cluj-Napoca cu un număr mai mare de speakeri și noi subiecte de discuție pentru femeile dornice să se dezvolte atât profesional, cât și personal. Peste 10 speakeri vor împărtăși publicului din experiențele profesiei în cadrul prezentărilor, dezbaterilor și workshopurilor incluse în agenda evenimentului.

 

Alături de Maia Morgenstern, printre speakerii care au confirmat prezența la eveniment se află și Oana Marinescu (Fondator&Managing Director OMA Vision) și Mihaela Gînju (Partener &Director Executiv Erudio).

 

Maia Morgenstern ocupă din 2012 funcția de Director la Teatrul Evreiesc de Stat din București, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel național și internațional. Unul dintre cele mai importante premii din cariera sa îl ocupă premiul obținut în 2004 la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Bună Actriță din filmul „Patimile lui Hristos”, unde a interpretat rolul mamei lui Iisus.

 

”Am tratat cu respect fiecare proiect în care am fost invitată să particip, am considerat acest lucru ca pe un dar al destinului. Fiecare proiect a constituit pentru mine o întâlnire, un prilej de a-mi încerca forţele, de a-mi cunoaşte limitele, de a explora în sufletul meu, în experienţa mea, de a căuta printre amintirile mele şi ale celorlalţi ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e până la urmă general uman.”, a declarat Maia Morgenstern.

 

Talentul, pasiunea şi munca neîncetată i-au fost răsplătite din primii ani ai carierei, printre cele mai importante distincţii se numără: Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler (2012); Ordinul Regal Nihil Sine Deo; Ambasador pentru Alianţa Civilizaţiilor în România sau Premiul Felix (European Film Awards).

 

Maia Morgenstern a mai câștigat și Premiul UNITER pentru Cea mai Bună Actriţă pentru rolul Lola Blau în spectacolul Astă seară Lola Blau; Premiul UNITER pentru cel mai bun rol feminin, Medeea din Trilogia antică; Ursul de Argint la Festivalul Filmului de la Berlin, pentru rolul din filmul Balanţa; Premiul Les stars de demain din Geneva pentru cea mai bună actriţă şi Premiul Criticii pentru rolul din filmul Balanţa.

 

A colaborat cu personalităţi din lumea teatrului şi filmului din ţară şi străinătate și o putem vedea în filme dând viaţă personajelor principale sau secundare ca Secretul lui Bachus, Balanţa, Cel mai iubit dintre pământeni, Orient Express, Le fin du silence, The Secret of Polichinelle, Domnişoara Christina.

 

Oana Marinescu este expert în comunicare strategică și public affairs fiind cunoscută publicului larg prin funcția de Director de Comunicare al Festivalului și Concursului George Enescu din București, elaborând și implementând împreună cu echipa sa strategia de comunicare. Din 2010, și-a înființat compania de consultanță în comunicare, PR și public affairs OMA Vision unde ocupă funcția de Fondator&Manager. De-a lungul carierei sale, Oana Marinescu a ocupat și funcțiile de Director General pentru Diplomație Publică din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (2008 – 2010), Secretar de Stat și Purtător de Cuvânt al Guvernului în perioada 2005-2007.

 

Mihaela Gînju are o activitate de peste 20 de ani în mediul de afaceri, iar de-a lungul activității sale profesionale a lucrat în companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim. Din 2006, Mihaela este Partener şi Director Executiv al ERUDIO, o companie al cărei obiect de activitate este crearea şi derularea de programe educaţionale – la graniţa dintre cultură şi afaceri – adresate top-managerilor din companiile româneşti. Compania ERUDIO a lansat programul “Erisma – Leadership creativ”, primul concept de acest fel din România, adresat unui număr de peste 400 top manageri.

 

Înscrierile pentru Conferința de Leadership Feminin The Woman au început în 15 decembrie pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro. Aflată la a V-a ediție, The Woman a adus din 2013 în fiecare an pe scena din Cluj-Napoca femei cunoscute din mediul românesc precum Andreea Marin (președinte Prețuiește Viața), Andreea Raicu (CEO AR Network), Amalia Enache (Prezentator, PRO TV), Raluca Kișescu (Commercial Marketing Manager Romania&Moldova, AVON), Amalia Sterescu (Personal Branding Advisor), Maria Grapini (Membru în Parlamentul European), Rucsandra Hurezeanu (Founder & General Manager Ivatherm), Cornelia Nicolae (Country Manager Stefanel Romania) sau Doina Costache (Partner Manager for Global Advertisers and Agencies Google).

 

Conferința este organizată de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri:The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

 

Persoană de contact: Mădălina Hodorog, Project Manager- Libero Events, Tel: 0741 401 399, Email: madalina@liberoevents.ro

Related posts

Hygia Consult aplică cu succes conceptul “patru ochi” în accesarea fondurilor europene

Fostul director de cercetare al Cambridge Analytica, Chris Wylie, vine la How to Web 2018

redactia

Cities of Tomorrow #6: Reconversie și revitalizare

Ionut Oprea

Tehnologiile no-dig – Mai rapid, mai economic, mai sustenabil!

Stefana Muresan

Festivalul Usturoiului, trei zile de distracție și de aventură

Stefana Muresan

„Vicii & Delicii”, târg de vinuri și salon gastronomic la Expo Arad

Stefana Muresan

Cea mai mare conferință de branding a regiunii

Stefana Muresan

Conferința ”Managementul KAIZEN™ în mediul de afaceri și social” și Acțiunea ”5S Public”, 6-7 iunie 2017

Stefana Muresan

Credite pentru fermieri garantate de stat

Transilvania Business

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

Forest România 2019 – Târg forestier în aer liber

Ligia Voro

Business to more Business

Aviatia generala, perspective

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

Zeci de specialisti, la UVT, pentru a dezbate tematici privind producția agroalimentară, nutriția și securitatea alimentară

Stefana Muresan

The Woman 2019: Manageri ai oamenilor care au pus valorile in prim plan

Stefana Muresan

Despre viitorul în câmpul muncii la HR Vibes, Brașov

Stefana Muresan

HR Summit 2018: We are clujing again!

Stefana Muresan

MedLife investeşte 5 milioane de euro în Ungaria

redactia

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește să găzduiască peste 100 de olimpici și pasionați de robotică

Ligia Voro

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Stefana Muresan

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Ionut Oprea

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

redactia

Hunedoara Business Elite, ca să ai un business de succes!

Stefana Muresan

Leave a Comment