Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP, doua achizitii in Ungaria

Investitorul și dezvoltatorul internațional CTP a încheiat cu succes achiziționarea unui portofoliu de proiecte industriale în Ungaria. Cu această achiziție, CTP își extinde prezența în Europa Centrală, cu o suprafață totală de închiriat de peste 3,25 milioane mp la 1 ianuarie 2016.

Partenerul financiar al CTP pentru această achiziție a fost UniCredit Group Ungaria.

Portofoliul achiziționat cuprinde două active:

•    Un depozit logistic de 34.300 m² în Budapesta, situat pe șoseaua de centura M0, redenumit CTPark Üllő
•    Un depozit și o facilitate de producție de 6.203 m² în Tatabánya, în vestul Budapestei, la 60 de kilometri pe autostrada M1, proiect redenumit CTPark Tatabánya

“CTP continuă să cumpere noi proprietăți în locații strategice în Europa Centrală. CTPark Üllő și CTPark Tatabánya au locații ideale, care sunt potrivite pentru o gama variată de activități, de la logistică și depozitare până la activități de back office și industrie ușoară. Ungaria este o țară interesantă pentru noi și fiți siguri că veți mai auzi vești de la echipa noastră din Ungaria, condusă de Csaba Hegedűs, în viitorul apropiat,” a declarat Remon Vos, CTP CEO

Radek Zeman, CTP CFO, a afirmat: “Suntem bucuroși că am colaborat cu UniCredit Group, Ungaria, pentru achiziția acestor doua active. Succesul achiziției susține strategia noastră de a crește organic și prin achiziții.”

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de 3,2 milioane m² iar angajamentul la zi al CTP este să crească această suprafață la 5 milioane m² până la sfârșitul anului  2018.

CTP este un dezvoltator și manager internațional full-service de proiecte comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3,2 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțări de 200.000 de euro pentru microintreprinderi

Articolul următor

Previziunile ESOP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share