Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțări de 200.000 de euro pentru microintreprinderi

In anul 2016 se va lansa prioritatea de investitii 2.1. din cadrul Programului Operational Regional care ofera microintreprinderilor sume cuprinse intre 25.000 si 200.000 de euro, fara cofinantare proprie.

Finantarile se adreseaza firmelor cu maximum 9 angajati, care activeaza in mediul urban si au un istoric de functionare de minimum 1 an.

Principala activitate sprijinita prin intermediul acestei prioritati de investitie vizeaza constructia / modernizarea si extinderea spatiului de productie / servicii microintreprinderilor, inclusiv dotare cu active corporale si necorporale.

Prin acest apel de proiecte sunt finantate proiecte in baza Schemei de ajutor de minimis, ceea ce inseamna ca valoarea maxima a ajutorului ce poate fi acordata unei intreprinderi unice, pe o perioada de 3 ani fiscali consecutivi, este de 200.000 de euro, intensitatea ajutorului fiind de 100%.

NU sunt acceptate in aceasta schema persoanele fizice autorizate sau intreprinderile individuale, conform proiectului de ghid intermediar publicat in prezent.

POR 2014-2020 este gestionat direct de Autoritatea de Management de la Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Linie de finanțare pentru afaceri în domenii creative

Articolul următor

CTP, doua achizitii in Ungaria

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share