Importate Lideri si afaceri

Dr. Laura Bota: „M-am visat doctoriţă de când mă jucam cu păpuşile!”

Revista „Transilvania Business” vă face cunoştinţă cu dr. Laura Bota, unul dintre cei mai apreciaţi medici stomatologi din Transilvania. Echipate modern, cu aparatură de specialitate de ultimă oră, cabinetele HanyDenta din Satu Mare şi Negreşti Oaş oferă clienţilor servicii de calitate, furnizate cu profesionalism de echipa condusă de dr. Laura Bota.

Care este povestea deschiderii HanyDenta?

Nu este o poveste deosebită. Fetiţa mea, care tocmai a împlinit 13 ani, se numeşte Hany şi, fiind sufletul meu, mi s-a părut firesc să dau numele ei cabinetului stomatologic. Nu este nimic spectaculos în această decizie! Aşa am considerat normal.
 
La ce valoare se cifrează investiţia?

Nu aş putea să vă prezint un cuantum exact al investiţiei mele. Pentru a fi în pas cu ultimele noutăţi din domeniu, ca şi în orice sector de activitate de altfel, şi un cabinet stomatologic necesită permanent investiţii noi şi moderne în aparatură şi tehnologie.

Suntem în epoca digitalizării, astfel încât nu poţi fi competitiv într-o piaţă concurenţială dacă nu te adaptezi permanent. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un sector destul de dezvoltat în zonă, unde nu poţi să reuşeşti decât dacă investeşti.

Când vorbesc de investiţii nu mă refer strict la partea de dotare, ci şi în pregătirea mea ca medic, în specializarea continuă, în ceea ce înseamnă o învăţare continuă şi adaptarea la noile provocări ale profesiei.

Ce înseamnă ca aparatură şi dotări un cabinet modern?

Cabinetul meu oferă toate tipurile de servicii stomatologice, mai puţin ortodonţie, respectiv îndreptarea şi corectarea poziţiei dinţilor. Aparatura şi dotările sunt extrem de performante, fiind în măsură să satisfacă ultimele cerinţe în domeniul stomatologic.

Deţinem unituri dentare ergonomice moderne, se realizează tratamente de albire dentară în cabinet în doar trei şedinţe, cu obţinerea unor rezultate absolut spectaculoase.

De asemenea, microscopul operator dentar este unul dintre echipamentele de ultimă generaţie în stomatologie şi îl folosesc pentru realizarea tratamentelor radiculare şi pentru rezolvarea obturaţiilor estetice, fiind singurul mod de identificare exactă a structurilor mici dentare.

Locatorul de apexfinder este un aparat care ajută la măsurarea electronică a lungimii canalelor în timpul tratamentului radicular, fiind esenţial în realizarea unui tratament endodontic corect.

Autoclavul este folosit în sterilizarea instrumentelor, fiind încadrat în clasa B, respectiv cea mai eficientă şi sigură gamă de aparate de sterilizat.

Cabinetul meu dispune de un program complex de evidenţă şi administrare computerizată. Programul computerizat îmi permite o evidenţă clară şi acces rapid la lista completă a tratamentelor dentare solicitate de pacienţi. Poate stoca imagini şi îmi oferă în orice moment o panoramă reală asupra problemelor rămase de rezolvat.

Monitoarele LCD ajută medicul să ilustreze mai uşor soluţiile de tratament propuse, utilizând imagini sau filme edificatoare.

Camera intra-orală, o altă tehnologie de ultimă oră, îmi dă posibilitatea ca, plimbând-o în interiorul cavităţii bucale, să le arăt pacienţilor în timp real, pe monitoare, problemele dentare cu care se confruntă.

De asemenea, utilizarea camerei intra-orale îmi dă oportunitatea de a reuşi un control mult mai riguros prin mărirea optimă a imaginilor.

Nu în ultimul rând, lampa cu ultraviolete serveşte la dezinfectarea aerului din cabinetul în care au loc tratamentele stomatologice.

În fine, cabinetul meu dispune de un sistem modern de pază şi supraveghere video a bunurilor personale ale pacienţilor, astfel încât oamenii care apelează la mine sunt în siguranţă din toate punctele de vedere.
 
Prin ce se deosebesc serviciile dumneavoastră de cele ale altor cabinete?

Oferim absolut toate serviciile stomatologice, cu excepţia ortodonţiei. Nu vă pot răspunde exact prin ceea ce se deosebesc prestaţiile stomatologice ale noastre de ale celorlalţi colegi. Există o concurenţă normală, benefică şi cred că este loc pentru toată lumea.

Ceea ce vă pot garanta, dumneavoastră, cititorilor publicaţiei dumneavoastră, precum şi tuturor sătmărenilor care mă cunosc şi mi-au călcat pragul cabinetului, este faptul că îmi cunosc foarte bine meseria, am deja o experienţă  în domeniu, ştiu exact ce am de făcut.

Cred că este important să şi evoluezi în această meserie, ca în orice domeniu, iar, dacă te preocupă aspectul respectiv, este imposibil să nu reuşeşti. Consider că am multe argumente în favoarea profesionalismului meu, dar nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru, poate doar să spun că foarte mulţi sătmăreni plecaţi în străinătate se reîntorc periodic la cabinetul meu.
 

Related posts

Exact Systems a devenit furnizor autorizat de servicii de control al calității pentru producătorul Automobile Dacia

Stefana Muresan

„Lemnul este lumea noastră”. Holver, o investiție străină cu strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic

Ion Surdu

Peste 1 milion de numere de telefonie, în rețeaua Digi Mobil

Stefana Muresan

Sibiul a preluat oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană, în cadrul unei ceremonii cu sute de kilograme de mâncare

redactia

Meat & Milk 2016! Dezbatere: Mulți am fost, puțini am rămas, ce va fi mâine?

Transilvania Business

Cum afectează noua realitate economică managementul creditului.

Zeci de companii din industria textilă se unesc pentru un scop comun – să producă echipamente de protecție pentru sistemul medical românesc

Papuc Irina

Deschidere de sezon: Rotary Golf Charity Cup

Ligia Voro

83% dintre milenialii din România sunt optimiști atunci când se gândesc la viitor

Stefana Muresan

VIVO! în România

Transilvania Business

B2B Expo și infoTRIP, Secțiuni centrale ale Conferinței Meat & Milk 2016

Aliz Kosza, Business Mentor: “Secretul leadershipului este să te înconjuri de oameni competenți”

Ligia Voro

Real Estate & Construction Forum, ediția III

Transilvania Business

tIMOn: casele viitorului sunt prietenoase cu mediul

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu peste 2,1 miliarde de lei- taxe si alte contributii la bugetul de stat

Stefana Muresan

Crama La Salina din Turda vinde 10% din producţie pe pieţele din Anglia şi Polonia

redactia

CADASTER AND REAL-ESTATE REGISTRATION: NEW LEGISLATIVE CHANGES

redactia

CJ BN și Aquabis, parteneriat investițional pentru calitatea serviciilor de apă

Transilvania Business

Aramis din Baia Mare a ajuns la 4.500 de angajaţi

Stefana Muresan

Operational HR 2016

Transilvania Business

Grindeanu, mesaj de stabilitate investitorilor

Stefana Muresan

2,5 milioane de euro pentru sectorul porcinelor

Transilvania Business

System Innovation România deschide birou de consultanță SAP Business One la Cluj

A. I.

Manufacturing Excellence on the up in CEE

Leave a Comment