Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Razboiul” pentru talente in HR

ABSOLUTE JOBS ROMANIA organizează împreună cu Belgian Romanian Business Association (BEROBA) seminarul de HR cu tema “Războiul pentru talent. Cum să reușești în HR”, joi, 14 ianuarie, de la ora 18:00, la Hotel Opera Plaza în Cluj-Napoca.

Seminarul are ca și temă de dezbatere principalele strategii de atragere și de retenție a celor mai buni candidați în interiorul  unei companii, dorind să ofere posibile soluții  și perspective în noul context al actualului “război” pentru talent.

La eveniment vor participa aproximativ 40 de invitați, în persoana managerilor belgieni care au deschis companii în România, responsabili HR, etc. Cei doi speakeri ai conferinței vor fi: Oana BOGDAN (Manager Absolute Jobs Romania) și Kris RAMBOER (CEO Absolute Jobs Belgia), seara fiind completată de o componentă de networking.
 
Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări dedicate sectorului B2B care sunt organizate de BEROBA Transilvania, componenta regională BEROBA activă de anul trecut.
 
ABSOLUTE JOBS ROMANIA face parte din proiectul româno-belgian ABSOLUTE JOBS, activând pe piața din România din anul 2012. Ca și întreg portofoliu de activitate, ABSOLUTE JOBS oferă servicii de consultanță în domeniul HR și leasing de personal atât pentru companiile din Belgia prin cele trei birouri ale sale din Gistel, Brugge și Roeselare, cât și pentru clienții din România prin compania cu sediul în Cluj-Napoca.  

Asociația Româno-Belgiană a Oamenilor de Afaceri (BEROBA – Belgian Romanian Business Association) a lansat în mai 2015 filiala pentru Transilvania pentru a conecta lideri, antreprenori și manageri, personalități publice, și promotori ai proiectelor de dezvoltare economică și administrativă din această parte a țării.

Cititi si: Lansare BEROBA Transilvania

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The Woman: Locul unde idealurile nu au limite

Articolul următor

Sibiul creste an de an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share