Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The Woman: Locul unde idealurile nu au limite

Forbes, EBS, Lugera sau Erudio sunt doar câteva dintre companiile reprezentate de speakerii prezenți la Conferința de Leadership Feminin The Woman ce va reuni în 10 martie la Cluj-Napoca peste 300 femei din mediul de afaceri din România.

 

Evenimentul aduce în atenția publicului speakeri care, datorită experiențelor profesionale, au devenit lideri în domeniile lor de activitate, precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Mihaela Gînju (Partener&Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS România) și Cristina Săvuică (Country Manager Lugera).

 

Mai sunt 2 luni până când femeile pasionate de leadership , management, lifestyle sau CSR vor putea participa la sesiuni de dezbateri, workshop-uri și prezentări în cadrul evenimentului.

 

Cine sunt primii 6 lideri care au confirmat prezența la The Woman?

 

Maia Morgenstern este Director la Teatrul Evreiesc de Stat din București, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel național și internațional. Unul dintre cele mai importante premii îl ocupă cel de la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Bună Actriță din filmul „Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson.

 

Oana Marinescu este Fondatoare&Managing Director OMA Vision, fiind cunoscută publicului larg pentru funcțiile de Director de Comunicare al Festivalului și Concursului George Enescu din București, Secretar de Stat și Purtător de Cuvânt al Guvernului (2005-2007).

 

Cu o experiență de peste 17 ani în presă, Raluca Michailov este fondatorul și proprietarul companiei BP Publishing Media, editorul revistelor Forbes România, Forbes Life, Up by Forbes, Lifetime și Pap Tot. Raluca a transformat Forbes România în cea mai dinamică licență din rețeaua mondială Forbes.

 

Mihaela Gînju este Partener şi Director Executiv al ERUDIO și o recomandă o experiență de peste 20 de ani în mediul de afaceri. De-a lungul activității sale profesionale a lucrat în companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim.

 

Maria Metz ocupă funcția de Senior Vice President și Head of Delivery&Workforce Management la EBS România. Cu o activitate de 15 ani în cadrul companiei, aceasta a înființat prima filială la Sibiu și a conceput primele structuri de Delivery și Workforce Management.

 

Cristina Săvuică este Chief Happiness Officer în cadrul companiei de consultanță în resurse umane Lugera-The People Republic, companie care în anul 2014 a înregistrat o cifră de afaceri de 40,2 milioane euro. Povestea de succes a Cristinei a început în anul 2000 când a fost numită Country Manager pentru prima reprezentanță Lugera din România.

 

Femeile din mediul de afaceri se pot înscrie la Conferința de Leadership Feminin The Woman pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro. Conferința de Leadership Feminin The Woman se află la cea de-a V-a ediție și este organizată de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi masterclass-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Multora le place Jazzul

Articolul următor

"Razboiul" pentru talente in HR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share