Importate Lideri si afaceri

Nou director pentru NRCC

Consiliul Director al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC) anunta numirea in functie a unui nou Presedinte in persoana lui Sebastiaan (Bas) van Hese, director Fokker Engineering Romania.

Sebastiaan van Hese, s-a nascut in anul 1982 in Olanda si ocupa din 2013, functia de Director al Fokker Romania, subsidiara a Fokker Technologies, companie olandeza cu traditie si prezenta globala in industria aerospatiala. Pregatirea lui academica include un masterat la Universitatea de Tehnologie din Delft, urmat de o specializare la Universitatea Rutgers din New Jersey, SUA. Imediat dupa absolvire, si-a inceput cariera in 2009 in cadrul companiei Fokker Technologies, in cadrul unui program de formare fast-track pentru viitorii lideri. De-a lungul celor 7 ani, a fost implicat in numeroase proiecte operationale, ocupand si pozitii-cheie de business development si de management la nivel international in tari precum Olanda, Mexic, SUA, Canada si Romania. In mai 2015, a devenit membru in consiliul director al NRCC.

Maurits Dohmen, Executive Director al NRCC declara: “Privim cu mult optimism numirea dlui Van Hese in functia de presedinte NRCC. Credem cu tarie faptul ca experienta lui manageriala globala, reteaua de business dezvoltata de-a lungul carierei, alaturi de angajamentul puternic fata de NRCC, sustin si completeaza obiectivul nostru de crestere in anul 2016. In numele intregii conduceri NRCC, vreau sa ii multumesc dlui Robin Van Rozen pentru contributia lui semnificativa in dezvoltarea comunitatii noastre de business si sa ii urez mult succes pe mai departe, in calitate de Vicepresedinte si General Manager, Philips Personal Health Marea Britanie si Irlanda”.

“Sunt onorat sa ocup pozitia de presedinte al NRCC. Intentionez ca, alaturi de consiliul director si echipa executiva, sa dezvolt planurile strategie actuale ce vizeaza cresterea vizibilitatii Camerei de Comert Romano-Olandeze. Astfel, incepand cu acest an, ne vom extinde activitatea in Brasov, Constanta si Cluj, orase unde comunitatea de afaceri olandeza este foarte dezvoltata. In plus, vom creste interactiunea intre membrii prin intermediul evenimentelor dedicate, vom facilita accesul la informatii de ultima ora cu ajutorul seminariilor “knowledge centers” si vom dezvolta grupurile de lucru (task forces) ce reunesc membrii din industrii-cheie pentru activitatea camerei. Filozofia NRCC are in centru comunitatea si efortul de echipa ca elemente esentiale in succesul oricarei afaceri: de unul singur poti face diferenta, dar impreuna, putem aduce schimbarea”, a declarat noul Presedinte al NRCC Romania.


Camera de Comert Romano-Olandeza sustine si promoveaza activ relatiile comerciale intre cele doua tari. Astfel, NRCC faciliteaza crearea de noi conexiuni si parteneriate de afaceri intre membrii, aducand la aceeasi masa companii romane si olandeze, carora le ofera suportul necesar pentru a atinge impreuna succesul. NRCC este de asemenea membru activ in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, vorbind in numele membriilor sai si asigurandu-se astfel ca deciziile luate de autoritatile romane sustin dezvoltarea sectorului privat. In 2016, NRCC implineste 10 ani de activitate, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii. Evenimentele NRCC au reunit de-a lungul timpului peste 10.000 de persoane. 

Related posts

Detalii despre sprijinul cuplat în zootehnie

Transilvania Business

Comunicat de presa: Incheierea proiectului “Dotarea firmei Ized Betainvest SRL cu linie tehnologica noua de producere casti de protectie”

redactia

Violeta Oltean, proprietara MAVIPROD, laureată la Gala Women in Economy

Ligia Voro

Liviu Nistoran, reales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romgaz

Stefana Muresan

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

Primul liceu privat de aviație din România, înființat la inițiativa omului de afaceri lugojean Daniel Gabriel Olariu

Stefana Muresan

Continental Sibiu are un nou director general

Stefana Muresan

Administratorul Autodomus SA Reghin, Maria Huprich – voință, putere de muncă și succes în agricultură

Stefana Muresan

LEADER TEAM BROKER – PARTENERIAT STRATEGIC CU AXA GLOBAL HEALTHCARE ÎN ROMÂNIA

Stefana Muresan

Business to more Business, la start

Cum își revine din criză principalul angajator din Blaj și ce măsuri ia pentru a-și păstra angajații

Ion Surdu

AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex

Fraţii Buzoianu, bloc cu 8 etaje pe platforma industrială a fostei fabrici Feleacul din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

BearingPoint, creștere de două cifre

Ionut Oprea

Optimizarea ratei de conversie, esentiala în succesul unui business online

Transilvania Business

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca!

Federația Patronilor Bihor organizează conferințe online pentru antreprenori

Traian Dan

Salamul de Sibiu a devenit marca recunoscuta la nivelul UE

Transilvania Business

“Razboiul” pentru talente in HR

Transilvania Business

AR-MEDICA, cel mai mare eveniment medical din partea de vest

Transilvania Business

ACI Europe celebrates 25 years

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

Optim PM, felicitari pentru ParkLake

Transilvania Business

Padel ajunge la Cluj – Primele terenuri din Transilvania

Leave a Comment