Importate Lideri si afaceri

Nou director pentru NRCC

Consiliul Director al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC) anunta numirea in functie a unui nou Presedinte in persoana lui Sebastiaan (Bas) van Hese, director Fokker Engineering Romania.

Sebastiaan van Hese, s-a nascut in anul 1982 in Olanda si ocupa din 2013, functia de Director al Fokker Romania, subsidiara a Fokker Technologies, companie olandeza cu traditie si prezenta globala in industria aerospatiala. Pregatirea lui academica include un masterat la Universitatea de Tehnologie din Delft, urmat de o specializare la Universitatea Rutgers din New Jersey, SUA. Imediat dupa absolvire, si-a inceput cariera in 2009 in cadrul companiei Fokker Technologies, in cadrul unui program de formare fast-track pentru viitorii lideri. De-a lungul celor 7 ani, a fost implicat in numeroase proiecte operationale, ocupand si pozitii-cheie de business development si de management la nivel international in tari precum Olanda, Mexic, SUA, Canada si Romania. In mai 2015, a devenit membru in consiliul director al NRCC.

Maurits Dohmen, Executive Director al NRCC declara: “Privim cu mult optimism numirea dlui Van Hese in functia de presedinte NRCC. Credem cu tarie faptul ca experienta lui manageriala globala, reteaua de business dezvoltata de-a lungul carierei, alaturi de angajamentul puternic fata de NRCC, sustin si completeaza obiectivul nostru de crestere in anul 2016. In numele intregii conduceri NRCC, vreau sa ii multumesc dlui Robin Van Rozen pentru contributia lui semnificativa in dezvoltarea comunitatii noastre de business si sa ii urez mult succes pe mai departe, in calitate de Vicepresedinte si General Manager, Philips Personal Health Marea Britanie si Irlanda”.

“Sunt onorat sa ocup pozitia de presedinte al NRCC. Intentionez ca, alaturi de consiliul director si echipa executiva, sa dezvolt planurile strategie actuale ce vizeaza cresterea vizibilitatii Camerei de Comert Romano-Olandeze. Astfel, incepand cu acest an, ne vom extinde activitatea in Brasov, Constanta si Cluj, orase unde comunitatea de afaceri olandeza este foarte dezvoltata. In plus, vom creste interactiunea intre membrii prin intermediul evenimentelor dedicate, vom facilita accesul la informatii de ultima ora cu ajutorul seminariilor “knowledge centers” si vom dezvolta grupurile de lucru (task forces) ce reunesc membrii din industrii-cheie pentru activitatea camerei. Filozofia NRCC are in centru comunitatea si efortul de echipa ca elemente esentiale in succesul oricarei afaceri: de unul singur poti face diferenta, dar impreuna, putem aduce schimbarea”, a declarat noul Presedinte al NRCC Romania.


Camera de Comert Romano-Olandeza sustine si promoveaza activ relatiile comerciale intre cele doua tari. Astfel, NRCC faciliteaza crearea de noi conexiuni si parteneriate de afaceri intre membrii, aducand la aceeasi masa companii romane si olandeze, carora le ofera suportul necesar pentru a atinge impreuna succesul. NRCC este de asemenea membru activ in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, vorbind in numele membriilor sai si asigurandu-se astfel ca deciziile luate de autoritatile romane sustin dezvoltarea sectorului privat. In 2016, NRCC implineste 10 ani de activitate, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii. Evenimentele NRCC au reunit de-a lungul timpului peste 10.000 de persoane. 

Related posts

Zece rezidenți în Parcul Industrial Bistriţa Sud

Stefana Muresan

Parteneriat win-win pentru agricultură sustenabilă

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Transilvania Business

Business to more Business

Briza cu inspiratie business

Craciun Fericit & La multi ani!

Ionut Oprea

Afacerile de succes ale fraților Szell: Agrosel și Green Farmsel

Fostul suveran al României, Regele Mihai I, a murit

Stefana Muresan

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Capitala Unirii, capitala business-ului. Noul val de antreprenori din Ardeal

redactia

Berarii clujeni se adună în Bârlog. Ursus, reinventat la Cluj

Transilvania Business

Romgaz: Complexul structural Caragele are perspective promiţătoare

The Woman – Leadership si antreprenoriat

Cluj: Carbochim, profit de aproape un milion de lei în 2016

Stefana Muresan

GastroPan 2016

Transilvania Business

Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

GTS Telecom deschide centru de date la Cluj

Dental Experts: 10 ani de la deschidere, 70 de ani de experienţă, o familie cu trei generaţii de medici

redactia

POZITIV TB: Dr. Sebastian Văduva – „Criza este și un fenomen economic de curățire a sistemului”

Traian Dan

Cunoscuta companie italiană RINA lansează certificarea de încredere în biosecuritate, o schemă de certificare inovatoare pentru prevenirea și controlul răspândirii infecțiilor.

Nicolae Pop

Transilvania, raiul brânzeturilor de calitate (II) – La Colline

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Inventure lanseaza francizele Meli Melo – Paris si Hansen Ergonomics Studio

Carmen Neagu, director general EnergoBit: Centrala de la Luduş, un proiect în care putem arde gazul cu o eficienţă dublă

Stefana Muresan

Leave a Comment