Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nou director pentru NRCC

Consiliul Director al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC) anunta numirea in functie a unui nou Presedinte in persoana lui Sebastiaan (Bas) van Hese, director Fokker Engineering Romania.

Sebastiaan van Hese, s-a nascut in anul 1982 in Olanda si ocupa din 2013, functia de Director al Fokker Romania, subsidiara a Fokker Technologies, companie olandeza cu traditie si prezenta globala in industria aerospatiala. Pregatirea lui academica include un masterat la Universitatea de Tehnologie din Delft, urmat de o specializare la Universitatea Rutgers din New Jersey, SUA. Imediat dupa absolvire, si-a inceput cariera in 2009 in cadrul companiei Fokker Technologies, in cadrul unui program de formare fast-track pentru viitorii lideri. De-a lungul celor 7 ani, a fost implicat in numeroase proiecte operationale, ocupand si pozitii-cheie de business development si de management la nivel international in tari precum Olanda, Mexic, SUA, Canada si Romania. In mai 2015, a devenit membru in consiliul director al NRCC.

Maurits Dohmen, Executive Director al NRCC declara: “Privim cu mult optimism numirea dlui Van Hese in functia de presedinte NRCC. Credem cu tarie faptul ca experienta lui manageriala globala, reteaua de business dezvoltata de-a lungul carierei, alaturi de angajamentul puternic fata de NRCC, sustin si completeaza obiectivul nostru de crestere in anul 2016. In numele intregii conduceri NRCC, vreau sa ii multumesc dlui Robin Van Rozen pentru contributia lui semnificativa in dezvoltarea comunitatii noastre de business si sa ii urez mult succes pe mai departe, in calitate de Vicepresedinte si General Manager, Philips Personal Health Marea Britanie si Irlanda”.

“Sunt onorat sa ocup pozitia de presedinte al NRCC. Intentionez ca, alaturi de consiliul director si echipa executiva, sa dezvolt planurile strategie actuale ce vizeaza cresterea vizibilitatii Camerei de Comert Romano-Olandeze. Astfel, incepand cu acest an, ne vom extinde activitatea in Brasov, Constanta si Cluj, orase unde comunitatea de afaceri olandeza este foarte dezvoltata. In plus, vom creste interactiunea intre membrii prin intermediul evenimentelor dedicate, vom facilita accesul la informatii de ultima ora cu ajutorul seminariilor “knowledge centers” si vom dezvolta grupurile de lucru (task forces) ce reunesc membrii din industrii-cheie pentru activitatea camerei. Filozofia NRCC are in centru comunitatea si efortul de echipa ca elemente esentiale in succesul oricarei afaceri: de unul singur poti face diferenta, dar impreuna, putem aduce schimbarea”, a declarat noul Presedinte al NRCC Romania.


Camera de Comert Romano-Olandeza sustine si promoveaza activ relatiile comerciale intre cele doua tari. Astfel, NRCC faciliteaza crearea de noi conexiuni si parteneriate de afaceri intre membrii, aducand la aceeasi masa companii romane si olandeze, carora le ofera suportul necesar pentru a atinge impreuna succesul. NRCC este de asemenea membru activ in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, vorbind in numele membriilor sai si asigurandu-se astfel ca deciziile luate de autoritatile romane sustin dezvoltarea sectorului privat. In 2016, NRCC implineste 10 ani de activitate, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii. Evenimentele NRCC au reunit de-a lungul timpului peste 10.000 de persoane. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sumele plătite pentru pachetele de agromediu

Articolul următor

Schimbări la legea pomiculturii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share