Importate Real Estate

Accenture, noi orizonturi la Iasi

Accenture, unul dintre liderii mondiali în consultanță în management, servicii tehnologice și outsourcing, a inaugurat în luna ianuarie sediul din Iași, în clădirea United Business Center 3 din ansamblul Palas. Noul spațiu de birouri Accenture ocupă o suprafață de 1.000 mp, distribuită pe două etaje ale imobilului office clasa A. Sediul companiei beneficiază de o panoramă unică asupra Palatului Culturii și a Iașului, fiind amplasat la etajele 16 și 17 din cea mai înaltă clădire de birouri din oraș.  

„Accenture acordă o atenţie deosebită angajaţilor săi şi spațiilor în care aceştia îşi desfăşoară activitatea, luând în considerare mai mulţi factori atunci când alege un nou sediu. Sunt vizate spații de birouri care asigură securitatea şi sănătatea angajaţilor. De asemenea, clădirea trebuie să fie una premium și să ofere acces la diverse facilități în cadrul complexului sau în imediata lui vecinătate (sucursale bancare, farmacii, restaurante). Un alt factor important este flexibilitatea spațiului, care trebuie să susțină perspectivele de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Nu în ultimul rând, contează sistemele avansate şi eficiente de management al clădirii, care acordă atenţie consumului de resurse în vederea reducerii impactului asupra mediului înconjurător”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, Country Managing Director Accenture în România.

Accenture și-a lansat operațiunile în Iași în august 2015, după ce a achiziționat EnergyQuote JHA, un furnizor de servicii de management și achiziții de energie. În prezent, în biroul Accenture din Iași lucrează 150 de angajați, iar, prin închirierea spațiului din UBC 3, compania intenționează să își consolideze operațiunile si serviciile de externalizare a proceselor de afaceri oferite clienţilor săi.

Despre Accenture

Accenture este o companie de servicii profesionale, lider pe plan global, care oferă o gamă largă de servicii și soluții pentru mediul de afaceri, de la strategie și consultanță, la digitalizare, tehnologie și procese operaționale. Combinând experiența unică și competențe complexe ce acoperă peste 40 de industrii și toate procesele de afaceri – susținute de cea mai mare rețea de livrare din lume – Accenture acționează la intersecția dintre business și tehnologie pentru a-și ajuta clienții să își crească performanța și să creeze valoare pe termen lung. Având peste 373.000 de angajaţi care deservesc clienți în mai mult de 120 de țări, Accenture inovează constant pentru a îmbunătăți modul în care lumea funcționează.
Având peste 2.000 de angajaţi în România, Accenture livrează servicii din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş și Iaşi către companii din domeniile financiar-bancar, telecomunicaţii, auto, bunuri de larg consum, energie şi utilităţi.

Despre United Business Center

Pe segmentul office, grupul Iulius a dezvoltat la nivel naţional brandul United Business Center, care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A în operare, la Iaşi şi Cluj-Napoca, şi alţi 155.000 mp în construcţie.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri, cu o suprafaţă închiriabilă de 38.000 mp, unde lucrează peste 3.900 de persoane. În prezent, grupul Iulius dezvoltă alte două clădiri office în ansamblul Palas, ambele urmând a fi inaugurate în prima parte a anului 2016 (UBC 5 – 15.000 mp şi UBC 6 – 9.000 mp).

Totodată, în toamna anului 2015, în imediata proximitate a Iulius Mall Timişoara au demarat lucrările la cel de-al doilea ansamblu multifuncţional din reţeaua grupului de companii Iulius, o investiţie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili.

Related posts

Airports warn of irreversible consequences to air connectivity, tourism and local economies

Ionut Oprea

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2020

Transilvania Business

Zacaria livrează prima clădire din cel mai mare parc industrial din Sibiu

Stefana Muresan

Make real estate great again

Ionut Oprea

Subsidiara locală grupului internațional El Grupo Número 1, noul chiriaș al P3 Bucharest A1

Ionut Oprea

Expert Guest – Ian Worboys: what next for logistics

Ionut Oprea

Interes major pentru Transylvania Horse Show 2016

STAR–T – Scoala Tehnica Austriaca din Romania la Cluj Napoca

EuropaProperty announces short-list for the 14th annual SEE Real Estate Awards

Stefana Muresan

Nord Conforest ridică o clădire office pe platforma Tehnofrig

Nora Dumitrescu

IATA: Solidarity Airport is a strategic project. Airline consultation will start in July

Stefana Muresan

Romgaz, investiție de peste 136 milione euro în depozitul de gaze de la Sărmăşel și alte 87 milioane în depozitul Depomureş

Stefana Muresan

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

Moldovan Carmangerie acorda burse în valoare de 30.000 de lei

Transilvania Business

EXCLUSIVE NETWORKING AT THE LUXURY GALA PARTY YACHT CLUB DE MONACO

Stefana Muresan

CTP: peste 150 milioane de euro investitie in CTPark Bucharest West

Ionut Oprea

Bucharest – skyline transformation 2025: Anchor Grup, a developer of communities

Ionut Oprea

Locuintele din Vox Vertical Village, livrate integral cu sisteme smart home. ”Locuintele inteligente devin tot mai cautate”

Stefana Muresan

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

Traian Dan

BearingPoint a castigat Central Banking Award 2016 la categoria „Furnizorul de Tehnologie al Anului”

Transilvania Business

CTP wins ‘Best Warehouse Development and Developer’ and ‘Best Leadership’ awards in 2017

Ionut Oprea

 AFI Europe a pus piatra de temelie a celui de-al treilea centru comercial al companiei in Romania

Ionut Oprea

Licitație deschisă pentru parcele în Parcul Industrial Bistrița Sud

Transilvania Business

Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

Ion Surdu

Leave a Comment