Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ryanair aterizează la Timisoara

Cunoscută drept cea mai mare companie low-cost din Europa, Ryanair a finalizat negocierile cu Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” şi va opera zboruri către șapte destinații, șase externe, Berlin, Bruxelles Charleroi Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo și București.
 
Începând cu 1 noiembrie 2016, pasageriii vor avea la dispoziţie către Berlin două zboruri pe săptămână, spre Bruxelles Charleroi vor fi trei, pentru Milano Bergamo cinci zboruri pe săptămână, către Dusseldorf Weeze două zboruri pe săptămână,  Frankfurt Hahn două zboruri pe săptămână, iar la Londra Stansted câte un zbor pe zi.
 
Pe ruta internă care va lega Timişoara de capitală Ryanair va opera câte două zboruri zilnic.

Oficialii companiei apreciază că aproximativ 570.000 de pasageri vor zbura  anual cu Ryanair de la Timişoara, ceea ce i-a convins să investească 100 de milioane de dolari în zona Banat, prin alocarea unei aeronave, conform afirmaţiilor făcute de David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair.

Biletele pe anumite rute vor ajunge chiar şi la costuri extrem de mici, nivelul minim pe care l-ar putea atinge fiind de 19,99 de euro, dar ar putea să scadă și la 10 euro la achiziţionarea anticipată.

Se intenţionează ca la nivelul consiliului de administrație al Aeroportului Internațional Timișoara, demararea unei acţiuni de lobby pentru introducerea rutei interne Timișoara-Iași, prin iniţiativa preşedintelui Marian Mocan.

Baza  Ryanair cu numărul 78 va aduce după sine 430 de locuri de muncă în conexiune cu activitatea Aeroportului Internațional Timișoara.

Compania Ryanair are în vedere şi analizează posibilitatea introducerii  unei rute Timișoara-Bratislava aceasta fiind la aproximativ 50 de minute distanță de capitala Austriei, Viena,  unul dintre cele mai scumpe aeroporturi europene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PNDR 2014-2020 dezbătut la AFIR Cluj

Articolul următor

AFROJACK SI HARDWELL - headlineri la UNTOLD

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share