Importate Real Estate

Mega Image, sediu in Plaza Romania Offices

Mega Image isi va reloca sediul central al companiei în noul spațiu de birouri din cadrul complexului Plaza România, în urma unui contract încheiat cu Anchor Grup.

Necesitatea unui spațiu mai încăpător pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activității companiei din ultimul an. Spațiul ocupat de Mega Image, cu o suprafață închiriată de 3,360 metri pătrați, se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deținut de Anchor Grup. Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza România, transformată în spații de birouri, în urma unui proces amplu de renovare și modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.Pe lângă această suprafață, sediul central Mega Image va dispune și de locuri de parcare dedicate, atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Noul Plaza România Offices aduce un concept inovator în București: un spațiu de birouri de 10.500 de metri pătrați integrat într-un centru comercial. Angajații se vor bucura atât de confortul și facilitățile unei clădiri de birouri, cât și de accesul rapid la toate serviciile mall-ului. Magazinele, restaurantele, cinematograful Movieplex, centrul de fitness, saloanele de înfrumusețare sunt la un pas distanță de birouri. Mai mult, întregul complex dispune de circa 1800 de locuri de parcare.

„Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și, în general, mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr efectiv de magazine, iar una dintre prioritățile noastre este să oferim condiții de lucru moderne pentru toți colegii noștri, inclusiv cei care își desfășoară activitatea în sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

„Colaborarea de succes dintre Mega Image și Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016, sediul central al partenerului se va muta în cel mai nou proiect al nostru – Plaza Romania Offices. Așadar, ne bucură faptul că Mega Image este prima companie care va beneficia de facilitățile unui spațiu modern de birouri și, în același timp, de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le oferă. Gradul de satisfacție al angajaților ar trebui sa fie un indicator important pentru toate companiile, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gândit chiar de la început să construim un spațiu de lucru eficient și să fructificăm sinergia dintre destinația de shopping și relaxare Plaza România și zona de birouri, la un pas distanță”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea efectivă a sediului companiei în noul spațiu este în curs de pregătire și va avea loc la începutul lunii iulie. În acest moment, sediul central al Mega Image se află pe Strada Siret, nr. 95, spațiu ocupat din anul 2006. Numărul efectiv al angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 472 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Related posts

Compania IULIUS și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași lansează cursul Real Estate Business Management

redactia

APIA a finalizat analiza cererilor pentru ajutorul la motorină

Transilvania Business

O noua cladire in Coresi Business Park

Transilvania Business

Iulius începe lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România

Stefana Muresan

Bosch a inaugurat noua clădire a Centrului de Inginerie din Cluj

Papuc Irina

Târgul Imobiliar Timișoara, în acest weekend

Stefana Muresan

Repere clujene cu şi despre I.D.Sîrbu

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Stefana Muresan

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Un oraș în oraș: Proiect pe 237 de hectare, care va avea 15-20.000 de locuințe, la Cluj Napoca

redactia

Aeroportul Iași dezvolta un cluster de turism

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

New project in Bucharest: Zone 313 Office Building

Ionut Oprea

Noi avocați asociați la POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII

Ionut Oprea

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

Immofinanz & CA Immo – the merger

Seroussi, eleganta business-ului

VIDEO: CON-A va finaliza lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu

Ion Surdu

EuropaProperty announces short-list for the 14th annual SEE Real Estate Awards

Stefana Muresan

MINDTHEGAP. În lumea tapetului, abajururilor și a textilelor care cuvântă

Ligia Voro

România, în topul european după dezvoltarea parcurilor de retail

Ligia Voro

Prima clădire certificată IMMUNE, sediul Mace la Londra

redactia

Issa, o poveste în trei nuanţe

Transilvania Business

Leave a Comment