Eveniment Importate

20 de artiști confirmați la UNTOLD

Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit,  James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja si Mazde sunt doar câțiva dintre artiștii care vor crea o atmosferă unică și vor face în această vară fanii să vibreze la UNTOLD FESTIVAL.

 

Alături de aceștia, cea mai așteptată experiență muzicală a anului din România are până acum confirmați 4 regi electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell și Tiesto.

La scenele celui mai bun festival din Europa, festivalierii vor avea parte de o experiență completă și o aventură prin diferite genuri muzicale: electronic, live acts, dance&trance, house-techno, drum&bass. Fie că sunt câștigători de premii Grammy sau discuri de platină și aur, cu toții au ales să completeze lista artiștilor de anul acesta.

URSUS UNTOLD ARENA MAIN STAGE

In fiecare zi pe scena principală de la UNTOLD, URSUS UNTOLD ARENA, vor urca începând cu ora 18.00 până la ora 23.00 și vor susține concerte live, artiști internaționali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Kwabs, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, James Arthur, Y akoto. După ora 23.00 și până în zorii zilei, scena principală a festivalului va fi acaparată de cei mai buni DJ din lume!

LABYRINTH STAGE

Fanii muzicii techno-house vor avea șansa să-i asculte în cele patru zile de festival la scena LABYRINTH din Sala Polivalentă, pe cei mai îndrăgiti artiști ai genului ca Jamie Jones, Routh 94, Sasha, Sharam precum și o premieră în România: Dubfire cu proiectul său Live – Hybrid! Iubitorii muzicii techno îi vor putea vedea din nou împreună pe aceeași scenă pe cei doi DJ, Dubfire și Sharam, care au format vechea trupă Deep Dish și care a facut furori în anii ’90.  Scena din Sala Polivalentă va fi activă în cele 4 zile de festival începând cu ora 23.00 și până la ora 08.00 dimineața.

THE RIVERSIDE STAGE  

RIVERSIDE STAGE se transformă în tărâmul artiștilor  stilului  drum&bass și hip-hop. Chase and Status Dj, Dub FX, Netsky Dj, Pendulum Dj, Rudimental Dj, Jeru The Damaja, Mazde sunt doar câteva dintre trupele care în fiecare zi, între orele 18.00 și 01.00 vor urca pe scena amplasată în fața Sălii Polivalente. Și aici experiența trăită de publicul UNTOLD va fi una completă și de neuitat. Când vocile artiștilor se întâlnesc cu butoanele mixerelor nu poate să rezulte decât rețeta perfectă pentru un alt capitol UNTOLD.

UNTOLD, CEL MAI BUN FESTIVAL DIN EUROPA ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA, in 2015

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în luna ianuarie a.c., la Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015. UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

Related posts

KARPATIA HORSE SHOW ÎMPLINEȘTE CINCI ANI DE CÂND ȘI-A DESCHIS PORȚILE SPECTATORILOR!

redactia

Inaugurare sală de kinetoterapie la Institutul Clinic Fundeni

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Ionut Oprea

Programatorii sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Ionut Oprea

Regio 2014-2020: Peste o jumătate de miliard de lei pentru drumurile din Nord-Vest

Stefana Muresan

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

Summit-ul HR-ilor la Cluj-Napoca, eveniment de referință în industria resurselor umane

Stefana Muresan

Provocari cheie pentru orase cu viitor

Messe München is expanding

Peste 500 de femei in lumina reflectoarelor la The Woman

Cities of Tomorrow #6: Reconversie și revitalizare

Ionut Oprea

Moxy No.2 for Milan!

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” – CIJ

Transilvania Business

Fermierii Români vor fi prezenți la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România

Nicolae Pop

Cities of Tomorrow, marti, la Crowne Plaza

SOLD OUT – DHL Carpathian Marathon powered by MPG

Ligia Voro

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Stefana Muresan

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Stefana Muresan

Noi instrumente de eficiență energetică (cogenerare, monitorizare, automatizare)

redactia

Oradea: Workshopul INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine, parte din proiectul INDUSTRIA DE MÂINE

redactia

Bucharest Tech Week a conectat 23.615 pasionați și profesioniști cu soluții inovatoare și trenduri business avangardiste

Stefana Muresan

Investitii mai mari pe piata imobiliara

Transilvania Business

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

Italienii și românii, ca frații? Fraternitatea italo-română, sub lupă, pe 24 martie 2019, la Grand Hotel Italia

Stefana Muresan

Leave a Comment