Eveniment Importate

20 de artiști confirmați la UNTOLD

Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit,  James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja si Mazde sunt doar câțiva dintre artiștii care vor crea o atmosferă unică și vor face în această vară fanii să vibreze la UNTOLD FESTIVAL.

 

Alături de aceștia, cea mai așteptată experiență muzicală a anului din România are până acum confirmați 4 regi electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell și Tiesto.

La scenele celui mai bun festival din Europa, festivalierii vor avea parte de o experiență completă și o aventură prin diferite genuri muzicale: electronic, live acts, dance&trance, house-techno, drum&bass. Fie că sunt câștigători de premii Grammy sau discuri de platină și aur, cu toții au ales să completeze lista artiștilor de anul acesta.

URSUS UNTOLD ARENA MAIN STAGE

In fiecare zi pe scena principală de la UNTOLD, URSUS UNTOLD ARENA, vor urca începând cu ora 18.00 până la ora 23.00 și vor susține concerte live, artiști internaționali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Kwabs, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, James Arthur, Y akoto. După ora 23.00 și până în zorii zilei, scena principală a festivalului va fi acaparată de cei mai buni DJ din lume!

LABYRINTH STAGE

Fanii muzicii techno-house vor avea șansa să-i asculte în cele patru zile de festival la scena LABYRINTH din Sala Polivalentă, pe cei mai îndrăgiti artiști ai genului ca Jamie Jones, Routh 94, Sasha, Sharam precum și o premieră în România: Dubfire cu proiectul său Live – Hybrid! Iubitorii muzicii techno îi vor putea vedea din nou împreună pe aceeași scenă pe cei doi DJ, Dubfire și Sharam, care au format vechea trupă Deep Dish și care a facut furori în anii ’90.  Scena din Sala Polivalentă va fi activă în cele 4 zile de festival începând cu ora 23.00 și până la ora 08.00 dimineața.

THE RIVERSIDE STAGE  

RIVERSIDE STAGE se transformă în tărâmul artiștilor  stilului  drum&bass și hip-hop. Chase and Status Dj, Dub FX, Netsky Dj, Pendulum Dj, Rudimental Dj, Jeru The Damaja, Mazde sunt doar câteva dintre trupele care în fiecare zi, între orele 18.00 și 01.00 vor urca pe scena amplasată în fața Sălii Polivalente. Și aici experiența trăită de publicul UNTOLD va fi una completă și de neuitat. Când vocile artiștilor se întâlnesc cu butoanele mixerelor nu poate să rezulte decât rețeta perfectă pentru un alt capitol UNTOLD.

UNTOLD, CEL MAI BUN FESTIVAL DIN EUROPA ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA, in 2015

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în luna ianuarie a.c., la Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015. UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

Related posts

Bistro Sorriso, arome de fericire în inima Clujului

“ERASMUS+ OPEN DOORS” în USAMV Cluj-Napoca

Ready, steady, GDPR: cum să îți pregătești compania pentru implementarea Regulamentului General privind Protecția Datelor

Stefana Muresan

Belgian Week 2018: networking & new projects

Ionut Oprea

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA finalizează primul spital privat cu servicii integrate din Cluj

redactia

VIVO! în România

Transilvania Business

Romgaz, investiție de peste 136 milione euro în depozitul de gaze de la Sărmăşel și alte 87 milioane în depozitul Depomureş

Stefana Muresan

VINVEST 2018: Salon desfăşurat în cinstea Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Şcoala de Carte şi Meserii își deschide porțile

Ionut Oprea

InnoEnergy Hub România susține în continuare antreprenorii prin programele oferite

Ligia Voro

Demarează ansamblul Grünenpark

Transilvania Business

EXCLUSIV – The 12th Annual ACI EUROPE Best Airport Awards

Teatrul din Turda pune in scena piesa “La ordin Fuhrer!”

Transformarea digitală: direcția principală spre o societate mai inteligentă la Sibiu Innovation Days 2020

Nicolae Pop

Fondul pentru Mediu

Transilvania Business

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Transilvania Business

BUILD YOUR BUSINESS IN ROMANIA: Perspectives, Opportunities and Challenges for Investments

Ionut Oprea

Conferința PRIA Competition, Cluj Napoca, 16 mai 2019

Stefana Muresan

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania.

Ligia Voro

CJ | Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Magic night for CBRE at the 11th annual SEE Real Estate Awards

Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, la GoTech World 2020

Ligia Voro

Reguli de acordare a sprijinului cuplat

Transilvania Business

EXPO MODĂ – Design Vestimentar la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Papuc Irina

Leave a Comment