Eveniment Importate

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Conferința de Resurse Umane – HR Summit aduce pe 17-18 martie la Cluj-Napoca directorii de resurse umane și specialiștii din acest domeniu, pentru a dezbate și învăța cum să punem în practica cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea atât la nivel personal cât si profesional.

 

Mizăm pe calitatea vorbitorilor si a informatiilor furnizate participanților, iar speakerii prezenți la HR Summit Cluj-Napoca dețin o vastă experiență în industria de HR&Management. Acestia pun la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si soluţii practice, cu ajutorul cărora participantii își vor putea îmbunătăți activitatea profesionala și vor putea identifica noi strategii de dezvoltare.

 

Secretele din spatele departamentelor de HR ale celor mai mari companii din Romania dezvaluite la HR Summit Cluj-Napoca.

 

În cadrul acestei ediții, Adela Jansen, Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale, abordează subiectul Strategic Workforce Planning și împărtășește participanților din experiența acumulată în departamentul de Resurse Umane de-a lungul timpului.

 

Adela face parte din echipa BRD din anul 2003 și are o experiență de peste 20 de ani în management în diferite domenii, printre care: resurse umane, vânzări, marketing, comunicare, business development și logistică. De asemenea, are experiență în diferite industrii: banking, telecomunicații, logistică/managementu lanțului de aprovizionare, servicii hoteliere.

 

În perioada 2003-2008 ea a ocupat poziția de Secretar General al BRD – Groupe Societe Generale, iar din anul 2008 a preluat activitatea de Resurse Umane, coordonand tranziția de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile și procesele de resurse umane la noua strategie de business a companiei. Activitățile gestionate sunt recrutarea, gestiunea de carieră, talent management, training, comp&ben, payroll, relații sociale & legal affaires, administrare personal, expați & mobilitate internațională, proiecte HR, 6 centre de training. Este HR Country Coordinator pentru fililalele Societe Generale în Romania și membru HR CODIR la nivel de Grup.

 

Sub deviza “Implică oameni. Dezvoltă comunități”, la editia din aceasta primavară de la Cluj-Napoca discutăm cu Nicoleta Capata, HR Director Flanco, despre managementul performanței. Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «conștiință» a companiei, rolul de a rămâne conectat la ceea se se întâmplă cu adevarat la cea mai importantă resursă a companiei – angajații. La acest rol se adaugă viziunea, pasiunea, valorile sănătoase, consecvența cu care faci lucrurile și nu în ultimul rând, deschiderea către inovație, afirmă Nicoleta Capata, HR Director Flanco.

 

Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, se alătură și ea comunității HR Summit prin abordarea tematicii Psihologia generației digitale. Mădălina este specializată în psihologie organizațională, fiind psiholog, consultant senior și managing partner la HART Consulting. Cu o experiență de peste 10 ani ca trainer și consultant în resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selecție și dezvoltare pentru diferite organizații românești și multinaționale.

 

Printre speakerii prezenti la HR Summit se numara si: Ileana Alexandru (HR Director Mega Image), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Andreea Voinea (Director Executiv Resurse Umane BCR), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) Zoe Dobre (HR Director Bergenbier), Alexandra Chivu (HR Director elefant.ro), Cristina Bica (HR Specialist ISDC), Sorin Anghel (Corporate Healthcare Manager Signal Iduna), Iuliana Badea (Head of Talent Acquisition Bombadier Transportation), Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Antonia Onaca (Research&Development at Engager), Mihai Gavan (Sales Manager Romanian Software) si Stelian Bogza (Co-founder Benefit Online).

 

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri se pot afla de pe pagina evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

 

La ediția din acest an HR Summit Cluj-Napoca este susținut de partenerii: Signal Iduna, Romanian Software, Chiriță și Asociații, Benefit Online, Nestlers, Human Invest, Chic Ville, Jobus, Max Relax.
HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Related posts

Forumul Industriei Auto 2019

Stefana Muresan

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Ionut Oprea

Register now for BACK 2 BUSINESS Bucharest

Stefana Muresan

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

WORK IN MOTION. A workforce mobility conference: mobilitatea angajaților, un element cheie în strategiile companiilor

Stefana Muresan

X Party & Networking lansează serviciul de Networking Dedicat

A. I.

Creșterea de 12% a traficului aerian pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

Noul Hyundai Tucson, primele impresii

Curaj, băncilor! – Investițiile în agricultură, profitabile pe termen lung

Misys, primul chirias al Orhideea Towers

VIVO! în România

Transilvania Business

Clujul, încă un pas spre Capitala Europeană a Inovării

Nora Dumitrescu

Daniela Maier: “Vom aduce la Cluj mediatori urbani din Italia și Japonia”

Stefana Muresan

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

redactia

S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Stefana Muresan

Exact Systems a devenit furnizor autorizat de servicii de control al calității pentru producătorul Automobile Dacia

Stefana Muresan

Romgaz, investiție de peste 136 milione euro în depozitul de gaze de la Sărmăşel și alte 87 milioane în depozitul Depomureş

Stefana Muresan

Noul trend in domeniul locuințelor: casa inteligenta

Gala Elitelor Medicale Clujene, Ediția I

Un speaker italian celebru vine la IMWorld 2017 să explice cum în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

Stefana Muresan

BUILD YOUR BUSINESS IN ROMANIA: Perspectives, Opportunities and Challenges for Investments

Ionut Oprea

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Leave a Comment