Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Conferința de Resurse Umane – HR Summit aduce pe 17-18 martie la Cluj-Napoca directorii de resurse umane și specialiștii din acest domeniu, pentru a dezbate și învăța cum să punem în practica cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea atât la nivel personal cât si profesional.

 

Mizăm pe calitatea vorbitorilor si a informatiilor furnizate participanților, iar speakerii prezenți la HR Summit Cluj-Napoca dețin o vastă experiență în industria de HR&Management. Acestia pun la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si soluţii practice, cu ajutorul cărora participantii își vor putea îmbunătăți activitatea profesionala și vor putea identifica noi strategii de dezvoltare.

 

Secretele din spatele departamentelor de HR ale celor mai mari companii din Romania dezvaluite la HR Summit Cluj-Napoca.

 

În cadrul acestei ediții, Adela Jansen, Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale, abordează subiectul Strategic Workforce Planning și împărtășește participanților din experiența acumulată în departamentul de Resurse Umane de-a lungul timpului.

 

Adela face parte din echipa BRD din anul 2003 și are o experiență de peste 20 de ani în management în diferite domenii, printre care: resurse umane, vânzări, marketing, comunicare, business development și logistică. De asemenea, are experiență în diferite industrii: banking, telecomunicații, logistică/managementu lanțului de aprovizionare, servicii hoteliere.

 

În perioada 2003-2008 ea a ocupat poziția de Secretar General al BRD – Groupe Societe Generale, iar din anul 2008 a preluat activitatea de Resurse Umane, coordonand tranziția de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile și procesele de resurse umane la noua strategie de business a companiei. Activitățile gestionate sunt recrutarea, gestiunea de carieră, talent management, training, comp&ben, payroll, relații sociale & legal affaires, administrare personal, expați & mobilitate internațională, proiecte HR, 6 centre de training. Este HR Country Coordinator pentru fililalele Societe Generale în Romania și membru HR CODIR la nivel de Grup.

 

Sub deviza “Implică oameni. Dezvoltă comunități”, la editia din aceasta primavară de la Cluj-Napoca discutăm cu Nicoleta Capata, HR Director Flanco, despre managementul performanței. Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «conștiință» a companiei, rolul de a rămâne conectat la ceea se se întâmplă cu adevarat la cea mai importantă resursă a companiei – angajații. La acest rol se adaugă viziunea, pasiunea, valorile sănătoase, consecvența cu care faci lucrurile și nu în ultimul rând, deschiderea către inovație, afirmă Nicoleta Capata, HR Director Flanco.

 

Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, se alătură și ea comunității HR Summit prin abordarea tematicii Psihologia generației digitale. Mădălina este specializată în psihologie organizațională, fiind psiholog, consultant senior și managing partner la HART Consulting. Cu o experiență de peste 10 ani ca trainer și consultant în resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selecție și dezvoltare pentru diferite organizații românești și multinaționale.

 

Printre speakerii prezenti la HR Summit se numara si: Ileana Alexandru (HR Director Mega Image), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Andreea Voinea (Director Executiv Resurse Umane BCR), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) Zoe Dobre (HR Director Bergenbier), Alexandra Chivu (HR Director elefant.ro), Cristina Bica (HR Specialist ISDC), Sorin Anghel (Corporate Healthcare Manager Signal Iduna), Iuliana Badea (Head of Talent Acquisition Bombadier Transportation), Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Antonia Onaca (Research&Development at Engager), Mihai Gavan (Sales Manager Romanian Software) si Stelian Bogza (Co-founder Benefit Online).

 

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri se pot afla de pe pagina evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

 

La ediția din acest an HR Summit Cluj-Napoca este susținut de partenerii: Signal Iduna, Romanian Software, Chiriță și Asociații, Benefit Online, Nestlers, Human Invest, Chic Ville, Jobus, Max Relax.
HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Impact Hub, activ de la 1 martie

Articolul următor

The Office III, confirmat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share