Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

B2B Expo și infoTRIP, Secțiuni centrale ale Conferinței Meat & Milk 2016

Ca de fiecare dată, alături de ședințele generale, workshop-urile tematice, dezbaterile și mesele rotunde cuprinse în programul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, secțiunile B2B-Expo și infoTRIP s-au bucurat de o amplă participare dar și de un real succes.  

Mai mult, la fiecare ediție, Sectiunea B2B-Expo a reprezentat un punct central al Expo-Conferinței, companiile prezente având oportunitatea de a-și expune cele mai noi oferte de produse și servicii. Și în acest an, standurile vor fi organizate într-un spatiu de maximă vizibilitate. Totodată, vor fi amenajate spații propice dialogului B2B, prezentării detaliate a ofertelor companiilor expozante, precum și degustării produselor premium din carne și lapte.
 
La rândul său, programul infoTRIP a fost menținut la solicitarea expresă a celor care și-au anunțat deja participarea, oferind participanților oportunitatea efectuării de vizite de documentare în ferme, unități de procesare a cărnii și laptelui, sau a unui furnizor de produse și servicii adiacente, pentru a afla pe viu modul de dezvoltare a unei afaceri. Programul infoTRIP se va desfasura în ziua de 13 mai, urmând ca în perioada următoare să anunțăm compania care va fi vizitată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

STAR–T - Scoala Tehnica Austriaca din Romania la Cluj Napoca

Articolul următor

Gală destinată femeilor din agricultură - PRIA Women in Agriculture

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share