Eveniment Importate

Burse de peste 3.000.000 Euro la RIUF- The Romanian International University Fair

Universități aflate în premieră în România și informații despre fonduri de burse de peste 3.000.000 Euro la RIUF- The Romanian International University Fair

 

Pe 22 martie, în Cluj Napoca, la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, tinerii care doresc să afle mai multe despre programele de studiu (licență, masterat, MBA și doctorat), din străinătate și din România, se pot întâlni cu peste 65 de universități și instituții educaționale din țări precum Marea Britanie, Olanda, SUA, România, Germania, Danemarca, Arabia Saudită, Elveția, Franța, Belgia și Austria.

 

Fond de burse de 3.000.000 de euro în Germania, Marea Britanie și Olanda

 

Vizitatorii RIUF au ocazia să afle informații esențiale despre burse și posibilitățile de finanțare ale studiilor în străinătate la nivel de licență și master, precum:
• Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
• Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;
• 100 de burse în valoare de £10.000 pentru studii de master la University of Sheffield;
• Burse de până la £2.500 la University of Greenwich pentru rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat;
• Burse de £10.000 la British Council IELTS Awards.

 

Programe de studiu la nivel de licență, masterat, MBA și doctorat de la peste 30 de universități din Marea Britanie. Vrei să studiezi la o universitate din Marea Britanie? La RIUF te așteaptă 34 de universități din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români, se numără și cele din domenii precum business, management, economie, marketing, advertising și multimedia, inginerie și IT, comunicare și jurnalism, științe politice și relații internaționale, turism, artă și design. Însă, chiar și cei care doresc să studieze geografie sau drept pot găsi programele de studiu dorite, la una dintre cele peste 30 de universități din Marea Britanie prezente la RIUF.

 

Universități aflate în premieră la RIUF și în România

 

Peste 65 de universități și instituții educaționale din 12 țări vor fi prezente, în luna martie la RIUF. Dintre acestea 10 vor participa în premieră la un eveniment educațional din România. Rotterdam Business School, University of Sheffield, Universitätzu Köln și Maastricht Graduate School of Governance sunt doar câteva dintre universitățile care vor ajunge pentru prima dată în România.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate, înscrie-te pe www.riuf.ro și vino la Sala Polivalentă, pe 22 martie. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toata durata târgului, inclusiv la prezentările susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului.

 

Despre Grupul EDUCATIVA

 

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

 

Parteneri RIUF Spring Edition 2016:

 

Parteneri media: KissFm, Agnus Radio, Campus Cluj, Cluj.com, ClujLife, Cluju.ro, Clujul de Buzunar, Clujust, Evenimente in Cluj, I Like Cluj, InfoTrafic, Look TV, orasulcluj.ro, deCluj.ro, Revista Bulevard, Transilvania Business, Zile și Nopți, BuzzNews, Muzixx.ro, RadioCluj

 

Parteneri instituționali și educaționali: British Council, DAAD, FULBRIGHT, Universitatea Babeș-Bolyai, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

 

Organizații partenere: UN Youth ROMANIA, Societatea Studenților Europeniști, Consiliul Județean al Elevilor Cluj

 

Parteneri: Okian, Omnipass

Related posts

Impact Hub, activ de la 1 martie

Transilvania Business

Blazonul afacerilor

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Ionut Oprea

PRIA Healthcare

Ionut Oprea

Start de business la #BusinessChallenge!

redactia

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

David Ciceo: Aeroportul Avram Iancu, proiect privind transportul intermodal de marfă

Stefana Muresan

BUSINESS to more BUSINESS, Iasi 23 martie 2016

AgriPlanta-RomAgroTec 2019

Stefana Muresan

Shared experience for better business  @ HR Uncovered, București

Ligia Voro

CORPORATE TENNIS OPEN

Aliz Kosza şi dimensiunile echilibrului în leadership

redactia

Belchim – DAFCOCHIM, un parteneriat pentru soluții de top

Transilvania Business

Sumele plătite pentru pachetele de agromediu

Transilvania Business

Investitii mai mari pe piata imobiliara

Transilvania Business

Piața asigurărilor din România, a 5-a din Europa Centrală și de Est. „Când vine vorba de densitatea asigurărilor, România are de recuperat”

Papuc Irina

Demarează ansamblul Grünenpark

Transilvania Business

Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Fermierii români din Transilvania vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Cluj-Napoca în 8 mai 2019

Stefana Muresan

Salonul Vintest Bucuresti, editia a 6-a

Transilvania Business

Snooker de talie mondială în martie la Cluj

Transilvania Business

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Ionut Oprea

„Smart Talks”, antreprenoriat pe bune la Oradea

Traian Dan

Seroussi, eleganta business-ului

Leave a Comment