Eveniment Importate

BUSINESS to more BUSINESS, Iasi 23 martie 2016

Managerii și antreprenorii din Iași și localitățile învecinate sunt invitați să participe miercuri, 23 martie, la evenimentul BUSINESS to more BUSINESS, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Internațional, începând cu ora 9:00, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de a participa la un workshop dedicat transformării digitale și adaptării strategiilor de marketing și vânzări.

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani – care include sesiuni de prezentare în plen, un workshop interactiv și întalniri private pentru consultanță personalizată gratuită  – oferă  participanților un cadru propice pentru a descoperi și folosi în propriul beneficiu oportunități și instrumentele de dezvoltare personală și a afacerii.

Evenimentul se adresează atât antreprenorilor și top managerilor, cât și managerilor departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – care sunt invitați să își programeze participarea înregistrându-se gratuit pe pagina oficială: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-iasi/.

Tot aici, participanții se pot programa pentru una sau mai multe întâlniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentanții EY România (pe teme de fiscalitate), Telekom (soluții pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri).
 
Primul panel este dedicat consultanței fiscale, financiare și managementului performant.

Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY România va vorbi despre optimizarea activității companiilor pe baza modificărilor recente din Codul Fiscal.

Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile și formalitățile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg în acest panel de către REI Finance Advisors prin Roxana Mircea- Managing Partner, iar Cati Stoican, Director General Adjunct – Safety Broker descrie soluțiile potrivite pentru transferul riscurilor. Dr. Vasile Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business – Telekom Romania  va vorbi despre modalitățile de optimizare a costurilor prin soluții adaptate afacerilor dumneavoastră.

Evenimentul va continua cu un workshop dedicat transformării digitale și a construirii strategiilor de marketing și vânzări în vederea creșterii performanței companiilor.

Vorbitorii care se vor adresa audienței din Iași vor aduce noutăți despre NLP și influența acestei tendințe asupra comportamentului consumatorului – Elena Badea, Marketing Director, EY Romania, dar și despre instrumentele veritabile pentru generarea de oportunități imediate de vânzare – Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania. Totodată, Marius Hărătău, Sales and Marketing Manager, Quartz Matrix, Partener Microsoft va aduce informații de ultimă oră despre modul în care tehnologia poate influența performanța echipelor de vânzări.
 
Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro și EY România aduc în fața participanților un instrument complex de prognoză – “Barometrul de afaceri la nivel local” prin care audiența poate exprima principalele elemente de prognoză economică pentru anul 2016.

Metodologia cercetării permite comparația și includerea percepției asupra mediului de afaceri la nivel local într-o perspectivă inter-regională.

Concluziile barometrului vor fi dezbătute într-un panel dedicat structurat sub forma unei dezbateri interactive în care vor fi prezentate opiniile managerilor și persoanelor de decizie din companiile locale.

„Invităm antreprenorii din Iași și zonele adiacente să participe la BUSINESS to more BUSINESS atât pentru a descoperi informații de actualitate și interes pentru afacerile lor, cât și pentru a dezbate cu aceștia oportunitățile deja existente, pornind de la percepția lor asupra mediului de afaceri local.

Avem, și de această dată, un program complex, amplu, realizat în colaborare cu reprezentanți de marcă din cele mai importante companii din țară, care vor susține prezentări și vor sta la masa discuțiilor cu participanții la eveniment, oferindu-le consultanță gratuită și sfaturile de care au nevoie”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Partenerii evenimentului de la Iași sunt: Telekom România, EY România, Microsoft România, Quartz Matrix, Safety Broker, REI Finance Advisors și Kompass România.

Partenerii media care susțin BUSINESS to more BUSINESS sunt Manager Express, Transilvania Business, MANPRES, Cariere, Calendar Evenimente, AGERPRES, Evenimente Biz, Spațiul Construit, Jurnalul de Afaceri, PR BOX, RBE Connect, Radio Romania Iasi, Iasi4U, Invest Club.  

Proiectul va continua în 2016 cu evenimente organizate în Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference
***
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Colectarea eficienta a creantelor

Transilvania Business

Începe primul târg imobiliar al anului, fonduri Prima Casă disponibile : INVESTIȚII DE PESTE 100 MILIOANE EUR ÎN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITĂȚI REZIDENȚIALE, PREZENTE ÎN PREMIERĂ LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI

Stefana Muresan

Despre viitorul în câmpul muncii la HR Vibes, Brașov

Stefana Muresan

Robotul umanoid InMoov se întâlnește cu vizitatorii Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

PRIA Competition Chișinău în 21 noiembrie 2019

Ionut Oprea

Clujul, premiul european pentru inovare

Stefana Muresan

CCIR lanseaza InfoBulletin numarul 73

Transilvania Business

Cele mai importante teme pentru mediu vor fi dezbatute în cadrul conferinței PRIA Environment în 25 aprilie 2018

Stefana Muresan

Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Transilvania Business

Începe Festivalul Enescu la Cluj

Ligia Voro

Conferința Internațională Arhitecții Educației revine în toamnă la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

2017, anul planului BEPS

Ionut Oprea

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Ligia Voro

eMAG și BCR susțin olimpicii clujeni la mate și info

Jankovec, DG ACI Europe: “The role of aviation in bringing people together is more important than ever!”

Transilvania Business

Three jaw-dropping superyachts honored at the 2017 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Banca Transilvania – la o valoare de 2,4 miliarde euro, acțiunile – maxim istoric

Stefana Muresan

Helios Phoenix extinde cu peste 10,000 m2 parcul industrial Olympian Park din Brașov

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Ligia Voro

Cluj-Napoca: Sistem de colectare a deșeurilor plutitoare, o premieră în România, în faza de receptie

Stefana Muresan

#NOVEMBarh: 300 de arhitecți și invitați au pe 24 noiembrie un maraton de idei despre spațiile în care trăim

redactia

ADR Vest organizează un nou eveniment de brokeraj internațional în Regiunea Vest

Stefana Muresan

Apelul de proiecte 2.1.A – Microintreprinderi se deschide in februarie

Transilvania Business

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0

Ligia Voro

Leave a Comment