Eveniment Importate

BUSINESS to more BUSINESS, Iasi 23 martie 2016

Managerii și antreprenorii din Iași și localitățile învecinate sunt invitați să participe miercuri, 23 martie, la evenimentul BUSINESS to more BUSINESS, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Internațional, începând cu ora 9:00, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de a participa la un workshop dedicat transformării digitale și adaptării strategiilor de marketing și vânzări.

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani – care include sesiuni de prezentare în plen, un workshop interactiv și întalniri private pentru consultanță personalizată gratuită  – oferă  participanților un cadru propice pentru a descoperi și folosi în propriul beneficiu oportunități și instrumentele de dezvoltare personală și a afacerii.

Evenimentul se adresează atât antreprenorilor și top managerilor, cât și managerilor departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – care sunt invitați să își programeze participarea înregistrându-se gratuit pe pagina oficială: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-iasi/.

Tot aici, participanții se pot programa pentru una sau mai multe întâlniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentanții EY România (pe teme de fiscalitate), Telekom (soluții pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri).
 
Primul panel este dedicat consultanței fiscale, financiare și managementului performant.

Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY România va vorbi despre optimizarea activității companiilor pe baza modificărilor recente din Codul Fiscal.

Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile și formalitățile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg în acest panel de către REI Finance Advisors prin Roxana Mircea- Managing Partner, iar Cati Stoican, Director General Adjunct – Safety Broker descrie soluțiile potrivite pentru transferul riscurilor. Dr. Vasile Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business – Telekom Romania  va vorbi despre modalitățile de optimizare a costurilor prin soluții adaptate afacerilor dumneavoastră.

Evenimentul va continua cu un workshop dedicat transformării digitale și a construirii strategiilor de marketing și vânzări în vederea creșterii performanței companiilor.

Vorbitorii care se vor adresa audienței din Iași vor aduce noutăți despre NLP și influența acestei tendințe asupra comportamentului consumatorului – Elena Badea, Marketing Director, EY Romania, dar și despre instrumentele veritabile pentru generarea de oportunități imediate de vânzare – Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania. Totodată, Marius Hărătău, Sales and Marketing Manager, Quartz Matrix, Partener Microsoft va aduce informații de ultimă oră despre modul în care tehnologia poate influența performanța echipelor de vânzări.
 
Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro și EY România aduc în fața participanților un instrument complex de prognoză – “Barometrul de afaceri la nivel local” prin care audiența poate exprima principalele elemente de prognoză economică pentru anul 2016.

Metodologia cercetării permite comparația și includerea percepției asupra mediului de afaceri la nivel local într-o perspectivă inter-regională.

Concluziile barometrului vor fi dezbătute într-un panel dedicat structurat sub forma unei dezbateri interactive în care vor fi prezentate opiniile managerilor și persoanelor de decizie din companiile locale.

„Invităm antreprenorii din Iași și zonele adiacente să participe la BUSINESS to more BUSINESS atât pentru a descoperi informații de actualitate și interes pentru afacerile lor, cât și pentru a dezbate cu aceștia oportunitățile deja existente, pornind de la percepția lor asupra mediului de afaceri local.

Avem, și de această dată, un program complex, amplu, realizat în colaborare cu reprezentanți de marcă din cele mai importante companii din țară, care vor susține prezentări și vor sta la masa discuțiilor cu participanții la eveniment, oferindu-le consultanță gratuită și sfaturile de care au nevoie”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Partenerii evenimentului de la Iași sunt: Telekom România, EY România, Microsoft România, Quartz Matrix, Safety Broker, REI Finance Advisors și Kompass România.

Partenerii media care susțin BUSINESS to more BUSINESS sunt Manager Express, Transilvania Business, MANPRES, Cariere, Calendar Evenimente, AGERPRES, Evenimente Biz, Spațiul Construit, Jurnalul de Afaceri, PR BOX, RBE Connect, Radio Romania Iasi, Iasi4U, Invest Club.  

Proiectul va continua în 2016 cu evenimente organizate în Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference
***
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

EXCLUSIV – The 12th Annual ACI EUROPE Best Airport Awards

Noi zboruri spre Bucuresti de pe Aeroportul Timisoara

Stefana Muresan

Aradul devine capitala mierii – O nouă ediție ARpicultura

Stefana Muresan

Top 10 cele mai eficiente orașe din România. Pe primele poziții: Oradea, Alba Iulia și Iași

Stefana Muresan

Targul Imobiliarium revine in toamna cu un numar record de oferte

Stefana Muresan

Umbrărescu, ”kamikaze”. Lucrează în pierdere pe Autostrada Lugoj – Deva și înregistrează cel mai mare progres pe Centura Bacău

Stefana Muresan

Normele Codului Fiscal explicate. In practica

Transilvania Business

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Ionut Oprea

40 Belgian students from Ghent University choose Brasov and Bucharest for an entrepreneurial bootcamp : a true first event

Stefana Muresan

Parteneriat win-win pentru agricultură sustenabilă

IMWorld către startup-uri: Let’s make a deal!

Stefana Muresan

Analiza DTZ Echinox, retail S1

Transilvania Business

Noi invitați speciali la ”Celebrate Cluj Party & Networking”

A. I.

Seroussi susține viitorul fotbalului românesc

Stefana Muresan

Delegație cu firme bavareze din domeniul alimentar la București. Discuții individuale B2B

Stefana Muresan

Karpatia Horse Show 2016

Transilvania Business

Speakeri cu experiență internațională și locală se reunesc la OPERATIONAL HR

Stefana Muresan

Marea Unire a Vinurilor

Stefana Muresan

Tinerii își prezintă ideile de business în fața antreprenorilor de top din România

Nicolae Pop

MedLife investeşte 5 milioane de euro în Ungaria

redactia

Briza cu inspiratie business

Mai sunt 30 de zile pentru înscrierile la Astra Film Festival

Stefana Muresan

Banat IT Autumn Barbeque 2017 – networking și distracție

Stefana Muresan

Sibiu Quality Days 2019, a 10-a ediție

Nicolae Pop

Leave a Comment