Importate Real Estate

Reynaers Romania lanseaza Masterline 8

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, lansează, în luna aprilie, Masterline 8, un sistem pentru ferestre disponibil în 3 variante de design, ceea ce îl recomandă pentru orice categorie de proiect, indiferent de stilul arhitectural vizat.

 

„Suntem siguri că Masterline 8, datorită numeroaselor oportunități de design pe care le oferă, a proprietăților termice și nivelului de etanșeitate, îndeplinește cele mai exigente cerințe ale profesioniștilor, respectând totodată noile tendințe arhitecturale care mizează pe maximizarea luminii naturale”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

 

Potrivit declarațiilor sale, prin acest nou sistem, Reynaers s-a concentrat asupra durabilității și aspectelor ecologice. Astfel, sistemul inovator impresionează printr-o adâncime de 87 mm și performanțe termice excelente structurate pe trei nivele de izolare – standard, izolare ridicată (High Insulation) și izolare superioară (High Insulation+). De asemenea, Masterline 8 își demonstrează eficiența și prin suprapunerea marită a garniturii centrale peste cercevea, fapt care facilitează calibrarea ferestrei pentru etanșare în timpul instalării.

 

Numeroasele variante de design disponibile îi oferă sistemului posibilitatea de a se preta pe orice stil arhitectural, fie că se dorește completarea unui design contemporan, ori adaptarea unui stil clasic, tradițional. De asemenea, modelul Deco, caracterizat prin linii oblice, este ideal pentru clădirile moderne de birouri.

 

În plus, în dezvoltarea acestui sistem inteligent lansat de Reynaers, s-a pus un accent puternic pe simplificarea proceselor de execuție și montaj, aceste avantaje fiind două dintre cele mai importante solicitări primite din partea fabricanților.

 

„Cel mai important aspect al acestui produs îl reprezintă faptul că o astfel de serie se lansează o dată la 20-25 ani, Masterline 8 fiind succesorul seriei Concept Systems lansată de compania noastră în anii 90. Este practic o nouă platformă”, a menționat Daniel Popa.

 

Produsul a fost deja lansat în Belgia, Luxemburg și Elveția, iar în luna aprilie urmează a fi disponibil și pe celelalte piețe în care Reynaers este prezent, printre care și România.

 

Despre Reynaers România

 

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. Infiinţată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajaţi în 37 de ţări din întreaga lume şi exportă în peste 60 de ţări de pe 5 continente.

 

Prezenţă pe piaţa locală încă din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creştere rapidă pe piaţa de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidenţiale, comerciale, office sau industriale. În 2015 compania a raportat, pe plan local, un business de 7 milioane de euro.

 

Printre lucrările de referinţă ale companiei se numără Aeroportul Henri Coandă, Braşov Business Park, Promenada Mall, Aeroportul din Cluj-Napoca sau Plaza România.

 

Anul acesta Reynaers sărbătorește 51 de ani de existență pe piață, aniversare ce va fi marcată de un eveniment la sediul central din Duffel unde se vor reuni parteneri din toata lumea.

Related posts

Metrou și blocuri cu 40-50 de etaje, propunerile lui Daniel Metz pentru dezvoltarea Clujului

Stefana Muresan

Rezultate AFI Europa Romania

Ionut Oprea

Bucharest – skyline transformation by 2025: “The recipe for the post crisis future? Let’s build it”

Ionut Oprea

Optim PM desemnat Project Manager pentru noul magazin IKEA Pallady din Bucuresti

Ionut Oprea

Managing groundbreaking changes

Ionut Oprea

World Credit Congress & Exhibition, ediția a V-a

Transilvania Business

Ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

Stefana Muresan

Multora le place Jazzul

Transilvania Business

tIMOn toamna 2016: un nou sezon de achizitii imobiliare

Transilvania Business

Jon Watkins appointed COO Western Europe for VGP

Ionut Oprea

Hattrick Office Building in Sibiu

Ionut Oprea

Asigurări de la OCPI Cluj. Cadastru până în 2023

Ligia Voro

AR-MEDICA, cel mai mare eveniment medical din partea de vest

Transilvania Business

Employee engagement: before & after hiring

Transilvania Business

Un important furnizor de servicii în domeniul IT a închiriat 4100 de mp de spaţiu în cea mai înaltă clădire de birouri din România, la Timişoara

Robert Bloancă

Județul Brașov în top 3 după numărul de vânzări de imobile. Alba și Sălaj – cele mai puține

Ligia Voro

''Prima Casă'', maxim istoric al solicitărilor de garantare; peste 500 pe zi

Stefana Muresan

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

Stefana Muresan

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Papuc Irina

Grupul TeraPlast estimează creșteri de 15% la cifra de afaceri și de 32% la profitabilitate

Papuc Irina

Certificatul de urbanism se poate solicita și elibera online la Oradea

Traian Dan

Bucharest – skyline transformation 2025: Autograph, a luxurious new business card for Bucharest

Ionut Oprea

RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

P3 – „Tranzacția anului in domeniul industrial”

Ionut Oprea

Leave a Comment