Eveniment Importate

Vrei sa afli cum sa iti protejezi business-ul?

PRIAevents organizează conferința PRIA Registered Trademarks – cel mai complet eveniment dedicat proprietății intelectuale și mărcilor în Romania în data de 19 mai 2016, începand cu ora 9.30, la hotel Novotel – Sala Paris.

Proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității, este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale. Știinţa, tehnologia şi inovarea sunt domenii care generează constant progres tehnologic, asigurând perpetuarea dezvoltării şi contribuind la crearea perspectivelor competitive ale României, dar și ale companiilor și instituțiilor din România, în contextul globalizării.

Marca este un element esenţial al strategiei companiilor, ea poate face face distincţia dintre produsele şi serviciile fiecarei companii şi cele ale concurenţei sale. De aceea, conferinta PRIA reunește cei mai mulți participanți din cea mai variată gamă: finanțe –bănci, auto și componente auto, leasing, agricultură, retail, farma, cercetare, știință, construcții, arhitectură, comerț, energie, industrie, aeronautică, avocatură, comerț, fashion, servicii, IT&C, autorități, camere de comerț, ambasade, mediul academic, publishing, teatru și film, producții muzicale și lista poate continua.

Regulamentul UE 2015/2424 al Parlamentului European și al Consiliului European privind marca comunitară a fost publicat în jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Modificările au intrat în vigoare începând cu 23 martie 2016. Din acea zi Oficiul și-a schimbat numele în Oficiul Uniunii Europene pentru Proprieteate Intelectuală, iar marca comunitară și-a schimbat denumirea în marcă a Uniunii Europene. Ce modificări aduce acest regulament pentru marcile înregistrate în Romania?

Această conferință se adresează atât mediului de business cât și specialiștilor.

Fie că ești președinte al companiei, director de dezvoltare, director de mareting sau comunicare, director de produs sau publisher vei vrea să participi la această conferință pentru a afla noutătile din domeniul legislației mărcilor și al proprietății intelectuale.

“Fie ca ești la inceput de drum, sau faci parte dintr-o companie consacrată, nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA Registered Trademarks vor fi de folos pentru activitatea companiei tale. Vei afla de la specialiști cum să îți protejezi business-ul și cum să beneficiezi de servicii de monitorizare marci”, declară Raluca Voivozeanu, CEO PRIAevents.

PRIA Registered Trademarks este de interes pentru avocații cu experiență, dar și pentru cei care sunt la început de carieră, pentru directorii juridici și consultanții juridici din cadrul companiilor private și de stat din Romania, pentru judecători, procurori și reprezentanti ai mediului universitar, ai autorităților și ai presei de specialitate.

Face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Partener al evenimentului este Popovici Nițu Stoica & Asociații

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Registered Trademarks şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/trademark-event/

Related posts

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs’ lack of digital culture opens all gates to hackers.

redactia

Lansare – Vox Technology Park

Transilvania Business

The Woman Parenting Workshops, pentru parinti interesati de educatie continua

Stefana Muresan

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Ionut Oprea

D-Link colaboreaza cu Silicon Labs

Transilvania Business

Continental se extinde si investeste inca 12 mil. euro

11even Experiences Oradea va avea loc online, pe toată durata lunii decembrie

Traian Dan

21 martie: Cătălina Ponor, Melania Medeleanu, Mona Nicolici sau Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Legendarul TIESTO, primul headliner UNTOLD 2016

Transilvania Business

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0

Ligia Voro

Eveniment online: Bioeconomia și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Ligia Voro

Turism tematic, solutii tailored

Romgaz, contracte de vânzare – cumpărare gaze cu Oltchim, în valoare de peste 37 mil. lei

Stefana Muresan

Nou director pentru NRCC

Transilvania Business

„Oraşul Faptelor Bune”, din 15 decembrie, în Târgul de Crăciun din Oradea

Traian Dan

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Ligia Voro

”Orașul durabil 2019” – Un eveniment în cadrul Sezonului România – Franța

Stefana Muresan

Continuă înscrierile pentru Agroalim, eveniment de brokeraj internațional

Stefana Muresan

Încasarea SAPS pentru deținatorii de pajiști fără animale

Transilvania Business

Pascal van den Noort speaker la PRIA Urban Innovation

Ionut Oprea

EXCLUSIVE NETWORKING AT THE LUXURY GALA PARTY YACHT CLUB DE MONACO

Stefana Muresan

AUTO TIMIȘOARA SHOW, primul Salon Auto din vestul României

redactia

15 milioane de euro pentru RNDR

Transilvania Business

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

Leave a Comment