Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BDO Romania, birou la Iasi

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, si-a extins activitatea prin deschiderea unui nou birou teritorial in Iasi. Lansarea oficiala, care a avut loc la Hotel International, joi, 21 aprilie, a reunit companii de top din regiune.

Cei peste 50 de participanti la eveniment au fost reprezentanti din top management din industrii variate: industria bancara, industria de medicamente, industria alimentara, constructii si imobiliare, servicii financiare, IT si industrii creative, agricultura si industria prelucratoare de ulei, servicii publice de apa, industria hoteliera si restaurante, industria de componente si ansamble auto. Alaturi de invitati au fost prezenti parteneri BDO Romania din Bucuresti, Cluj si Republica Moldova.

“Acest eveniment a reprezentat pentru noi un motiv in plus de a sarbatori, alaturi de clientii si partenerii nostri, dezvoltarea in teritoriu si validarea promisiunii de a fi aproape de ei cu servicii de calitate. Le multumim pentru prezenta si pentru increderea pe care ne-o acorda in fiecare zi”, a declarat Dan Schipor, Partener BDO Iasi.

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, ofera toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Prin apartenenta ca firma membra pentru Romania la reteaua BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporeaza in serviciile oferite cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 64,000 profesionisti ce opereaza prin 1,330 birouri in 154 tari.

BDO Audit SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie (“limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vrei sa afli cum sa iti protejezi business-ul?

Articolul următor

Lansare - pagini interactive: Business.Parks

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share