Importate Lideri si afaceri

BDO Romania, birou la Iasi

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, si-a extins activitatea prin deschiderea unui nou birou teritorial in Iasi. Lansarea oficiala, care a avut loc la Hotel International, joi, 21 aprilie, a reunit companii de top din regiune.

Cei peste 50 de participanti la eveniment au fost reprezentanti din top management din industrii variate: industria bancara, industria de medicamente, industria alimentara, constructii si imobiliare, servicii financiare, IT si industrii creative, agricultura si industria prelucratoare de ulei, servicii publice de apa, industria hoteliera si restaurante, industria de componente si ansamble auto. Alaturi de invitati au fost prezenti parteneri BDO Romania din Bucuresti, Cluj si Republica Moldova.

“Acest eveniment a reprezentat pentru noi un motiv in plus de a sarbatori, alaturi de clientii si partenerii nostri, dezvoltarea in teritoriu si validarea promisiunii de a fi aproape de ei cu servicii de calitate. Le multumim pentru prezenta si pentru increderea pe care ne-o acorda in fiecare zi”, a declarat Dan Schipor, Partener BDO Iasi.

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, ofera toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Prin apartenenta ca firma membra pentru Romania la reteaua BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporeaza in serviciile oferite cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 64,000 profesionisti ce opereaza prin 1,330 birouri in 154 tari.

BDO Audit SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie (“limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.

Related posts

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 3: DAW Bența produce cu grijă față de mediu ­și investe­ște constant în inovație ­și cercetare

redactia

Bistrița: Eurocompozite, muncitori din Sri Lanka

Stefana Muresan

Ce aduce nou 2016 din punct de vedere vamal

Din iunie, zboruri Cluj-Bucureşti cu Blue Air

Transilvania Business

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu peste 2,1 miliarde de lei- taxe si alte contributii la bugetul de stat

Stefana Muresan

Les possibilités d’investissements pour les entreprises françaises sont loin d’être épuisées en Roumanie

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Marian Orzu, transfer la CTP

Transilvania Business

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Transilvania Business

„Lemnul este lumea noastră”. Holver, o investiție străină cu strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic

Ion Surdu

Paradă de produse tradiționale la USAMV Cluj-Napoca

Barometrul de conjunctură economică CCIFER – iunie 2017

Ligia Voro

Logistic and commercial hub in Moldova, best deal: 14 ha of land with buildings and utilities near Barlad Ring Road, close to the highway corridor towards Albita Customs

Ionut Oprea

Variante de cazare la Untold

Coralia a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

Fraţii Buzoianu, bloc cu 8 etaje pe platforma industrială a fostei fabrici Feleacul din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Centrul Medical Cardiomed, premieră în cercetare

Transilvania Business

Constantin Pogăcean: „Va fi o restartare, important e să nu vină altcineva să ne fure startul”

Transilvania Business

Romgaz investește pentru România

Asirom – vânzări dublate, profit în creștere

Stefana Muresan

Adunarea generală a membrilor AHK România

Stefana Muresan

Previziunile ESOP

Transilvania Business

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

Nicolae Pop

Topul exportatorilor, dominat de companiile cu capital străin

Leave a Comment