Eveniment Importate

Perspective economice si transformarea digitala

Evenimentul de referință al Conferinței Naționale ,,BUSINESS to more BUSINESS’’ este organizat de Doingbusiness.ro, la București, în data de 18 mai 2016, în Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu, începând cu ora 9.00.

Conferința ,,BUSINESS to more BUSINESS’’ oferă participanților șansa de a înțelege mai bine perspectivele economice ale României, pornind de la viziunea, experiența și realizările unor strategi și lideri recunoscuți din companii și instituții relevante pentru economia românească.

,,Noi ajutăm companiile să aibă succes’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,Anul trecut, la București în cadrul acestui eveniment, ne-am propus să conturăm cadrul de afaceri pentru 2016. Am arătat că economia României va continua să crească în anul 2016 și cum se va dezvolta chiar și într-un climat de incertitudine politică, pe fondul creșterii consumului și a majorării investițiilor private. De aceea, ne mândrim că reușim să aducem, și în acest an, în fața participanților, persoane cu responsabiltate în industriile din care fac parte, cu o reală capacitate de a prognoza ceea ce va urma. Este o premisă esențială pentru a avea succes în afaceri și pentru a crea locuri de muncă, iar acest ingredient îl alăturăm instrumentelor inovatoare prezentate în conferință’’, a mai spus Dumitru Ion.

Evenimentul ,,BUSINESS to more BUSINESS’’ este structurat în 3 sesiuni de dezbateri pe parcursul celor 6 ore ale Conferinței. Sesiunea dedicată strategiei de afaceri va argumenta perspectivele economice pentru companii, pornind de la riscurile asociate economiei volatile naționale și europene și va analiza exhaustiv riscurile, posibilitățile de dezvoltare sectoriale, cele mai noi modele de afaceri, dar și predicțiile asociate așa-numitului ,,Tsunami digital’’.

A doua sesiune, dedicată tacticilor de afaceri dezvoltă cele mai bune strategii și instrumente inovatoare pentru câștigarea încrederii clienților folosind impactul tehnologiei asupra vânzărilor, digitalizarea și adaptarea la noul comportament al consumatorului, de tip ,,cameleon’’.

Ultima parte a evenimentului reprezintă o sesiune de coaching și dezvoltare personală și abordează subiecte precum: rolul CEO-ului în transformarea digitală, tactici de gestionare a diferenței de generații și instrumente de maximizare a performanței liderilor în situații de presiune.

Printre vorbitorii conferinței se află Cătălin Păuna – Senior Economist, Banca Mondială; Violeta Luca – Marketing & Operations Director, Microsoft România; Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom România; Daniel Pană – Country Manager, SAS Analytical Solutions, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach, Cristina Barbu – Office BG Lead, Microsoft Romania; Silviu Chiran – Managing Partner, Koding Technology și Elena Badea – Marketing Strategy Consultant & Trainer. Conferința va fi moderată de către jurnalistul economic Radu Soviani.

Mai multe detalii despre temele și speakerii invitați la Business to more Business sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-bucuresti/#vorbitori-link.

Înregistrarea pentru participarea la conferință se poate face electronic (http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/inregistrare-bucuresti/?ev-oras=Bucuresti) iar participarea este gratuită pentru prima persoană înregistrată din cadrul unei companii.

,,BUSINESS to more BUSINESS’’ este realizat în parteneriat cu Telekom România, EY România, Microsoft, SAS Analytical Solutions, Koding Technology, Noerr, Safety Broker, RoCoach, Edenred, Kompass România. Sponsorii evenimentului sunt Ines Group și LoSpazio.

Evenimentul se bucură de susținere media din partea AGERPRES, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, MANPRES, PrBox.ro, Calendar Evenimente, Investclub,  RBE Connect, Revista CARIERE, SpațiulConstruit.ro, Femei în afaceri, Săptămâna Financiară.

Conferința națională ,,BUSINSESS to more BUSINESS’’a inclus până acum mediul de afaceri din Brașov (10 martie 2016), Iași (23 martie 2016), Ploiești (14 aprilie 2016), iar după evenimentul de la București, din18 mai 2016, Proiectul Național continua la Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016) Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference.

Despre Doingbusiness.ro

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Exploatările de cărbune rămân în strategia energetică

Transilvania Business

Colaborarea e cuvântul cheie: mediul de afaceri transilvănean a devenit un ecosistem

Ligia Voro

Inventure lanseaza francizele Meli Melo – Paris si Hansen Ergonomics Studio

Primele inovatii tehnologice, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Stefana Muresan

PRIA Gala Fermierilor Români va avea loc la Academia de Științe Agricole și Silvice în 27 septembrie 2018

redactia

Eveniment Caritabil EBW & OSUBB Cluj

Nicolae Pop

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

„Colorful.hr Annual Meetup”, seminarii ce vor aborda cele mai importante subiecte cu impact în salarizare și modificările legislative recente, ajunge în 6 orașe din România

Papuc Irina

S IMMO intends to sell part of its German residential portfolio

Moment istoric. Arad si Timisoara – zona metropolitana comuna

Un nou eveniment destinat comunității de afaceri locale, la CCIA Timiș

Stefana Muresan

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Ionut Oprea

A fi sau a nu fi în afara fabricii de literatură cu Mircea Cărtărescu şi Solenoid

Transilvania Business

CORPORATE TENNIS OPEN

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Stefana Muresan

Co-fondatorul rLoop, organizația care a câștigat competiția SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Wizmo.ro, o noua platforma imobiliara

”Orașul durabil 2019” – Un eveniment în cadrul Sezonului România – Franța

Stefana Muresan

Architecture Conference&Expo: dezvoltarea urbană a orașelor

Transilvania Business

BearingPoint a castigat Central Banking Award 2016 la categoria „Furnizorul de Tehnologie al Anului”

Transilvania Business

Speakerii L.I.F.T. 2019: Gheorghe Damian, primar

Ligia Voro

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

Cel mai mare târg apicol din România, „Sărbătoarea Mierii” de la Blaj, pe 24 şi 25 martie

Stefana Muresan

Leave a Comment