Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pria Aviation: secretele zborului

Martin ROBINSON –  CEO, Aircraft Owners and Pilots Association UK – participă la conferința PRIA Aviation, organizată în parteneriat cu Aircraft Owners and Pilots Association Romania, în data de 24 mai 2016, începând cu ora 9.30, la hotel Ramada Nord, sala Diamond, reprezentând întâlnirea anuală a comunității aviatice din România.

Aviația este un domeniu de importanță crescută pentru business-uri, pentru economie în general, dar și pentru apararea tării în contextul geopolitic actual. Conferința PRIA Aviation aduce în discuție proiecte noi și cele mai importante teme & propuneri de schimbare a legislației în domeniu.

PRIA Aviation reunește cei mai importanţi leaderi ai industriei, oficialităţi guvernamentale, reprezentanţi ai consiliilor judeţene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe: reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri mașini, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanţi, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

Lectorii invitați sunt:  Dan Marian COSTESCU – Ministrul Transporturilor;  Martin ROBINSON –  CEO, Aircraft Owners and Pilots Association UK; Radu MERICA –  President, Aircraft Own    ers and Pilots Association Romania; Cătălin DRULĂ – consilier al premierului Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură; David CICEO – Director General Aeroportul din Cluj/Preşedinte, Asociaţia Aeroporturilor din România; Iulian Daniel IDOLU – Director General, Aeroportul din Timişoara; Fănică CÂRNU – Director General, ROMATSA; Armand PETRESCU – Director General, Autoritatea Aeronautică Civilă Română; Cristina MITCHIEVICI – Manager Comercial, Regional Air Services; Ioana ANGHEL – Avocat, ONV LAW; Valentina VOICU-BALAN –  Pilot Elicopter, Regional Air Services, dar și reprezentanți ai liniilor aeriene, companii chartere si brokeri de asigurare.

Conferinţa PRIA Aviation face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Participand la conferința PRIA Aviation vei beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:
•    oportunitățile de finanțare pentru aviație – cumpararea de aeronave, avioane mici, business jet-uri
•    cele mai bune oportunități de asigurare pentru industria aviatică
•    cele mai bune modele de avioane de business și private
•    cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi și pentru aparatele de zbor
•    cele mai bune opțiuni care deschid rutele aeriene pentru toate tipurile de business-uri
•    beneficiile aviației de business, oportunităti  pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri.   

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom.  

Conferința are loc cu suportul AOPA Romania, Aeroclubul Romaniei, Regional Air Services, Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/aviatie-business-investitii-infrastructura-aparare/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

Articolul următor

Festivalul Italian la București, ediția 2016 „Aducem Italia aproape de tine”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share