Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Imoteca, portofoliu in rezidential de 162 milioane euro

Prezentă de 12 ani pe piața din România, compania imobiliară Imoteca a reușit, fără să atragă până astăzi atenția asupra brandului propriu, să gestioneze în exclusivitate un impresionant portofoliu, de peste 1300 de unități locative cu o valoare de piață de peste 162 milioane de euro. Echipa de profesioniști Imoteca oferă servicii integrate pentru investitori și dezvoltatori interesați de piața rezidențială din București.

 

În ultimii zece ani, de la boom-ul imobiliar la criza financiară și acum la stabilizarea pieței imobiliare, Imoteca a construit o companie de servicii imobiliare integrate având ca principal scop promovarea și vânzarea în exclusvitate a ansamblurilor rezidențiale. În această perioadă, am investit constant în construirea și consolidarea echipei, conștientizând că doar o echipă extrem de motivată şi de competentă, cu o percepţie clară asupra obiectivului común, va oferi servicii de cea mai buna calitate pentru clienti. (Rafaela Nebreda)

 

În prezent, Imoteca se extinde rapid pe segmentul proiectelor rezidențiale în exclusivitate. În acest moment, Imoteca promovează și vinde pe baze exclusive unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din București – peste 1300 de unități rezidențiale noi în 10 proiecte localizate în București: Timișoara 58 (www.timisoara58.ro), Vernescu Residence (www.vernescu-residence.ro), Popa Nan faza 1 și faza 2 (www.popanan21.ro), Rotasului Apartments (www.rotasului-apartments.ro), Gran Via Park (www.granviapark.ro), Aviației Apartments (www.aviatiei-apartments.ro), Parisian Views (parisian-views.imoteca.ro), Valletta Residence (www.vallettaresidence.ro), American Village (www.americanvillage.ro), Docentilor 2-4 (în progres).

 

Subsidiar al GIS Group în România, Imoteca are în portofoliu cea mai bună selecție de proprietăți rezidențiale din Centrul și Nordul Capitalei, acoperind astfel toate zonele de preț și buget.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Afacerile de succes ale fraților Szell: Agrosel și Green Farmsel

Articolul următor

CORPORATE TENNIS OPEN

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share