Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CORPORATE TENNIS OPEN

BusinessMark  anunţă organizarea “CORPORATE TENNIS OPEN”, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la DAIMON CLUB, Bucuresti, în zilele de 11-12 iunie şi 18-19 iunie.

Aflat la cea de a II-a ediţie, turneul va reuni reprezentanţi ai companiilor într-o competiţie ce va avea 3 probe: echipe, simplu şi dublu.

La nivel de participare, turneul reprezintă, pentru companii, o bună oportunitate de team building, colaborare şi dezvoltare a competitivităţii sub umbrela imaginii de brand şi a culturii organizaţionale. Astfel, ne dorim să venim în sprijinul companiilor la nivel de dezvoltare a echipelor, de retenţie a angajaţilor şi de transmitere a valorilor de brand.

Concursul va avea loc în condiţii excelente, la clubul DAIMON, aflat în parcul Tineretului, lângă Sala Polivalentă, pe terenuri de zgură.

De asemenea, în primul weekend al concursului, pe data de 11 iunie, jucătorii sunt invitaţi, începând cu ora 19:00,  la cocktail- ul oficial al turneului, ce avea loc în lounge bar-ul şi terasa Daimon Club.

Pentru detalii și înscrieri, accesează  www.business-mark.ro  sau contactează-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienților săi  modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri și creând oportunități de parteneriat strategic.

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în intampinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business  matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Imoteca, portofoliu in rezidential de 162 milioane euro

Articolul următor

70 de ani de la proclamarea Republicii Italiene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share