Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doua saptamani ramase pana la Realty 2016

Cea de-a cincisprezecea editie a conferintei Realty, organizata de revista Business Review, va avea loc pe 16 Iunie la Hotel Sheraton Bucuresti. Structurata pe cele patru mari segmente ale industriei imobiliare – Birouri, Retail, Industrial si Rezidential – evenimentul este o platforma pentru discutii despre noile trenduri si cele mai interesante subiecte ale industriei, precum si pentru creerea unui mediu favorabil networkingului si oportunitatilor de business.

Lista vorbitorilor ii include pe:

●    Sorin Visoianu – Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ
●    Geo Margescu – Founder & CEO, Forte Partners
●    Florin Furdui – Country Manager, Portland Trust
●    Aurelia Luca – Country Manager, Skanska Property Romania
●    Affan Yildirim – General Manager, Anchor Grup
●    Andreea Patrascu – Program Management Office Manager, Orange Romania
●    Costin Blideanu – Head of Leasing, AFI Malls Division
●    Liana Dumitru – Associate Director Retail Agency, Colliers Romania
●    Andreea Comsa – Managing Director, Premier Estate Management
●    Paul Copil – COO, Fashion Days
●    Dorel Nita – Coordonatorul diviziei Analize Imobiliare, Imobiliare.ro
●    Catalin Laurentiu Hanu – Country Manager, CTP

In panelul de discutii dedicat sectorului de birouri, subiecte precum atractivitatea Romaniei pentru noi investitii in regiune, zonele de interes crescut pentru dezvoltatori dar si evolutia preturilor in anul 2016 vor fi centrul dezbaterilor. Cu saptesprezece proiecte ce au un volum record de aproximativ 350.000 mp2 de spatii noi programate pentru finalizare anul acesta doar in Bucuresti, capacitatea de absorbtie a pietei va fi analizata in paralel cu profilul companiilor ce inchiriaza spatii de birouri in acest moment.

Agenda conferintei va continua cu o analiza a segmentului de retail – evolutia proiectelor in ultimii ani, schimbari la nivelul consumatorilor si nevoia de actualizare a proiectelor existente pentru a urmari aceste modificari. O serie de vorbitori ce provin din ramuri diferite ale industriei vor examina piata luand in considerare toate partile interesate: dezvoltatori, proprietari, clienti, institutii financiare si furnizori de servicii.

Luand in considerare cresterea semnificativa din ultima perioada, cea de-a treia sesiune va incepe cu previziuni asupra sectorului industrial, noi investitii si consolidari pe piata. Se va discuta de asemenea despre profilul companiilor ce alimenteaza cererea pentru spatii industriale si logistice si factorii din spatele deciziilor acestora de a investi pe plan local, cu scopul de a oferi audientei o mai buna intelegere a factorilor determinanti in atragerea de noi investitii in regiune.

Cel de-al patrulea si ultimul panel al conferintei va pozitiona pe primul plan sectorul rezidential. Ca urmare a aprobarii legii darii in plata, institutiile financiare si dezvoltatorii locali si-au asumat o pozitie mai precauta decat in anii precedenti, afectand astfel piata locala. Experti in domeniu vor anticipa evolutia preturilor si vor discuta despre optiuni noi de finantare pentru dezvoltatori si noi tendinte precum piata premium sau proiecte ecologice.

Mai multe informatii despre eveniment, sesiunile de discutii si vorbitori pot fi gasite pe pagina evenimentului. Cei interesati sa participe la Realty 2016 se pot inregistra online sau direct la telefon – 031 040 09 31 sau email – events@business-review.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce ii tine pe antreprenorii din Moldova în loc?

Articolul următor

Opportunities in regional Romanian cities

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share