Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Atlasglobal va opera din 1 august prima cursă Istanbul – Cluj-Napoca

Compania aeriană full services Atlasglobal va începe din luna august operarea primei curse Istanbul-Cluj-Napoca, de altfel primul oraș ales din România. 

 

Orhan Sancar, Coordonatorul de Vânzări și Marketing Atlasglobal pentru Europa de Este și țările CIS al companiei aeriene turce Atlasglobal, a anunțat miercuri seara, la recepția oficială desfășurată la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, inaugurarea primei curse Istanbul – Cluj-Napoca, din 1 august. Cursele vor fi zilnice și vor decola/ateriza de pe Aeroportul Internațional Atatürk din Istanbul, respectiv Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

 

Ender Karaca, International Sales & Marketing Specialist, viitorul country manager pentru România, a prezentat compania Atlasglobal și serviciile pe care le oferă călătorilor care aleg să zboare cu o cursă Atlasglobal, la una din clasele Ekonomiplus și Business Class. Atlasglobal operează cu 24 de aeronave 33 de destinații externe, în special în Europa și Orientul Apropiat și Mijlociu, respectiv 9 curse interne. Anul trecut, compania a trecut de 5 milioane de pasageri transportați și reprezentanții săi speră să își păstreze trendul ascendent. Atlasglobal este parte a unui consorțiu care mai cuprinde companii cu activitate în domeniul hotelier – în Turcia și partea turcă a Ciprului -, servicii de mentenanță, pregătire piloți și sterwadese etc.

 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” a exprimat condoleanțe pentru poporul turc în urma atentatului terorist de la Istanbul, soldat cu câteva zeci de morți și 150 de răniți, subliniind că acest lucru nu înseamnă că aeroportul nu este sigur, amintind că astfel de incidente sângeroase au avut loc și la aeroporturile din Paris și Bruxelles. David Ciceo și-a exprimat întregul suport pentru noua companie aeriană care va opera pe aeroportul din Cluj-Napoca, ceea ce va însemna, bineînțeles, un plus de pasageri care aleg să zboare din orașul transilvănean. Reprezentanții Aeroportului Internațional “Avram Iancu” au estimat pentru acest an un nou record al numărului de pasageri, și anume 1,8 milioane.

 

În cadrul evenimentului de la Grand Hotel Italia, cinci participanți, stabiliți în urma tragerii la sorți a cărților de vizită, au intrat în posesia unor vouchere de călătorie dus-întors pe una din cursele operate de Atlasglobal.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festival du Chocolat – pilon de referință pentru industria ciocolateriei

Articolul următor

Romgaz: Complexul structural Caragele are perspective promiţătoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share