Eveniment Importate

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Si oamenii de business aleg dansul.SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche. Asociatia Romana de Dans, alaturi de Wilmark Dance Academy, pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a XII-a editii a festivalului Salsa Week & Kizomba 2016 din Vama Veche.

 

Timp de sapte zile, participantii vor trai “the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei, reprezentantii scolilor din tara de profil si invitatii speciali ai evenimentului.

Eveniment etalon in comunitatea latino din Europa, Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tara si strainatate, supranumit si “Vacanta salsistilor”.

Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica. Workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si tango argentinian) si petrecerile tematice cu dress code-uri alese: Romantic Night, White Party, Rock Party si Color Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic.

Highligth-ul zilei de miercuri Concert live Tumbaito

Seara continua cu Salsa/Bachata/Kizomba Party in tematica zilei in doua locatii amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.

In cadrul festivalului organizat de catre Asociatia Romana Dans si Wilmark Dance Academy in perioada 1 – 7 August 2016 vor avea loc concursuri importante, printre care:
Romania Latin Dance Cup 6th edition, concurs de interes major in cadrul caruia va fi desemnata perechea care va reprezenta Romania la World Latin Dance Cup, Miami USA
Romania Latin Dance Cup Copii –

Salsa Week Team Contest – premierea celei mai bune trupe de salsa din Romania

Free Style Contest – Cea mai buna pereche salsa la liber (improvizatie)

Printre invitati se numara artisti romani, cele mai bune scoli de salsa din Romania si reprezentanti internationali precum:  

Albert Torres (USA), JUAN “PACHANGA” MATOS (USA), NINA & ZERJON (SWE), RAMARK DANCE COMPANY (FRA), MARVIN RAMOS (COL), ANDREA & SILVIA (ITA), EXTRAVAGANCE DANCE COMPANY (ITA), IBRA CHAVEZ (CUB), PAMBOS & ELI (BUL), PASTY & HILDE (HOL), IRON MAMS & ANTHEA (FRA), ENNUEL IVERSON (FRA), HAKIMA KIM (FRA), HICHAM LOKITO (FRA), STARLIN BELÉN (REP. DOM), Orchestra TUMBAITO (BUL)
Cei mai buni DJ latino din Romania, alaturi de DJ internationali vor crea o atmosfera incendiara timp de 7 zile si 7 nopti in Vama Veche. Acestia sunt:  
DJ Dobcho (Bulgaria), DJ Raz (ROM), DJ Marius (ROM), DJ Martinelli (ROM), DJ Liviux (ROM), dar si Deej Lindt (HOL), DJ Andy Kiz (ROM), DJ Deea (ROM), DJ Marian Schianu (ROM), DJ Monik (ROM), DJ Del Ole (ROM).

Wilmark, gazda principala a evenimentului, va intretine atmosfera petrecerilor latino americane. Wilmark este Maestru de Ceremonii, dansator, coregraf, membru al juriului “Dansez pentru Tine” si jurat responsabil cu miscarea scenica in cadrul show-ului TV “KidSing”.

Evenimentul va avea si prezentatori de talie internationala, precum Albert Torres (promoter international si organizator World Latin Dance Cup – SUA).

Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.

PRIAevents sustine

Dece sa faci un break in afaceri?

Pentru ca dansul este o forma de exprimare a emotiilor, a creativitatii, o modalitate excelenta de reducere a stresului  si a anxietatii, este ceea mai simpla oportunitate pentru a socializa si de canalizare a energiei pozitive a fiecaruia.

Toata lumea asculta muzica, deci dansul poate fi o alternativa la traditionalele modalitati de a face miscare. De asemenea, exista studii care arata ca, prin dans sunt stimulate activitatile cerebrale, studile arata scaderea riscului de dementa in propotie de 73%. Prin dans copiii pot invata mai rapid si se dezvolta armonios si sanatos, iar adultii isi pastreaza memoria, sanatatea, se distreaza si socializeaza.

Dupa o zi petrecuta la birou, cu deadline-uri si multe responsabilitati, dansul este o optiune excelenta de relaxare si de miscare. De aceea, in intreaga lume, multi corporatisti si antreprenori aleg dansul dupa orele de lucru.

Site-ul official al evenimentului: http://vamaveche.wilmark.ro

Related posts

NRCC UNIVERSITY presents the Elevator Pitch, 17th March, Brasov

Ionut Oprea

AGRARIA 2019: 25 de ani de susţinere a agriculturii româneşti

Stefana Muresan

Peste 50 de designeri la FFW 2016

Sibiul, o uriasa pasarela de moda

Deco Days

Stefana Muresan

Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Conferința Internațională Arhitecții Educației revine în toamnă la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW 2017: PASIUNEA PENTRU ECHITAŢIE, REGĂSIREA ELEGANŢEI EVENIMENTUL IDEAL PENTRU A PETRECE UN WEEKEND MEMORABIL

Raluca Ursu

120 de ani de existenta a portului modern Constanta

Transilvania Business

Fermierii români din Banat vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Timișoara în 10 aprilie 2019

Stefana Muresan

Expo-conferința GoTech World începe mâine. Vezi mai multe detalii

Ligia Voro

Cosmetic Plant şi Cotnari- Calitate răsplătită cu aur mondial în 2015

Transilvania Business

PressHub.ro/BaniEuropeni: Al doilea seminar dedicat jurnaliștilor locali în proiectul “Cohesion Policy in Romania”

redactia

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Transilvania Business

Astra Film Festival, o vedere de ansamblu a ediției din 2019  

Ligia Voro

Business Review anunta conferinta Realty 2016

E.ON a investit 650.000 EUR în sisteme de iluminat performante

Transilvania Business

Esența oricărui domeniu înseamnă să știi în ce constă munca fiecărui om în parte

Stefana Muresan

Feeric Fashion Week – 10 ani la Sibiu

Ionut Oprea

Elite transilvane la ”Celebrate Cluj Party & Networking”

A. I.

TAROM zboara de la Iasi la Istanbul

Transilvania Business

REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand. Unde te înscrii?

Ligia Voro

Solutii inovatoare de tip Smart City in standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017

Stefana Muresan

Startup Europe Week Brasov 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment