Cluj Eveniment

CJ | Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Mitch Goldman

 

Cluj-Napoca găzduieşte cea de-a 9-a ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo în 25-26 octombrie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat industriei comerţului electronic targetează peste 300 proprietari de magazine online, alături de furnizori ce oferă produse, servicii și soluții de eCommerce.

 

Sell them your story este tema centrală din acest an prin care top playerii din online, reprezentanți ai companiilor din partea de vest a Europei și speakeri de renume din țară vor analiza ce se află în spatele poveștii de succes – de la structura site-ului, coșul de cumpărături, tool-urile folosite, strategiile adoptate, campaniile și bugetul investit până la transformarea din UX în CX și fidelizarea ulterioară a clientului.

 

Speakeri din UK, piața dominantă în eCommerce, prezenți în această toamnă în România

 

Marea Britanie este recunoscută ca fiind una dintre țările de referință pentru piața de eCommerce, alături de Germania și Franța. Piața europeană online este dominată de UK, aflată pe primul loc, cu creșteri de 16,2% în anul precedent și 14,9 % până în prezent, potrivit centrului de cercetare Retailresearch.

 

Printre cei peste 30 speakeri prezenți la TeCOMM eCommerce Conference se numără și specialiști din UK, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi în această toamnă despre storytelling în era digitală, subiect aflat în tendințele actuale ale eCommerce-ului. „TeCOMM este despre învăţare, colaborare, experienţă şi schimb de cunoştinţe, deci plănuiesc să ofer şi să preiau our next big idea”, a declarat Chippindale, ce deține o experiență de peste 15 ani în eCommerce.

 

Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) şi Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezența la eveniment. Mitchell Goldman reprezintă StoreGecko, cel mai rapid şi uşor sistem de gestionare a informaţiilor despre produs de pe piaţă și este cunoscut pentru e-book-ul de succes: 6 crucial things I wish I knew when choosing Magento. Hando Sinisalu colectează şi analizează studii de caz bazate pe marketing digital și este autorul cărții The Best of Global Digital Marketing, Storybook 1 and 2.

 

De ce este nevoie de informare constantă în eCommerce?

 

La nivel național există peste 8000 de magazine online, conform estimărilor platformei operaționale Frisbo, cifră în continuă creștere. În cadrul TeCOMM, proprietarii magazinelor online își dezvoltă afacerea prin participarea la peste 25 de prezentări, workshop-uri și dezbateri, dar întâlnesc și furnizorii de servicii în zona expozițională. Înscrierile la ediţia din această toamnă au început deja pe site-ul evenimentului: www.cluj.tecomm.ro.

 

Conferinţa TeCOMM a reunit în 5 ani peste 1400 de participanţi, 250 de prezentări, workshop-uri şi dezbateri şi peste 180 de speakeri naţionali şi internaţionali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Related posts

Patru noi proiecte cu finanțare europeană, câștigate de Consiliul Județean Cluj

Stefana Muresan

Primaria Oradiei țintește o creștere a PIB-ului de cel puțin 6% în fiecare an

Stefana Muresan

1 350 de Moș Martini în județul Harghita

Transilvania Business

Patronatele din Cluj strâng rândurile

Stefana Muresan

Al Di Meola revine în Cluj-Napoca, într-un concert extraordinar de lansare al noului său album – Opus

redactia

Delegație cu firme bavareze din domeniul alimentar la București. Discuții individuale B2B

Stefana Muresan

Consorțiu al politehniștilor europeni, creat la Cluj

Nora Dumitrescu

FOTO: Unilever Food Solutions a adus bucătarii profesioniști împreună la #ChefsForChefs Cluj 2018

redactia

Investiții de 4,8 milioane euro, fonduri europene, pentru transformarea centrului Clujului

Stefana Muresan

Numărătoarea inversă până la festivalul tehnologiei a început. NASA, FUJITSU și PAL ROBOTICS vin la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Primăria Cluj Napoca începe construcția la patru parkinguri, în același timp

redactia

Cluj-Napoca, în preferințele românilor care vor să se mute în țară

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: West City Tower, cel mai înalt bloc de locuințe din România, aproape de finalizare

Stefana Muresan

Electrogrup, desemnat drept constructorul nr. 1 de instalații electrice din țară

Nora Dumitrescu

Cluj Business Campus: pregătiri pentru întoarcerea companiilor la birou

redactia

FiNEXPERT Consulting organizează la Cluj–Napoca evenimentul Business Breakfast: stabilitate în business în context legislativ instabil

Stefana Muresan

UNTOLD 2018: Prima zi de magie

Stefana Muresan

6 startup-uri românești creative, selectate pentru un marketing bootcamp internațional la Madrid

Stefana Muresan

Speakeri cu experiență internațională și locală se reunesc la OPERATIONAL HR

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la PRIA Competition Conference, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 21 februarie 2019

redactia

CNAIR: Au fost depuse 19 oferte pentru proiectarea şi execuţia celor trei loturi ale secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Borş

Stefana Muresan

Clujenii de la Untold au vândut 10.000 de abonamente la Neversea

Nora Dumitrescu

Bogdan Chiritoiu, la PRIA Competition

Transilvania Business

Agenda Startarium PitchDay 2018 – Pentru toți cei care sunt, aspiră să devină sau lucrează cu antreprenori

redactia

Leave a Comment