Cluj Eveniment

CJ | Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Conferinţa Best Marketing, organizată de echipa revistei Biz vine în această toamnă la Cluj. Evenimentul prezintă noile tendinţe în marketing şi analizează noua paradigmă la care profesioniştii în comunicare trebuie să se adapteze că să facă faţă cerinţelor ce vin din partea noului consumator.
Best Marketing va avea loc pe 20 septembrie la Hotelul City Plaza, iar organizatorii au început deja înscrierile. Printre invitații la eveniment se numară specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în comunicare.
Vor vorbi la conferință, printre alții, Sorin Psatta (Integrated Communication Director, BBDO Group România), Lorand Balint (Director Marketing, Federația Română de Handbal), Mugur Pătrașcu (Founder Screen Native), Monica Jitariuc (Co-Managing Director MSLGROUP The Practice), Ioana Borza (Marketing Manager, Farmec) Sergiu Mircea (Marketing Director, Banca Transilvania) și Radu Moldovan-Petruț (Marketing Director, Pernod Ricard România).
În cadrul ediţiei Best Marketing 2016, organizată la Bucureşti, Revista Biz a lansat şi Anuarul Directorilor de Marketing, un proiect unic în România. Aflat la cea de-a treia ediţie, anuarul care îi reuneşte pe cei mai importanţi directori de marketing din România, a devenit un instrument esenţial pentru companii, dar şi pentru agenţiile de comunicare şi pentru jurnalişti. Participanţii la conferinţa din Cluj pot achzitiona anuarul la preţul special de 69 ron, TVA inclus.
Mai multe detalii despre program şi speakeri regăsiţi pe site-ul evenimentului Best Marketing Cluj. Pentru detalii şi acreditări de presă, va rugăm să ne contactaţi la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.
Despre Biz
Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.
Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câștigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției BizSingapore.
Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore și Austria.
Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe trei continente.

Related posts

Turda înființează o nouă companie de transport local

Nora Dumitrescu

#EuroscolaRo2018: Interviu cu Cristian Manolachi, omul din spatele emblemei culturale a Clujului

redactia

Maurer Panoramic – alegerea firească a tinerilor de succes şi a investitorilor inspiraţi

redactia

Gastronomii din Sălaj au făcut show în Slovacia

Nora Dumitrescu

Spital regional la Cluj, cu fonduri europene

redactia

De pe Aeroportul International ,,Avram Iancu” Cluj, zboruri spre 40 de destinații. Program zboruri

Stefana Muresan

Business to more Business la Timisoara

Ionut Oprea

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional Arad, două curse charter spre litoralul turcesc

Stefana Muresan

Ultimele 700 bilete la We Love Retro s-au pus în vânzare

redactia

Școală pentru copiii românilor întorși din Italia la Cluj, anunță consulul onorific al Italiei, Massimo Novali

redactia

Sebeş-Turda, Lot 3, prima autostradă care se deschide în acest an

Stefana Muresan

Carrefour va extinde la Cluj programul său de plată cu petul

Nora Dumitrescu

“Preferatele” fiscului: societățile de construcții și firmele cu datorii

Nora Dumitrescu

SunGarden Golf & Spa Resort, creștere de 30% a numărului de turiști

Ligia Voro

FiNEXPERT Consulting organizează la Cluj–Napoca evenimentul Business Breakfast: stabilitate în business în context legislativ instabil

Stefana Muresan

Doi antreprenori clujeni au reînviat brandul schiurilor de Reghin

Stefana Muresan

Timișoara: Contractul de salubrizare stradală, de peste 18 milioane de euro, câștigat de Brantner Servicii Ecologice

redactia

Roboţi umanoizi pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, incluși într-un proiect al UBB Cluj

redactia

Autostrada Sebeş-Turda: Marți se face recepţia lucrărilor pe tronsonul de 12,3 km între Aiud şi Decea

Stefana Muresan

Armata de robotei, Toyota Hybrid, trotineta electrica si cel mai puternic laptop de gaming din lume, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Doi comisari europeni şi un ministru, în dialog cu cetățenii la Cluj

redactia

Primăria Cluj-Napoca achiziționează alte 60 autobuze Mercedes, investiție de peste 13 mil. euro

Stefana Muresan

General Construct, proiect de 500 de apartamente la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment