Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HD | TOP TECH – Investiţie în oameni, calitate în afaceri

Cu o activitate de peste 20 de ani, TOP TECH este o companie privată cu capital integral românesc care şi-a câştigat o certă reputaţie între firmele de distribuţie de echipamente şi soluţii IT&C, reuşind deopotrivă să impulsioneze dezvoltarea pieţei de profil şi să-i satisfacă exigenţele.
Firma este prezentă pe piaţa IT din România începând cu anul 1992, când şi-a început activitatea în Deva, ca distribuitor al brand-ului TOSHIBA, copiatoarele şi laptopurile fiind primele produse promovate.
Ulterior, obiectivul firmei a fost să ofere clienţilor suport diversificat din punct de vedere al soluţiilor şi produselor IT şi s-a urmărit extinderea activităţii şi în alte zone ale Transilvaniei.
Pentru o logistică cât mai eficientă şi o mai bună flexibilitate financiară, firma dispune în prezent de sedii în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara, Alba Iulia și Cluj-Napoca. Orientarea constantă spre client şi servicii de calitate au reprezentat vectorul unei evoluţii dinamice.
Parteneriate strategice, încredere pentru clienți
Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificată de produse, flexibilitatea şi complexitatea soluţiilor oferite constituie o prestigioasă carte de vizită, care a menţinut TOP TECH în topul firmelor din domeniu.
TOSHIBA a oferit ani la rând firmei TOP TECH distincţia “Partenerul Anului în România”. Acest premiu vine ca o recunoaştere a meritelor firmei TOP TECH în domeniul vânzării, consultanţei şi suportului tehnic pentru echipamentele TOSHIBA şi cea mai mare cifră de afaceri realizată cu TOSHIBA.
TOP TECH deţine statutul de BEST HP PRINTING AND PERSONAL SYSTEMS OVERALL PERFORMING PREFERRED PARTNER – cea mai bună activitate pe segmentele consumabile, echipamente de printing, staţii, notebook-uri, monitoare accesorii, cu acţiuni şi realizări deosebite pentru fiecare din ele.
Certificările numeroase obţinute din partea partenerilor aduc importante beneficii clienţilor firmei TOP TECH: preţuri preferenţiale atât pentru echipamente cât şi pentru consumabile, consultanţă oferită de personal calificat prin cursurile specifice, asistenţă tehnică, service specializat şi, nu în ultimul rând, garanţia calităţii produselor distribuite.
TOP TECH pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă completă de soluţii şi echipamente pentru acasă şi birou, răspunzând necesităţilor oricărui tip de afacere: Large Accounts, Medium Business și Small Business. Fideli valorilor cu adevărat importante: calitate, mobilitate, inovaţie, TOP TECH şi partenerii săi furnizează soluţii integrate, care să raspundă perfect exigenţelor în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ.
Investiţie în oameni, calitate în afaceri
TOP TECH recunoaşte importanţa angajaţilor săi, personalul firmei care numără, în prezent, 80 de angajaţi, este în totalitate cu studii superioare, şcolarizat şi atestat de diferiţi producători din domeniul IT&C pentru a putea acorda asistenţă comercială, suport tehnic şi service pentru orice echipament sau soluţie din portofoliul de produse.
Creşterea renumelui dobândit de companie se datorează eforturilor şi pregătirii specializate a angajaţilor şi dorinţei la nivel organizaţional de a oferi servicii de înaltă calitate. Preocuparea pentru calitate este o prioritate în cadrul companiei şi reprezintă o condiţie absolută care vizează succesul în afaceri.
Pentru a obţine performanţe şi servicii de calitate, strategia companiei se bazează pe următoarele direcţii: satisfacerea exigenţelor clienţilor noştri prin abordarea în mod profesionist a fazelor de contractare, ofertare, suport tehnic, garanţie şi post-garanţie.
TOP TECH şi-a standardizat şi auditat procesele din cadrul companiei şi a obţinut următoarele certificări acordate de United Registrar of Systems Ltd, recunoscute internaţional: ISO 9001, Sistem de management al calităţii, ISO 14001 – Sistem de management de mediu, OHSAS 18001 –Sistem de management al sănătăţii și securităţii ocupaţionale, ISO 27001 Sistem de management al securităţii informaţiei.
TOP TECH are implementat, de asemenea, un sistem de management al performanţei, în cadrul proiectului “EuroPerformer/Perfecţionare prin formare managerială eficientă şi rapidă”, proiect prin care echipa managerială a beneficiat de perfecţionare în cadrul programului «Managerul în armură».
Transilvania IT Forum
Din dorinţa de a oferi permanent clienţilor servicii profesioniste şi de a sprijini mediul de business cu soluţii inovatoare menite să contribuie la îmbunatăţirea activităţii în cadrul companiilor, începând cu anul 2014, TOP TECH a lansat seria evenimentelor “Transilvania IT Forum”.
Ca şi ediţia precedentă, Transilvania IT Forum 2015 s-a bucurat de un real succes, TOP TECH reuşind să aducă în faţa celor peste o sută de participanţi, soluţii şi tehnologii de ultimă generaţie promovate de cei mai cunoscuţi producători din domeniul IT: LENOVO, HP, XEROX, CISCO, TOSHIBA, CANON, DELL, EPSON, VM WARE, DACORA PRINTING, ZTE, BACHMANN, FORTINET.
În 2014 a avut loc “Educaţional IT Forum”, eveniment dedicat clienţilor din învătământul preuniversitar şi universitar, unde invitaţii au avut ocazia să participe la sesiuni de prezentări axate pe domeniul educaţional şi au putut testa echipamente şi tehnologii dedicate, puse la dispoziţie de producători precum: EPSON, MICROSOFT, BENQ, EBS.
Pe o piaţă cu o dinamică ascendentă, TOP TECH înţelege nevoia clienţilor săi de a fi în permanenţă conectaţi la ultimele tehnologii şi informaţii din domeniul IT şi promovează periodic astfel de evenimente care vin cu un aport pozitiv în evoluţia comunităţii locale.
“Evenimentele de acest gen sunt benefice pentru toți: clienți, producători și noi, cei care distribuim produsele și asigurăm suportul tehnic. Încercăm, în fiecare an, să aducem producători de prestigiu din lumea IT și ne bucurăm că participanții răspund invitației noastre, au încredere în noi și ne apreciază. Din feedback-ul pe care îl avem de la clienți, aceste evenimente ar trebui să fie cât mai dese”, a declarat Sorin Nadaban, Director General TOP TECH.
Cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, TOP TECH este o companie în continuă dezvoltare, cu o viziune ce se adaptează cerinţelor consumatorilor şi este un important punct de reper pe piaţa din Transilvania pentru furnizarea serviciilor şi soluţiilor din domeniul IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TM | Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Articolul următor

BN | Zona IT, preferată de elevii bistrițeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share