Hunedoara IT&C

HD | TOP TECH – Investiţie în oameni, calitate în afaceri

Cu o activitate de peste 20 de ani, TOP TECH este o companie privată cu capital integral românesc care şi-a câştigat o certă reputaţie între firmele de distribuţie de echipamente şi soluţii IT&C, reuşind deopotrivă să impulsioneze dezvoltarea pieţei de profil şi să-i satisfacă exigenţele.
Firma este prezentă pe piaţa IT din România începând cu anul 1992, când şi-a început activitatea în Deva, ca distribuitor al brand-ului TOSHIBA, copiatoarele şi laptopurile fiind primele produse promovate.
Ulterior, obiectivul firmei a fost să ofere clienţilor suport diversificat din punct de vedere al soluţiilor şi produselor IT şi s-a urmărit extinderea activităţii şi în alte zone ale Transilvaniei.
Pentru o logistică cât mai eficientă şi o mai bună flexibilitate financiară, firma dispune în prezent de sedii în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara, Alba Iulia și Cluj-Napoca. Orientarea constantă spre client şi servicii de calitate au reprezentat vectorul unei evoluţii dinamice.
Parteneriate strategice, încredere pentru clienți
Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificată de produse, flexibilitatea şi complexitatea soluţiilor oferite constituie o prestigioasă carte de vizită, care a menţinut TOP TECH în topul firmelor din domeniu.
TOSHIBA a oferit ani la rând firmei TOP TECH distincţia “Partenerul Anului în România”. Acest premiu vine ca o recunoaştere a meritelor firmei TOP TECH în domeniul vânzării, consultanţei şi suportului tehnic pentru echipamentele TOSHIBA şi cea mai mare cifră de afaceri realizată cu TOSHIBA.
TOP TECH deţine statutul de BEST HP PRINTING AND PERSONAL SYSTEMS OVERALL PERFORMING PREFERRED PARTNER – cea mai bună activitate pe segmentele consumabile, echipamente de printing, staţii, notebook-uri, monitoare accesorii, cu acţiuni şi realizări deosebite pentru fiecare din ele.
Certificările numeroase obţinute din partea partenerilor aduc importante beneficii clienţilor firmei TOP TECH: preţuri preferenţiale atât pentru echipamente cât şi pentru consumabile, consultanţă oferită de personal calificat prin cursurile specifice, asistenţă tehnică, service specializat şi, nu în ultimul rând, garanţia calităţii produselor distribuite.
TOP TECH pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă completă de soluţii şi echipamente pentru acasă şi birou, răspunzând necesităţilor oricărui tip de afacere: Large Accounts, Medium Business și Small Business. Fideli valorilor cu adevărat importante: calitate, mobilitate, inovaţie, TOP TECH şi partenerii săi furnizează soluţii integrate, care să raspundă perfect exigenţelor în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ.
Investiţie în oameni, calitate în afaceri
TOP TECH recunoaşte importanţa angajaţilor săi, personalul firmei care numără, în prezent, 80 de angajaţi, este în totalitate cu studii superioare, şcolarizat şi atestat de diferiţi producători din domeniul IT&C pentru a putea acorda asistenţă comercială, suport tehnic şi service pentru orice echipament sau soluţie din portofoliul de produse.
Creşterea renumelui dobândit de companie se datorează eforturilor şi pregătirii specializate a angajaţilor şi dorinţei la nivel organizaţional de a oferi servicii de înaltă calitate. Preocuparea pentru calitate este o prioritate în cadrul companiei şi reprezintă o condiţie absolută care vizează succesul în afaceri.
Pentru a obţine performanţe şi servicii de calitate, strategia companiei se bazează pe următoarele direcţii: satisfacerea exigenţelor clienţilor noştri prin abordarea în mod profesionist a fazelor de contractare, ofertare, suport tehnic, garanţie şi post-garanţie.
TOP TECH şi-a standardizat şi auditat procesele din cadrul companiei şi a obţinut următoarele certificări acordate de United Registrar of Systems Ltd, recunoscute internaţional: ISO 9001, Sistem de management al calităţii, ISO 14001 – Sistem de management de mediu, OHSAS 18001 –Sistem de management al sănătăţii și securităţii ocupaţionale, ISO 27001 Sistem de management al securităţii informaţiei.
TOP TECH are implementat, de asemenea, un sistem de management al performanţei, în cadrul proiectului “EuroPerformer/Perfecţionare prin formare managerială eficientă şi rapidă”, proiect prin care echipa managerială a beneficiat de perfecţionare în cadrul programului «Managerul în armură».
Transilvania IT Forum
Din dorinţa de a oferi permanent clienţilor servicii profesioniste şi de a sprijini mediul de business cu soluţii inovatoare menite să contribuie la îmbunatăţirea activităţii în cadrul companiilor, începând cu anul 2014, TOP TECH a lansat seria evenimentelor “Transilvania IT Forum”.
Ca şi ediţia precedentă, Transilvania IT Forum 2015 s-a bucurat de un real succes, TOP TECH reuşind să aducă în faţa celor peste o sută de participanţi, soluţii şi tehnologii de ultimă generaţie promovate de cei mai cunoscuţi producători din domeniul IT: LENOVO, HP, XEROX, CISCO, TOSHIBA, CANON, DELL, EPSON, VM WARE, DACORA PRINTING, ZTE, BACHMANN, FORTINET.
În 2014 a avut loc “Educaţional IT Forum”, eveniment dedicat clienţilor din învătământul preuniversitar şi universitar, unde invitaţii au avut ocazia să participe la sesiuni de prezentări axate pe domeniul educaţional şi au putut testa echipamente şi tehnologii dedicate, puse la dispoziţie de producători precum: EPSON, MICROSOFT, BENQ, EBS.
Pe o piaţă cu o dinamică ascendentă, TOP TECH înţelege nevoia clienţilor săi de a fi în permanenţă conectaţi la ultimele tehnologii şi informaţii din domeniul IT şi promovează periodic astfel de evenimente care vin cu un aport pozitiv în evoluţia comunităţii locale.
“Evenimentele de acest gen sunt benefice pentru toți: clienți, producători și noi, cei care distribuim produsele și asigurăm suportul tehnic. Încercăm, în fiecare an, să aducem producători de prestigiu din lumea IT și ne bucurăm că participanții răspund invitației noastre, au încredere în noi și ne apreciază. Din feedback-ul pe care îl avem de la clienți, aceste evenimente ar trebui să fie cât mai dese”, a declarat Sorin Nadaban, Director General TOP TECH.
Cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, TOP TECH este o companie în continuă dezvoltare, cu o viziune ce se adaptează cerinţelor consumatorilor şi este un important punct de reper pe piaţa din Transilvania pentru furnizarea serviciilor şi soluţiilor din domeniul IT.

Related posts

Primăria Deva își reia activitatea: angajații revin la muncă, cu excepția celor izolați la domiciliu

Ion Surdu

De la EBS la NTT DATA. Propria rețetă de succes

Ligia Voro

Din decembrie, Vodafone va avea un nou director financiar – Marius Corcoman

Ligia Voro

Orange a ajuns cu rețeaua 5G în patru orașe din Transilvania și Banat

Nora Dumitrescu

Cea mai mare universitate din țară își face proiect cloud de 5 milioane

Nora Dumitrescu

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale susține parcursul României de aderare la OCDE în domeniul digital

Stefana Muresan

Ceaiurile produse de Fares la Orăştie ajung în Norvegia, Cipru, Ungaria şi Marea Britanie

redactia

Oradea Tech Hub, parteneriat cu Compania germană de Software 247GRAD Labs

Traian Dan

Finanțări de până la 5.000 de euro pentru cadrele didactice din partea industriei IT

Ion Surdu

Regiunea Vest primește zeci de milioane de lei pentru întocmirea documentațiilor aferente unor mari proiecte de infrastructură

Robert Bloancă

Primul laborator acreditat din România după noile standarde, la ABA Crișuri

Traian Dan

Un startup din Sibiu vrea să folosească tehnologia blockchain pentru ajuta medicii și pacienții

Papuc Irina

Viitorul digitalizării din România dezbătut la Cluj-Napoca

Nicolae Pop

TAZ CYBERSEC, serviciu integrat de securitate IT, lansat la “GDPR Made Easy”

Stefana Muresan

Studiu EIT Health: Piața forței de muncă din domeniul sănătății are nevoie imediată de competențe legate de Inteligența Artificială

Papuc Irina

S-a lansat RePatriot App, aplicația care apropie românii de pretutindeni

Traian Dan

Vodafone, Top Employer 2020

Ligia Voro

Românca Daniela Rus a fost numită consilier pe știință și tehnologie la Casa Albă

Papuc Irina

Asociația Română pentru Smart City lansează Carta România 2030 în cadrul celui mai important eveniment Smart City al anului

Ligia Voro

5 strategii eficiente de marketing pentru promovarea unui start-up

A. I.

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Prima sesiune a Școlii Internaționale de Programare și Robotică LOGISCOOL 

Ligia Voro

Servicii SEO vs. marketing afiliat: Topul celor mai eficiente metode de promovare a produselor pe Internet

A. I.

Consumatorii de energie vor afla totul despre aceasta online printr-o platformă

Traian Dan

Leave a Comment