Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TM | Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Optim Project Management sunt încântați să felicite compania NEPI cu ocazia deschiderii oficiale a centrului comercial Timișoara Shopping City
Optim Project Management sunt încântați să felicite compania NEPI cu ocazia deschiderii oficiale a centrului comercial Timișoara Shopping City, deschidere ce a avut loc pe 31 Martie 2016. Cel mai nou și modern centru comercial din afara Bucureștiului, ce are o suprafață construită de 74.000m2, a fost terminat într-un timp record și este compus dintr-o zonă comercială, un Cinema City cu 13 ecrane 4DX și IMAX și zonă de restaurante.
Anul trecut în noiembrie, NEPI a inaugurat prima fază a proiectului, un supermarket Carrefour ce are o suprafață de 10.000m2, precum și o zonă comercială în suprafață de 8.000m2.
Centrul comercial beneficiază de o parcare exterioară și de una suplimentară pe ultimul nivel, oferind în total clienților 3.000 locuri de parcare și, în plus, o extindere a rețelei de tramvai a orașului.
Rolul companiei OPTIM PM în dezvoltarea centrului comercial Timișoara Shopping City a fost de a oferi servicii de Cost & Construction Management, Tenant Coordination, Dirigenție de șantier, precum și servicii de SSM, inclusiv Design si Construction Management pentru Cinema City.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BV | Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Articolul următor

HD | TOP TECH - Investiţie în oameni, calitate în afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share