Editorial Sibiu

SB | Cum a fost la Conferința Managementul Performanței în România 2015?

Dezbaterile conferintei
Managementul performanței a devenit subiectul cheie între 19 și 21 Noiembrie la Sibiu, în cadrul celui mai renumit eveniment de profil, Conferința Managementul Performanței în România. Cei 16 vorbitori din domenii de activitate variate au prezentat cele mai noi tendințe în managementul performanței și au adus în discuție studii de caz relevante, din cadrul propriilor companii, pentru cele trei module: strategic, operațional și individual.
Conferința a reunit peste 70 de participanți și a reprezentat o excelentă ocazie de învățare și networking. Comunicarea deschisă, schimbul de experiențe și dezbaterile aprinse sunt elementele ce au definit atmosfera din acest an a evenimentului. Ediția a V-a s-a individualizat prin accentul pe experiențe proprii și studii de caz, în conformitate cu dorințele participanților de la edițiile trecute.
Tipul prezentărilor din cadrul conferinței a variat de la prezentări tehnice, concentrate pe date, sisteme și statistici până la prezentări concentrate mai mult pe idei, pe informație vizuală și pe discuție liberă.
Workshopurile au avut de asemenea un rol foarte important în cadrul evenimentului, acestea oferind posibilitatea participanților să pună în aplicare principiile teoretice și să preia instrumente utile pentru dezvoltarea propriului sistem de management al performanței. Conferința s-a încheiat cu simularea de business Friday Night at the ER, moment intens și distractiv pentru participanți care au colaborat pentru a depăși diversele provocări din cadrul activității, dezvoltându-le gândirea sistemică, abilitățile de comunicare și de gestionare eficientă a resurselor.
Ediția din acest an a fost una specială, mai ales datorită implicării deosebite a publicului în dezbateri și a varietății prezentărilor.

Related posts

Situația la zi a acordurilor de mediu pentru proiectele de infrastructură rutieră

Stefana Muresan

Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania

Ligia Voro

Automotive Expo & B2B Meetings – Constructorii auto au nevoie de mai mulți furnizori care să producă în România

Stefana Muresan

Leave a Comment