Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

D-Link colaboreaza cu Silicon Labs

Lideri în domeniul lor de activitate, D-Link și Silicon Labs, își unesc forțele pentru a accelera procesul de dezvoltare tehnologică și implementare a soluțiilor smart home. Cooperarea tehnologică va accelera procesul de integrare a soluțiilor IoT atât pe segmentul consumatorilor cât și în mediul de afaceri.

 

Această colaborare constituie o punte între protofoliile de tehnologie ale celor două companii: pe de o parte forța companiei D-Link în ceea ce privește design-ul și producția dispozitivelor de networking pe segmentul Consumer, precum și reputația ecosistemului mydlink™ Home, iar de cealaltă parte expertiza companiei Silicon Labs în dezvoltarea de semiconductori și module inteligente ce utilizează protocoale de comunicații fără fir precum ZigBee, Thread, Bluetooth și Wi-Fi.

 

Combinația unică a acestor tehnologii, capacitatea de producție și poziția solidă pe care cele două companii o au pe piața vor asigura clienților lor accesul imediat la cele mai inovative soluții smart home și tehnologii inteligente de măsurare. Acest parteneriat permite companiei D-Link să livreze soluții personalizate de automatizare a locuinței, produse pentru contorizare și securitate care integreaza tehnologii hardware și software Silicon Labs.

 

Produsele vor fi proiectate, vor beneficia de asistență tehnică și vor fi distribuite prin rețeaua de distribuție D-link, în acest mod asigurându-se penetrarea rapidă a tehnologiilor Silicon Labs pe această piață în continuă dezvoltare.

 

“D-Link dezvoltă deja proiecte de automatizare pentru acasă cu numeroși furnizori de servicii Internet, companii de telecomunicații și furnizori de energie din Europa. Împreună cu Silicon Labs vom putea oferi acestor clienți acces rapid la cele mai avansate tehnologii de networking de tip mesh, cum ar fi ZigBee și protocoale Thread. De asemenea, această abordare, va permite celor de la Silicon Labs să ofere clienților lor soluții convingătoare și solide pe segmentul smart home, fără costuri tehnice semnificative în avans, asistența tehnică fiind asigurată în întregime de D-Link, ” spune Kevin Wen, Președinte D-Link Europe Ltd.

 

“Colaborarea cu D-Link face posibilă integrarea rapidă a tehnologiilor noastre în soluțiile D-Link, soluții cunoscute pe piață și care se bucură deja de încrederea consumatorilor,” spune Riku Mettälä, Vice Președinte Marketing, Wireless Products, Silicon Labs. “”Împreună, D-Link și Silicon Labs pot oferi soluții IoT complete, care răspund pănă la cel mai înalt nivel provocării de a oferi conectivitate pe înțelesul consumatorului. Mai mult, acest parteneriat simplifică considerabil procesul prin care furnizorii de servicii de Internet pot oferi pachete smart home complet integrate.”

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro

 

Despre D-Link

 

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor de servicii de rețea. D-Link înțelege necesitatea accesării, managementului, securizării și distribuirii datelor sau a altui content digital și de aceea a dezvoltat o multitudine de tehnologii IP destinate unei experiențe digitale integrate, atât pentru persoane fizice prin Digital Home, cât și pentru rețelele de business ale companiilor.

 

About Silicon Labs

 

Silicon Labs (NASDAQ: SLAB) este lider in furnizarea de siliciu, software and soluții pentru Internet of Things, infrastructura de Internet, automatizari industriale, pentru piețele de consum și auto. Noi rezolvăm cele mai dificile probleme ale industriei electronice, oferind clienților avantaje semnificative în ce privește performanța, economiile de energie, conectivitatea si simplitatea de design. www.silabs.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Articolul următor

Turkish Airlines a lansat ruta Cluj-Istanbul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share