Importate Lideri si afaceri

Turkish Airlines a lansat ruta Cluj-Istanbul

După București și Constanța, Turkish Airlines – care a fost desemnată pentru al șaselea an consecutiv drept „Cea mai bună companie aeriană din Europa” de către Skytrax – a lansat cel de-al treilea zbor către România, pe ruta Cluj – Istanbul. Începând cu 1 septembrie 2016, Turkish Airlines va opera cursa Cluj – Istanbul de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții.

 

Decizia de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului și oportunităților pe care le oferă această parte a României.

 

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat la rândul său: „Debutul zborurilor companiei Turkish Airlines este un prilej de bucurie pentru Aeroportul Internaţional Cluj, deoarece prin intermediul zborului Cluj-Napoca – Istanbul Attaturk, se asigură noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internaţionale, cu posibilităţi de conexiune spre întreaga lume. Suntem încrezători în evoluţia pozitivă pe care o va avea această rută şi ne dorim ca ea să fie apreciată de către toţi pasagerii din aria de acoperire a aeroportului. ”

Ziya Taşkent, Senior Vice President of Sales (I. Region) la Turkish Airlines, a declarat: „Ne doream de mult timp să deschidem o nouă rută în România, Cluj – Istanbul, și ne bucurăm că, în ultimii ani, am avut o colaborare de succes cu Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, care a luat toate măsurile necesare pentru ca acest nou zbor să fie posibil. Ne așteptăm ca noua rută să îi ajute pe oamenii din România să aibă acces, printr-o singură escală, la 290 de destinații din toată lumea, cum ar fi Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat sau America de Nord, în loc să fie nevoiți să facă două escale – la Budapesta sau București. Angajamentul pe care ni-l  asumăm față de pasagerii români este foarte puternic și prin această nouă rută adăugăm pe harta destinațiilor noastre un oraș fabulos care nu este doar un centru economic foarte activ, ci și unul fascinant din punct de vedere artistic și cultural.”

Pentru început, prețul unui  bilet pe ruta Istanbul – Cluj începe de la 99 de dolari și al unuia de la Cluj la Istanbul,  de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

 

În plus, în primele 6 luni de operare a unei destinații noi, membrii Miles&Smiles beneficiază de o ofertă specială și anume 25% reducere în numărul de mile necesare pentru a câștiga bilete de avion sau pentru a accede la un nivel superior de fidelitate*.

Turkish Airlines

Fondată în 1933 cu o flotă de cinci avioane, Turkish Airlines, membră Star Alliance, este  astăzi o linie aeriană de 4 stele cu o flotă de 335 de avioane  (pasageri și cargo), care zboară spre 291 de destinații, 242 internaționale și 49 interne.
Potrivit sondajului Skytrax (2016) Turkish Airlines a fost aleasă „Cea mai bună companie aeriană din Europa” pentru a șasea oară consecutiv și „Cea mai bună companie aeriană din Europa de Sud” pentru a opta oară consecutiv. După ce a câștigat în anul 2010 „Cel mai bun serviciu de catering la clasa Economy” și în 2013 și 2014 „Cel mai bun serviciu de Catering la clasa Business”, anul trecut a primit premiile de „Cel mai bun Lounge din clasa Business”, „Cel mai bun Lounge aerian”.
Anul acesta, Turkish Airlines a obținut premii pentru „Cel mai bun catering la clasa Business al unei companii aeriene” și „Cel mai bun Dining Lounge la clasa Business.”

 
Star Alliance:

Star Alliance a fost înființat în anul 1997 ca prima alianță aeriană la nivel global ce oferă acces, recunoaștere și servicii de cea mai înaltă calitate pentru pasagerii internaționali. Recunoașterea la nivel internațional a fost certificată prin numeroase premii, printre care premiul pentru Air Transport World Market Leadership și Cea mai bună Alianță Aeriană din partea revistei Business Traveller și Skytrax. Membrii alianței sunt următorii: Adria Airways, Aaegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI și United. În total, Star Alliance oferă mai mult de 18.500 de zboruri zilnice, spre 1.330 aeroporturi din 192 de țări.

Related posts

Night of the SMEs

Transilvania Business

Cele mai profitabile fabrici de mobilă din Mureş

Stefana Muresan

Un adevăr cu ochii deschişi

Transilvania Business

Flanco vrea să investească 11 milioane de lei în 2020. Jumătate din business are legătură cu piața chineză

Papuc Irina

Clifford Chance Badea asistă grupul BNP Paribas la preluarea activelor locale ale grupului german IKB

Stefana Muresan

Carmen Neagu, CEO-ul EnergoBit, numită administrator al Cora

Stefana Muresan

Aegon România prelungește perioada de acoperire pentru riscurile asociate COVID-19 și în primul semestru din 2021

Transilvania Business

Mega Image, primul chirias in Plaza Romania Offices

Transilvania Business

Este greu să creezi business plan-uri într-o piaţă volatilă

Ajutoarele de stat pentru afacerile mici in anul 2016

Transilvania Business

Groupe Renault anunță un proiect de dezvoltare a organizației în jurul mărcilor sale

Nicolae Pop

Aeroportul Iasi este certificat international

Transilvania Business

Traffic report for 2015

Transilvania Business

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale IT & Outsourcing

Primer Electro, Centrul de Sticlă a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

Larix & Natürlich, tandem de succes născut și crescut la Reghin

Transilvania Business

Incepe tIMOn Targul Imobiliar National, prima editie internationala

Stefana Muresan

Cluj: SDC Imobiliare, investiţie de 46 de milioane de lei în 276 de apartamente

Stefana Muresan

OMV, profit peste așteptări în T1 din 2017

Stefana Muresan

„Ilinca”, mobilierul bebeluşilor fericiţi

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

Digital Health B2B Skype Match 2016

Transilvania Business

Primul liceu privat de aviație din România, înființat la inițiativa omului de afaceri lugojean Daniel Gabriel Olariu

Stefana Muresan

Leave a Comment