Importate Infrastructura

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Aeroportul Iași continuă, prin infrastructura modernă de care dispune și gama de servicii oferite, planul de extindere privind portofoliul de rute interne. Astfel, începând cu vara anului viitor, Iașul va fi legat, pe calea aerului, cu un alt oraș important, Constanța.

 

Zborul Iași-Constanța și retur va deveni operabil din 15 iunie 2017 și va fi efectuat de compania Blue Air. Pentru început, noua cursă internă va avea o singură frevcență pe săptămână, în fiecare zi de luni.
Anunțul vine cu o lună înainte de deschiderea noilor zboruri interne: Iași-Cluj-Timișoara-Iași și Iași-Timișoara-Cluj-Iași, efectuate de aceeași companie.

 

Tudor CONSTANTINESCU, director comercial Blue Air: „Astăzi, parteneriatul nostru cu Aeroportul Iași se intărește. Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, anunță deschiderea noii rute, Iași – Constanța. Introducerea acestei rute este rezultatul strânsei colaborări dintre Blue Air și Aeroportul Iași, cei care ne-au convins să investim în continuare. Aceste zboruri ajută la dezvoltarea inter-regională a României, cu beneficii directe pentru ieșeni care în mai puțin de o oră vor putea ajunge în stațiunea preferată de la Marea Neagră.”

Marius BODEA, Presedintele C.A. al Aeroportului Internațional Iași: „Probabil astăzi, mobilitatea facilă a oamenilor este cheia progresului în orice societate, iar aeroporturile și companiile aeriene cu rol de actori principali, alături de restul industriei aviatice, sunt cei care fac posibil acest deziderat când vorbim de infrastructura aeriană de transport. O nouă rută directă de pe Aeroportul Iași este un nou câștig pentru noi toți din această zonă. Iar când vorbim de o nouă rută aeriană internă, atunci simțim cu atât mai mult că românii, astăzi, pot parcurge în câteva zeci de minute distanțe care, prin folosirea infrastructurii de transport terestre, necesită foarte multe ore. Astăzi, transportul aerian este o necesitate, iar genul acesta de servicii, cum este și cel oferit de compania aeriană Blue Air, ajunge să fie chiar și mai economicos ca transportul terestru. Ruta Iași-Constanța este, fără îndoială, una din cursele mult așteptate, cu susținere preponderent în sezonul estival. Dar, ca orice produs, acesta trebuie să înceapă de undeva, să fie energic susținut de partenerii care au făcut posibilă această rută, iar ulterior aceasta să devină o cursă regulată, cu frecvențe săptămânale multiple și cu acoperire pe întreg anul. Suntem foarte încrezători în parteneriatul cu compania Blue Air, iar faptul că ruta Iași-Constanța va fi operată între două baze ale acestei companii va face posibil în foarte scurt timp să avem un produs solid și avantajos pentru toată lumea.”

 

Biletele de avion Iași-Constanța sunt disponibile la tarife începând de la 89,90 lei (preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, iar pe rutele interne oferim un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg. Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agenții partenere.

 

În prezent, din Iași se poate zbura direct cu operatorul Blue Air spre șase destinații externe: Barcelona, Bruxelles, Koln (Bonn), Londra (Luton), Paris (Beauvais), Roma (Fiumicino) si alte trei interne: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca.

Related posts

CJ Cluj: 16 certificate de urbanism emise pentru modernizarea a 100 de km de drumuri județene

Stefana Muresan

Plan de angajare pentru românii întorși în țară din diaspora propus de ARCA

Traian Dan

Tarom deschide ruta Timișoara-Chișinău

redactia

Asocierea SC Drum Concept, Proactiv, Tancrad si Kentel Design – contract de reabilitare drumuri de 50 mil. euro, în Hunedoara

redactia

Optimism la Guvern: 407 km de autostradă și investiții în 3.000 de km de cale ferată în următorii 10 ani

Ion Surdu

Camera de Comerţ şi Industrie a României premiază 12.472 de companii cu performanţe economice deosebite

redactia

Banca Mondială, sprijin pentru proiectul autostrăzii Ploieşti-Braşov

Stefana Muresan

Astaldi şi Max Boegl, avans vizibil pe tronsonul Cheţani – Iernut al A3. Lotul de 17,9 km – şanse să fie inaugurat în 2019

Stefana Muresan

Planuri de vis la Târgul de vacanţe

Transilvania Business

Aeroportul Sibiu, pe poziția 3 în Europa, într-un raport ACI EUROPE

redactia

Asocierea Tehnostrade-Spedition UMB finalizează ”în câteva luni” lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva

Stefana Muresan

Documentația tehnică aferentă Drumului Expres Oradea – Arad în licitație publică

Traian Dan

Operational HR 2016

Transilvania Business

Două oferte pentru autostrada Cluj – Sălaj. China vs România

Nora Dumitrescu

GoPharma, cresteri de pana la 10 ori in primele 6 luni

Transilvania Business

Studii geotehnice pentru ocolitoarea Zalăului

Nora Dumitrescu

Cum afectează noua realitate economică managementul creditului.

Parcare de 336 de locuri în centrul Oradiei în valoare de 15 milioane de lei

Traian Dan

VINTEST Bucuresti promoveaza campania “Iubesc Vinul Romanesc”

Transilvania Business

Primele 132 de contracte pentru tinerii fermieri au fost semnate

Transilvania Business

Festivalul Italian la București, ediția 2016 „Aducem Italia aproape de tine”

Autostrada Sebeș -Turda, gata în 2020

Nora Dumitrescu

Anul mega-tranzacțiilor

Transilvania Business

Schimbări la legea pomiculturii

Transilvania Business

Leave a Comment