Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BearingPoint, birou in Portugalia

BearingPoint, una dintre principalele firme europene de consultanță de management și tehnologie, și-a extins acoperirea, intrând pe piața din Portugalia. Odată cu acest pas, BearingPoint dorește să își consolideze relațiile cu clienții existenți din Portugalia și să dezvolte relații noi, consolidându-și mai mult prezența europeană. În plus, firma BearingPoint va fi mai bine poziționată pentru a răspunde cererii clienților internaționali de servicii locale de consultanță și specialiști în Portugalia. Aici, BearingPoint se va concentra pe servicii financiare și industriile de consum în toate domeniile de servicii, precum și pe soluții de raportare conforme cu reglementările și analize aprofundate.

Biroul de la Lisabona va fi condus de Manuel Lopes da Costa, care are o reputație deosebită în sectorul consultanței și a deținut recent poziția de Advisory Leader la PwC pentru Portugalia și toate fostele colonii portugheze din Africa. Alături de el, membrii fondatori ai echipei sunt André Santos Ferreira, un renumit expert în risc și reglementare în domeniul Serviciilor Financiare și Pedro Antonio Duarte, fost CIO pentru Barclays Bank în Iberia. Cu această echipă de conducere, BearingPoint intenționează să își asigure o prezență durabilă și să câștige cotă de piață în Portugalia și în toate fostele colonii portugheze din Africa (Angola, Mozambic, Guinea-Bissau, Guinea Ecuatorială, Cabo Verde, São Tomé and Príncipe).

Peter Mockler, Managing Partner al BearingPoint, declară: „Intrarea în piaţa din Portugalia este o realizare majoră pentru BearingPoint. Acest lucru ne va permite să ne folosim experiența de companie europeană de top, cu acces la piața globală, pentru a contribui la soluționarea provocărilor cheie cu care se confruntă clienții noștri portughezi și europeni.”

Manuel Lopes da Costa adaugă: „Obiectivul este să folosim și pentru clienții noștri din Portugalia serviciile și soluțiile moderne BearingPoint care și-au dovedit succesul pe plan european. Aici sunt incluse, de pildă, produsele RegTech pentru clienții din domeniul serviciilor financiare, precum și oferte logistice pentru companiile din sectorul bunurilor de consum. Sunt hotărât să extind prezența companiei în Portugalia și să ofer clienților noștri cele mai bune servicii, care susțin necesitățile de dezvoltare ale acestora.” BearingPoint are acum prezență locală în 22 de țări.

Despre BearingPoint

Consultanţii BearingPoint ştiu că lumea afacerilor este în permanentă schimbare şi structura complexă a acesteia necesită soluţii inteligente şi adaptabile. Clienţii noştri, indiferent dacă operează în domenii comerciale sau financiare, obţin rezultate reale atunci când colaborează cu noi. Îmbinăm abilităţile profesionale, operaţionale şi tehnologice cu activele brevetate și alte valori, pentru a crea soluţii personalizate pentru provocările cu care se confruntă fiecare client în parte. Această abordare adaptabilă reprezintă esenţa culturii noastre şi a dus la crearea de relaţii de durată cu multe dintre companiile şi organizaţiile importante din întreaga lume. Reţeaua noastră mondială de consultanţă formată din peste 10.000 de specialiști deserveşte clienţi din peste 75 de ţări cărora le garantăm rezultate palpabile şi succes de durată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Articolul următor

Delegatie romano-germana in Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share