Importate Lideri si afaceri

BearingPoint, birou in Portugalia

BearingPoint, una dintre principalele firme europene de consultanță de management și tehnologie, și-a extins acoperirea, intrând pe piața din Portugalia. Odată cu acest pas, BearingPoint dorește să își consolideze relațiile cu clienții existenți din Portugalia și să dezvolte relații noi, consolidându-și mai mult prezența europeană. În plus, firma BearingPoint va fi mai bine poziționată pentru a răspunde cererii clienților internaționali de servicii locale de consultanță și specialiști în Portugalia. Aici, BearingPoint se va concentra pe servicii financiare și industriile de consum în toate domeniile de servicii, precum și pe soluții de raportare conforme cu reglementările și analize aprofundate.

Biroul de la Lisabona va fi condus de Manuel Lopes da Costa, care are o reputație deosebită în sectorul consultanței și a deținut recent poziția de Advisory Leader la PwC pentru Portugalia și toate fostele colonii portugheze din Africa. Alături de el, membrii fondatori ai echipei sunt André Santos Ferreira, un renumit expert în risc și reglementare în domeniul Serviciilor Financiare și Pedro Antonio Duarte, fost CIO pentru Barclays Bank în Iberia. Cu această echipă de conducere, BearingPoint intenționează să își asigure o prezență durabilă și să câștige cotă de piață în Portugalia și în toate fostele colonii portugheze din Africa (Angola, Mozambic, Guinea-Bissau, Guinea Ecuatorială, Cabo Verde, São Tomé and Príncipe).

Peter Mockler, Managing Partner al BearingPoint, declară: „Intrarea în piaţa din Portugalia este o realizare majoră pentru BearingPoint. Acest lucru ne va permite să ne folosim experiența de companie europeană de top, cu acces la piața globală, pentru a contribui la soluționarea provocărilor cheie cu care se confruntă clienții noștri portughezi și europeni.”

Manuel Lopes da Costa adaugă: „Obiectivul este să folosim și pentru clienții noștri din Portugalia serviciile și soluțiile moderne BearingPoint care și-au dovedit succesul pe plan european. Aici sunt incluse, de pildă, produsele RegTech pentru clienții din domeniul serviciilor financiare, precum și oferte logistice pentru companiile din sectorul bunurilor de consum. Sunt hotărât să extind prezența companiei în Portugalia și să ofer clienților noștri cele mai bune servicii, care susțin necesitățile de dezvoltare ale acestora.” BearingPoint are acum prezență locală în 22 de țări.

Despre BearingPoint

Consultanţii BearingPoint ştiu că lumea afacerilor este în permanentă schimbare şi structura complexă a acesteia necesită soluţii inteligente şi adaptabile. Clienţii noştri, indiferent dacă operează în domenii comerciale sau financiare, obţin rezultate reale atunci când colaborează cu noi. Îmbinăm abilităţile profesionale, operaţionale şi tehnologice cu activele brevetate și alte valori, pentru a crea soluţii personalizate pentru provocările cu care se confruntă fiecare client în parte. Această abordare adaptabilă reprezintă esenţa culturii noastre şi a dus la crearea de relaţii de durată cu multe dintre companiile şi organizaţiile importante din întreaga lume. Reţeaua noastră mondială de consultanţă formată din peste 10.000 de specialiști deserveşte clienţi din peste 75 de ţări cărora le garantăm rezultate palpabile şi succes de durată.

Related posts

Angajații companiilor membre ABSL au ajutat la amenajarea spațiului de joacă de la SOS Satele Copiilor din Capitală

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Transilvania Business

Maik Niewoehner, noul director al ContiTech România

Stefana Muresan

Salonul Auto la BBP

Elite în business. Județul Mureș. Ranking I: Violeta Oltean, director general MAVIPROD: “Nimic nu este mai frumos decât să ai o afacere proprie pe care să o vezi cum crește, din nimic, și ajunge acolo unde nici nu ai visat!”

Ligia Voro

Piata imobiliara locala continua ciclul de crestere

TOP BIROURI ÎN ŢARĂ 2015: Pe primele trei locuri se află Iaşi, Timişoara şi Craiova

Transilvania Business

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Stefana Muresan

Qubiz nominalizată la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

Traian Dan

X Curier. Brand în construcție

Ligia Voro

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Seroussi susține viitorul fotbalului românesc

Stefana Muresan

Multora le place Jazzul

Transilvania Business

System Innovation România deschide birou de consultanță SAP Business One la Cluj

A. I.

Inventure lanseaza francizele Meli Melo – Paris si Hansen Ergonomics Studio

Cele mai apreciate companii din industria serviciilor de afaceri, premiate la Gala ABSL România 2018

Stefana Muresan

Clinica Dental Experts Timișoara, fondată de familia de medici Bratu – 10 ani de performanță de vârf

redactia

Fabrica de medicamente Europharm din Braşov a repornit producția și vinde la export

redactia

Nutechnologies – Primul HUB de printare 3D industrial din România

Transilvania Business

513 produse agricole tradiționale atestate oficial

Transilvania Business

Anuarul de real estate al Romaniei la Expo Real Munich 2016

Transilvania Business

Ce fel de apartamente de lux inchiriaza strainii în Bucuresti

Amylon Sibiu, investiție de aproape 7 milioane de lei în două terenuri

Stefana Muresan

D-Link si Amazon Echo, Voice Power Control în Europa

Transilvania Business

Leave a Comment