Eveniment Importate

Conferinta nationala BUSINESS to more BUSINESS

Conferința națională BUSINESS to more BUSINESS, cel mai important eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii regionali se desfășoară la Cluj-Napoca, în data de 27 septembrie 2016, la Grand Hotel Napoca.

 

Cluj-Napoca reprezintă prima destinație a seriei de conferințe din această toamnă, după ce, în prima jumătate a anului, antreprenorii și managerii regionali din Brașov, Iași, Prahova, București, Sibiu și Constanța au descifrat cele mai noi instrumente de consultanță fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor.

,,Nu cred că există un moment mai bun pentru informații despre consultanța fiscală și financiară, care vor fi utile în 2017, decât toamna acestui an. Suntem în pragul modificării Codului Fiscal și, ca și in cadrul evenimentului precedent, când am întâlnit o audiență minunată la Cluj-Napoca, suntem pregătiți să oferim oamenilor de afaceri prezenți instrumentele necesare pentru a naviga într-un mediu economic volatil’’, a declarat Dumitru Ion, CEO al Doingbusiness.ro și Kompass Romania.

Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, este structurat în 3 sesiuni: o sesiune plenară dedicată consultanței fiscale, financiare și managementului performant și două workshopuri dedicate instrumentelor de afaceri din era digitală și platformelor online inteligente care vin în ajutorul departamentelor de vânzări și resurse umane.

Printre temele conferinței se regăsesc instrumentele pentru asigurarea afacerii și managementul riscului, optimizarea costurilor prin soluții de comunicații adaptate afacerii, managementul riscului de credit comercial, democratizarea activității de descoperire, interpretare și comunicare a datelor relevante despre afacere – așa numitul analytics și cele mai noi soluții pentru accesarea fondurilor europene.

Speakerii evenimentului sunt reprezentanți din top managementul celor mai importante companii din România: Allianz-Țiriac Asigurări, Telekom Romania, SAS România, Coface, Net Brinel (partener Microsoft), 1tedjob și Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și despre modalitățile de înregistare online ale participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-cluj-napoca/.

Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/ consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).

După  Cluj-Napoca, seria BUSINESS to more BUSINESS  va continua cu evenimentele de la Galați (10 octombrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016) și Timișoara (8 decembrie 2016). Totodată, în luna octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul de referință CEO Conference, unde vor fi invitați cei mai importanți lideri de companii din Romania si din strainătate.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, BUSINESS to more BUSINESS, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Transilvania Business

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Stefana Muresan

NRCC Gala Dinner Cluj

Ionut Oprea

Conferință de renume în Marketing, la UVT

Stefana Muresan

Care sunt furnizorii Casei Regale a României. Statutul, o recunoaștere a calității

redactia

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

RIFF editia 2016

Transilvania Business

Legendarul Brian Tracy revine in Romania

Transilvania Business

Concurs de proiecte digitale pentru studenţi creativi

Ionut Oprea

Premiile Forbes Best Office Buildings

Michael Dörr, Fermierul Anului în Germania, Speaker RALF 2017

Stefana Muresan

Cele mai profitabile fabrici de mobilă din Mureş

Stefana Muresan

Proptech Demo Day

Ligia Voro

2000 de angajați Michelin și familiile lor au sărbătorit 40 de ani de activitate a uzinei din Zalău

Stefana Muresan

Invisible Influence, bilete premium cu 45% discount, doar azi

Ionut Oprea

Start de business la #BusinessChallenge!

redactia

Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

Stefana Muresan

Discover how can DATA boost business growth & employee engagament!

Ionut Oprea

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

redactia

Vorbim despre viitorul din câmpul muncii la Tomorrow@Work

Stefana Muresan

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

Antreprenorii din Prahova sunt puși față în față cu revoluția digitală

Ionut Oprea

Fostul suveran al României, Regele Mihai I, a murit

Stefana Muresan

50 de speakeri la Transylvanian Clusters International Conference

Leave a Comment