Eveniment Importate

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Arhitectura și orașele, Transportul urban, Securitatea prin design și Natura și viitorul arhitecturii sunt câteva dintre subiectele de dezbatere pe care peste 300 de arhitecți le vor aborda în cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo în 6 octombrie la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca.

 

Sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generații, peste 15 speakeri naționali și internaționali de renume vor susține prezentări, workshop-uri și sesiuni de dezbatere despre viitorul în arhitectură, cerințele noilor generații și climatul urban, clădirile verzi sau transportul public.

 

Agenda evenimentului Architecture Conference&Expo 2016

 

În prima parte a evenimentului, Irena Bauman (Bauman Lyons Architects) va susține prezentarea „Arhitecți în tranziție”, unde va discuta despre natura schimbătoare a domeniului cu provocările și schimbările aferente. David Cash, președintele biroului de arhitectură BDP din Marea Britanie va continua seria de prezentări cu tematica „Proiectarea orașelor ca spații pentru oameni”, în cadrul căreia va transmite modelul propriului birou de arhitectură în realizarea proiectelor urbane de largă sau mică avergură. Attila Beer, administrator Alukönigstahl, va prezenta în cadrul evenimentului studiul de caz Crystal Tower din București.

 

Tematica transportului urban va fi abordată în cadrul celui de-al doilea panel de către speakerii Benedek Jozsef (Profesor Babeș-Bolyai University), Iulian Pădurariu (CEO Pony Car Sharing) și Octavian Fanea (Sales Manager Aluterm Group), care vor discuta despre tendințele de dezvoltare a transportului, influența tehnologiei în transport și ușile automate. În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele studiului „Siguranța prin arhitectură”, ce urmărește să analizeze percepția cetățenilor clujeni asupra siguranței în spațiul public. Eveline Petcu (Project Manager Gehl Architects), Adina Moldan (Cercetător independent Atelier Moldan) sau Daniel Popa (Country Manager Reynaers) vor aborda domeniul, împărtășind participanților din experiența proprie.

 

În cadrul Architecture Conference&Expo, Daniel Popa va vorbi despre „Soluțiile în execuția și montajul tâmplăriei și a pereților cortina”. Acesta are o experiență de peste 15 ani în afaceri și vânzări, iar ultimii 10 ani ai carierei sale au fost dedicați introducerii și dezvoltării Reynaers Aluminium în România. În calitate de Manager, Daniel a dovedit competență în diverse proiecte și prezentări, fiind interesat să-și îndeplinească sarcinile și să își dezvolte aria de interes.

 

Dezbateri pe teme de interes public și proiecte premiate

 

Pietro Elisei (Fondator&Director General UrbaSofia) și Călin Hințea (Decan Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării, UBB Cluj-Napoca) vor participa în 6 octombrie la sesiunea de dezbatere despre dezvoltarea orașului Cluj-Napoca, unde cei peste 300 arhitecți și specialiști în domeniile conexe vor aborda aspecte concrete cu privire la viitorul orașului Cluj-Napoca. Melissa Sterry (Fondator Bionic City), Jan Kattein (Director Jan Kattein Architects) și Emilian Grigore (Technical Support Manager Rockwool) vor susține prezentări în cea de-a doua parte a evenimentului moderat de Șerban Țigănaș, președinte OAR România și a biroului de arhitectură Dico și Țigănaș.

 

La finalul evenimentului va avea loc Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, în cadrul căreia proiectele înscrise de arhitecți, birouri sau organizații de arhitectură vor fi premiate. În prealabil, proiectele vor fi analizate de juriul format din arhitecții Charles Phu (Office for Architectural Culture UK), David Cash (BDP Architects), Melissa Sterry (Bionic City) și Șerban Sturdza (Director Prodid). Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul www.architectureconf.ro, la secțiunea Register, iar arhitecții cu număr TNA beneficiază de intrare gratuită la eveniment.

 

Zona expozițională – punctul de întâlnire al arhitecților cu specialiștii din domeniile conexe

 

Pe lângă prezentări și dezbateri, arhitecții se vor întâlni cu specialiști din peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii: Rigips Saint-Gobain, Knauf Insulation, Symmetrica, EVOComputers, Siceram sau Pipelife. În zona expozițională dedicată partenerilor, arhitecților le vor fi prezentate inovațiile din domeniu.

 

Architecture Conference&Expo se află la cea de-a IV-a ediție și reunește în fiecare an peste 300 arhitecți și specialiști din domeniile conexe, cu scopul de a dezbate noutățile din domeniu. Conferința este organizată de Libero Events, agenția de evenimente B2B si B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, dar și târguri: Touristica.

Related posts

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

iQuest – 1.600 mp in Coresi Business Park

Transilvania Business

Specialiști în bioinformatică, Internet of Things și securitate cibernetică, la Cluj Innovation Days 2017

Stefana Muresan

6th annual CEE Investment & Green Building Awards

Mobilitatea viitorului, 21 februarie, Timisoara

Stefana Muresan

Poneii reiau spectacolul ecvestru la Karpatia Pony Show 2018, ediția a II-a

Stefana Muresan

A doua ediție a "Moldova Automotive Days", 29 – 30 mai, Chișinău, Republica Moldova

Stefana Muresan

SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, 31 octombrie @București

Ligia Voro

Sucursala BNR din Timișoara invită publicul la ”Ziua porților deschise”

Stefana Muresan

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Ionut Oprea

Sub zodia incandescentă a artelor ceramicii

Transilvania Business

Termoizolarea, element fundamental în alegerea locuinței

Astra Film Festival, o vedere de ansamblu a ediției din 2019  

Ligia Voro

ADR Vest organizează un eveniment dedicat firmelor de construcții

redactia

Opportunities in regional Romanian cities

Karpatia Pony Show, 3 zile de spectacol intens

Stefana Muresan

Blue Air, curse charter pe ruta Oradea – Constanţa

Stefana Muresan

Masquerade Ball 2016!

Tirdea Ionut

Gala Anuală a Corpului Diplomatic, ediția 2020

Traian Dan

Green Energy Cluster, cinci ani de inovare

Chirurgul Victor Costache, deținătorul unui record mondial, repornește inimi la Sibiul. „Am fost foarte motivat să revin după mai bine de zece ani în propria țară”

redactia

Gala PRIA Women in Agriculture 2017

Stefana Muresan

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Traian Dan

Leave a Comment