Eveniment Importate

A început a 12-a ediție a IEAS

Editia a 12-a a evenimentului dedicat industriei din România are loc la Palatul Parlamentului intre 20 si 23 Septembrie 2016. Evenimentul include zona de expozitie, workshop-uri tematice, prezentari si sarbatoarea electricienilor si inginerilor dinRomânia in cele 4 zile de desfasurare.

 Pentru ca timpul este poate cea mai importanta resursa de care dispunem cu totii, anul acesta la IEAS – cel mai mare eveniment dedicat industriei energetice, de echipamente electrice si automatizari – organizatorii ofera sansa atât expozantilor, cât si vizitatorilor, sa economiseasca si sa câstige timp pentru ei.

Daca vrei sa afli raspunsul la intrebarea “Cum pot avea mai mult timp pentru mine?”, te asteptam intre 20 si 23 Septembrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Veti descoperi numeroase tehnologii si aplicatii gandite special pentru a economisi timpsi resurse financiare dar si multe suprize placute. De 12 ani oamenii vin la IEAS sa isi intâlneasca colegii, clientii, partenerii de afaceri si sa petreaca timp de calitate intr-un cadru deosebit. IEAS este sigurul eveniment care aduna in acelasi loc, timpde 4 zile, principalele companii de profil din Romania, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice si agenti economici din toate ramurile industriei.

Editia din acest an pune accentul pe tehnnologiile inovative din domeniul energetic, pe produsele menite sa eficientizeze activitatile industriale si pe cele ce reduc consumul de energie. Aproximativ 95 de companii de top din industie vor fi prezente la Palatul Parlamentului. Una din surprizele placute ale editiei din acest an o reprezinta numarul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente companii din tari precum: Bulgaria, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia si Ungaria. Aceste companii externe participa alaturi de cele interne in urma demersurilor de apropiere a evenimentului IEAS de evenimentele similare externe, evenimente precum: Hannover Messe, Light+Building sau Win Eurasia Automation din Istanbul.

Avand in vedere evolutia tehnologiei la nivel mondial, dupa anul 2014 – un an important si pentru industria roboticii din Romania – se poate vedea prezenta unui numar mai mare de roboti industriali expusi la IEAS. Anul acesta, participantii au ocazia sa vada robotul care joaca baschet! Sub sloganul “Roboţii industriali imbatrânesc mai greu daca sunt trataţi cu cabluri de torsiune!”, puteti vedea robotul capabil sa arunce mingii intr-un coş de baschet cu precizie maxima. Alta “atractie” in materie de roboti este The Water Dancing Machine – robotul ce are pompele sincronizate cu muzica iar vizitatorul poate controla pompele prin deplasarea bratelor sale.

Si anul acesta, expozantii IEAS aduc in atentia vizitatorilor conceptul “casei inteligente”, o casa care se adapteaza automat cerinţelor utilizatorilor şi care reuşeşte sa integreze intr-o forma cât mai puţin intruziva noile tehnologii cu obiceiurile din viaţa de zi cu zi a familiei. Alaturi de aceste noutati veti putea gasi la IEAS echipamente ce se bazeaza pe realitatea virtuala si realitatea augumentata, imprimante mobile dedicate sectorului industrial, produse de iluminat eficiente energetic, solutii dedicate vehiculelor electrice, cabluri si conectori create pentru mediile extreme, solutii wireless de comunicatie, tehnologii smart dedicate oraselor, aparate de masura si control dar si produse inovative si de inalta calitate dedicate automatizarilor.

Editia a XII-a are alaturi 3 parteneri importanti prin companiile: EATON ElectricPHOENIX Contact si SCHNEIDER Electric.Partenerii evenimentului vor fi prezenti in sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Totodata la IEAS se va organiza Sarbatoarea Electricienilor unde se vor reuni peste 500 de electricieni pentru a participa la tombole, expozitii dedicate si prezentari. De asemenea vor avea loc si workshop-urile IEAS, sesiuni interactive de scurta durata ce aduc in prim plan tehnologiile inovative.

 

Industria este intr-o continua miscare si dezvoltare, iar acest lucru se vede cel mai bine la IEAS, un eveniment dinamic, business to business ajuns la editia cu numarul 12.

 

Vizitarea evenimentului este GRATUITA si se face accesand link-ul invitatiei online: www.ieas.ro/invitatie-online

Accesul in cadrul evenimentului se realizeaza dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 | B3 in Palatul Parlamentului. Parcarea este gratuita in curtea locatiei.

Programul de vizitare: 20 – 22 Septembrie: 10:00 – 18:00 | 23 Septembrie: 10:00 – 16:00

Informatii suplimentare: Dk Expo: 021 231 27 36 | 0744 623 223 | www.ieas.ro

 

Related posts

BVB: Banca Transilvania şi Romgaz – Cele mai semnificative tranzacţii la inchidere

Stefana Muresan

Siguranţa la incendiu a clădirilor și Directiva nr. 844/2018 în dezbatere la PRIA Fire Safety of Buildings, în 25 octombrie 2018

redactia

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) – Puturoasa de Trascău

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Nora Dumitrescu

Bistriţeanca Tina Olari premiată la “Dedales de oro”

Transilvania Business

Moment istoric. Arad si Timisoara – zona metropolitana comuna

Colaborarea e cuvântul cheie: mediul de afaceri transilvănean a devenit un ecosistem

Ligia Voro

World Credit Congress & Exhibition, ediția a V-a

Transilvania Business

De 13 ani Vinvest in Timisoara – Capitala Vinului

Transilvania Business

CCIFER a celebrat 20 de ani in România cu tema “Pas-de-deux”

Transilvania Business

BRINEL şi Cisco trasează tendinţele tehnologice la Cluj Connecting Day 2019

A. I.

HR Summit 2016 – noile tendințe

Transilvania Business

Festivalul Bucharest Tech Week aduce inovațiile tehnologice în atenția românilor pentru al patrulea an consecutiv

Stefana Muresan

Eveniment Prefbeton: Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”, Cluj-Napoca, 4 octombrie

redactia

Săptămâna viitoare are loc DevTalks Cluj-Napoca, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor și pasionaților de tehnologie din România

Stefana Muresan

Business to more Business la Timisoara

Ionut Oprea

Cel mai mare târg apicol din România, „Sărbătoarea Mierii” de la Blaj, pe 24 şi 25 martie

Stefana Muresan

Demarează ansamblul Grünenpark

Transilvania Business

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

Agenția Amprenta anunță organizarea evenimentului PREMIILE MEDIA DE EXCELENȚĂ

Raluca Ursu

P3 -un nou parc logistic în Cehia

Transilvania Business

New cargo system at Amsterdam Airport

Transilvania Business

Teraplast cumpără o fabrică de panouri sandwich în Serbia

Stefana Muresan

Building Home Bucharest 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment