Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

D-Link si Amazon Echo, Voice Power Control în Europa

D-Link, unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea și tehnologii smart home anunță compatibilitatea prizei Smart Plug mydlink™ Home (DSP-W215) cu Amazon Echo și Echo Dot, aplicații ce permit controlul vocal al echipamentelor Smart Home. Utilizatorii se pot bucura acum de casa lor inteligentă experimentând confortul utilizării hands-free a aplicației Amazon Echo. Alexa, asistentul virtual de comezi vocale al aplicației le permite acestora să controleze orice dispozitiv conectat la priza Smart Plug mydlink™ Home printr-o simplă comandă vocală, de exemplu “Alexa, aprinde lumina!”

 

Prin Amazon Echo, poți controla dispozitivele conectate la o singură priză sau la mai multe prize, ceea ce poate extinde controlul asupra întregii camere. De exemplu, comanda vocală “Alexa, pornește filmul!” poate activa mai multe prize mydlink™, utilizatorii având posibilitatea să pornească simultan televizorul, sistemul audio surround și luminile. Dar dacă utilizatorul spune “Alexa, stinge luminile!”, această comadă va activa o singură priză Smart Plug mydlink™ Home. Luminile se vor stinge dar televizorul și echipamentul audio vor rămâne aprinse.

 

“Integrarea produselor noastre smart home cu Amazon Echo este un pas înainte, care vine să susțină viziunea noastră, aceea de a construi experiențe smart home intuitive și soluții personalizate,” spune Kevin Wen, Președintele D-Link pentru Europa.“D-Link face posibil pentru utilizatori să găseasca noi moduri prin care să interacționeze cu dispozitivele din casa lor și extinde procesul automatizării locuinței prin utilizarea unor tehnologii complementare.”

 

Pe lângă compatibilitatea cu Amazon Alexa prin Echo și Echo Dot, priza mydlink™ Home Smart Plug poate fi controlată și prin aplicația mydlink™ Home pentru a interacționa cu celelalte dispozitive mydlink™ Home; integrarea IFTTT (If This Then That) în ecosistemul mydlink™ a permis de asemenea automatizarea proceselor și interacțiunea dispozitivelor cu numeroase alte aplicații și tehnologii.

 

Prin aplicaţia mydlink™ Home, creierul casei inteligente, utilizatorii pot să pornească şi să oprească aparatura electrocasnică la ore prestabilite, pot monitoriza consumul de energie sau pot seta alerte pentru celelalte dispozitive mydlink™, ceea ce permite crearea unei case inteligente fără instalare complicată și costisitoare și fără abonamente lunare.

 

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro

 

Despre D-Link

 

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A început a 12-a ediție a IEAS

Articolul următor

Salonul Vintest Bucuresti, editia a 6-a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share