Importate Real Estate

D-Link si Amazon Echo, Voice Power Control în Europa

D-Link, unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea și tehnologii smart home anunță compatibilitatea prizei Smart Plug mydlink™ Home (DSP-W215) cu Amazon Echo și Echo Dot, aplicații ce permit controlul vocal al echipamentelor Smart Home. Utilizatorii se pot bucura acum de casa lor inteligentă experimentând confortul utilizării hands-free a aplicației Amazon Echo. Alexa, asistentul virtual de comezi vocale al aplicației le permite acestora să controleze orice dispozitiv conectat la priza Smart Plug mydlink™ Home printr-o simplă comandă vocală, de exemplu “Alexa, aprinde lumina!”

 

Prin Amazon Echo, poți controla dispozitivele conectate la o singură priză sau la mai multe prize, ceea ce poate extinde controlul asupra întregii camere. De exemplu, comanda vocală “Alexa, pornește filmul!” poate activa mai multe prize mydlink™, utilizatorii având posibilitatea să pornească simultan televizorul, sistemul audio surround și luminile. Dar dacă utilizatorul spune “Alexa, stinge luminile!”, această comadă va activa o singură priză Smart Plug mydlink™ Home. Luminile se vor stinge dar televizorul și echipamentul audio vor rămâne aprinse.

 

“Integrarea produselor noastre smart home cu Amazon Echo este un pas înainte, care vine să susțină viziunea noastră, aceea de a construi experiențe smart home intuitive și soluții personalizate,” spune Kevin Wen, Președintele D-Link pentru Europa.“D-Link face posibil pentru utilizatori să găseasca noi moduri prin care să interacționeze cu dispozitivele din casa lor și extinde procesul automatizării locuinței prin utilizarea unor tehnologii complementare.”

 

Pe lângă compatibilitatea cu Amazon Alexa prin Echo și Echo Dot, priza mydlink™ Home Smart Plug poate fi controlată și prin aplicația mydlink™ Home pentru a interacționa cu celelalte dispozitive mydlink™ Home; integrarea IFTTT (If This Then That) în ecosistemul mydlink™ a permis de asemenea automatizarea proceselor și interacțiunea dispozitivelor cu numeroase alte aplicații și tehnologii.

 

Prin aplicaţia mydlink™ Home, creierul casei inteligente, utilizatorii pot să pornească şi să oprească aparatura electrocasnică la ore prestabilite, pot monitoriza consumul de energie sau pot seta alerte pentru celelalte dispozitive mydlink™, ceea ce permite crearea unei case inteligente fără instalare complicată și costisitoare și fără abonamente lunare.

 

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro

 

Despre D-Link

 

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor

Related posts

Nu mai funcționează monologul, în relația cu consumatorul: este nevoie de ceva vreme de dialog

The Lawyer European Awards 2018: Maravela|Asociații desemnată Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani și propusă pentru Firma de avocatură a anului în Europa

Stefana Muresan

China is already on a recovering trend after the Covid-19 outbreak

Papuc Irina

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Resi4Rent makes its debut in Warsaw

Ionut Oprea

Inaugurare sală de kinetoterapie la Institutul Clinic Fundeni

Inaugurare Benta Office Building

Transilvania Business

Start la Programul Prima Casă. Pentru anul 2020 sunt alocate 2 miliarde de lei

Traian Dan

Vienna Airport to expand its Air Cargo Center by one-third

Ionut Oprea

Cushman & Wakefield & Skanska Property Poland celebrating the largest office lease in 2017

Ionut Oprea

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

Ligia Voro

Primii 5 investitori aduc 6 mil. euro în Parcul Industrial Bistrița

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

Colliers administrează peste jumătate de milion de metri pătrați de spații de birouri și industriale, după 10 ani de activitate a departamentului de Property Management

Ion Surdu

Sellers are not very keen to sell in CEE these days

Ionut Oprea

“Manual” pentru viitorii deținători de case tradiționale

Nora Dumitrescu

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

New project in Bucharest: Zone 313 Office Building

Ionut Oprea

Analiza pentru startul Business Days Timisoara

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Ionut Oprea

FRI-EL Buildings dezvolta Ateneo la Timisoara. 1.300 de apartamente si facilitati integrate sunt prevazute in proiect.

Robert Bloancă

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (I) – Produs de Țaga

Wembley Park added Amazon Fresh to its growing line-up of brands

Ionut Oprea

Industrial Park Brasov aniversează 10 ani

redactia

Leave a Comment