Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continental a inaugurat centrul de cercetare si dezvoltare din Brasov

Continental a investit peste 6 milioane de euro în centrul de cercetare și dezvoltare din Brașov, care va funcționa într-o clădire nouă cu suprafața de 1800 mp,unde vor lucra 60 de angajați în următorii ani.

 

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial, a inaugurat marți, 27 septembrie, la Brașov, un nou centru de cercetare și dezvoltare în România. Liderul tehnologic în automotive a investit 6 milioane de euro într-un spațiu nou, în echipamente și tehnologie de top.

 

„Continental a investit într-un nou centru de inginerie pentru că în România dezvoltăm software și produse inovative în domeniul automotive. Avem 5.000 de ingineri în România care dezvoltă produse și software pentru o mobilitate tot mai eficientă. Acest lucru înseamnă responsabilitate transferată în România, în echipele de cercetare și dezvoltare de aici. Inginerii noștri lucrează pentru mașina autonomă, dezvoltă aplicații de interconectivitate în automotive și de eficiență energetică și de consum. Avem nevoie de specialiști în acest domeniu în toate locațiile din România, iar la Brașov găsim acești oameni“, a spus Dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general Continental România.

 

Lucrările la noul spațiu au durat un an. 60 de ingineri își vor desfășura activitatea în următorii ani în noua locație din Brașov.

 

„Activitatea colegilor noștri din această nouă locație este dedicată unității comerciale Fuel&Exhaust Management. Ei vor dezvolta aici proiecte ce presupun testarea și validarea produselor, precum și activități de cercetare și dezvoltare“, a precizat Dr. Joachim Zirbs, directorul locației Continental Brașov.

 

Suprafața totală ocupată de Continental în Brașov este de 60.000 de metri pătrați.Peste 1.400 de persoane lucrează în această locație.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CCIFER a celebrat 20 de ani in România cu tema “Pas-de-deux”

Articolul următor

One week left - Romania at ExpoReal 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share