Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GoPharma, cresteri de pana la 10 ori in primele 6 luni

GoPharma, primul marketplace online B2B pentru farmacii, producători și distribuitori, a înregistrat o creștere a numărului de farmacii de 10 ori și a numărului de comenzi săptămânale cu aproximativ 300%, în comparație cu luna mai.

Setrio Soft, producător de software și integrator de soluții IT pentru industriile farmaceutică și medicală, anunță creșteri semnificative la nivelul platformei GoPharma, la 6 luni de la lansarea sa, însemnând aproximativ 1.100 de farmacii înscrise față de 100 – cu un total de peste 2.700 puncte de lucru, care plasează 2.100 comenzi săptămânal.

Pentru 2017, Setrio Soft își propune ca numărul de farmacii înscrise în GoPharma să atingă 4.000 de puncte de lucru, iar numărul distribuitorilor să ajungă la cel puțin 40. Un obiectiv pentru dezvoltarea platformei este și activarea unor campanii de comunicare (informare, educare) împreună cu producătorii, care să aducă plus-valoare pentru farmacii, producători și distribuitori.

În ultimele șase luni, platforma GoPharma a fost îmbunătățită cu funcționalități de tip e-commerce pentru utilizatorii săi, precum modulul de automatizare a forței de vânzări, care permite înregistrarea comenzilor farmaciilor direct în contul distribuitorului și opțiunea de a adăuga descrieri detaliate și fotografii ale produselor. GoPharma a fost creată pentru a conecta farmaciile, distribuitorii și producătorii de medicamente astfel încât comenzile să se poată face chiar și în afara orelor de program sau în weekend, rezultatele fiind eficientizarea procesului de comandă și reducerea costurilor cu distribuția produselor.

Pentru următoarea perioadă, Setrio Soft va implementa noi funcționalități, printre care optimizarea interfeței pentru dispozitive mobile și intrarea pe piața B2C prin lansarea platformei GoPharma pentru pacienți.

„Anul 2016 a reprezentat un pas important pentru Setrio Soft din două puncte de vedere, atât prin prisma lansării platformei GoPharma, o aplicație la care echipa noastră a lucrat mai bine de 9 luni înainte de lansare, cât și prin alinierea identității de brand a companiei cu etapa de business în care ne aflăm: de furnizor de servicii integrate (IT și consultanță de business) și nu doar un simplu de furnizor de soft. Mizând pe comunicarea continuă, multi-channel, cu  partenerii noștri și pe oferirea de servicii integrate care să răspundă nevoilor acestora de dezvoltare, am reușit să devenim un partener de business cu sprijinul căruia firmele din industria de sănătate pot conta pe creșterea afacerii lor”, declară Marius Ciupercă, Director General, Setrio Soft.

În platforma GoPharma sunt înscriși în acest moment 15 distribuitorii activi (A&G Med, Bioexpert, Dancom, Deltafarm, Estrade, Express Distribution, Farmacordis, Good Days Therapy, Green Power, HG Medical, Nobel Med, PiPharma, Pro Life Pharma, Saga Plant, Siepcofar). Creșterea numărului de distribuitori va aduce o paletă cât mai largă de opțiuni tuturor farmaciilor din România.

„Suntem activi în platforma GoPharma de la începutul anului 2016 și am câștigat deja 5-7% comenzi suplimentare lunar prin faptul că am pus la dispoziția clienților și acest canal de comunicare. Prin GoPharma am expus întreaga listă de produse, iar clienții au avut ocazia să identifice și alte produse față de cele solicitate frecvent. În plus, am obținut comenzi suplimentare și în afara orelor de program. Comenzile ce pot fi date fără încadrarea într-un interval orar strict relaxează clienții, permit o analiză completă a nevoilor de comandă, aduc întotdeauna mai multe venituri”, declară Nicolae Brezan, Director General Green Power.

Setrio Soft anunță și rebrandingul companiei, prin care aliniază identitatea și poziționarea cu direcția strategică de business a companiei, procesul fiind implementat la nivel vizual și de retorică verbală, printr-o nouă identitate vizuală și un nou slogan “Creștem afaceri prin tehnologie”.

Fondată în anul 2004, Setrio este unul dintre cei mai importanți producători de software și integratori de soluții IT, adresându-se companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile medical și farmaceutic.

Soluțiile dezvoltate de Setrio vizează producători, distribuitori, medici și farmacii, printre aplicațiile software proprii dezvoltate de-a lungul timpului numărându-se GoPharma, BizPharma, BizDepozit BizMobile, BizMedica.

Compania are o echipă dedicată ce a acumulat o vastă experiență în analiză, dezvoltare, implementare, consultanță software și hardware.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Fiscal do’s and don’ts when working with inter-company/group transactions”

Articolul următor

RIFF editia 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share