Importate Sanatate Ultimele stiri

GoPharma, cresteri de pana la 10 ori in primele 6 luni

GoPharma, primul marketplace online B2B pentru farmacii, producători și distribuitori, a înregistrat o creștere a numărului de farmacii de 10 ori și a numărului de comenzi săptămânale cu aproximativ 300%, în comparație cu luna mai.

Setrio Soft, producător de software și integrator de soluții IT pentru industriile farmaceutică și medicală, anunță creșteri semnificative la nivelul platformei GoPharma, la 6 luni de la lansarea sa, însemnând aproximativ 1.100 de farmacii înscrise față de 100 – cu un total de peste 2.700 puncte de lucru, care plasează 2.100 comenzi săptămânal.

Pentru 2017, Setrio Soft își propune ca numărul de farmacii înscrise în GoPharma să atingă 4.000 de puncte de lucru, iar numărul distribuitorilor să ajungă la cel puțin 40. Un obiectiv pentru dezvoltarea platformei este și activarea unor campanii de comunicare (informare, educare) împreună cu producătorii, care să aducă plus-valoare pentru farmacii, producători și distribuitori.

În ultimele șase luni, platforma GoPharma a fost îmbunătățită cu funcționalități de tip e-commerce pentru utilizatorii săi, precum modulul de automatizare a forței de vânzări, care permite înregistrarea comenzilor farmaciilor direct în contul distribuitorului și opțiunea de a adăuga descrieri detaliate și fotografii ale produselor. GoPharma a fost creată pentru a conecta farmaciile, distribuitorii și producătorii de medicamente astfel încât comenzile să se poată face chiar și în afara orelor de program sau în weekend, rezultatele fiind eficientizarea procesului de comandă și reducerea costurilor cu distribuția produselor.

Pentru următoarea perioadă, Setrio Soft va implementa noi funcționalități, printre care optimizarea interfeței pentru dispozitive mobile și intrarea pe piața B2C prin lansarea platformei GoPharma pentru pacienți.

„Anul 2016 a reprezentat un pas important pentru Setrio Soft din două puncte de vedere, atât prin prisma lansării platformei GoPharma, o aplicație la care echipa noastră a lucrat mai bine de 9 luni înainte de lansare, cât și prin alinierea identității de brand a companiei cu etapa de business în care ne aflăm: de furnizor de servicii integrate (IT și consultanță de business) și nu doar un simplu de furnizor de soft. Mizând pe comunicarea continuă, multi-channel, cu  partenerii noștri și pe oferirea de servicii integrate care să răspundă nevoilor acestora de dezvoltare, am reușit să devenim un partener de business cu sprijinul căruia firmele din industria de sănătate pot conta pe creșterea afacerii lor”, declară Marius Ciupercă, Director General, Setrio Soft.

În platforma GoPharma sunt înscriși în acest moment 15 distribuitorii activi (A&G Med, Bioexpert, Dancom, Deltafarm, Estrade, Express Distribution, Farmacordis, Good Days Therapy, Green Power, HG Medical, Nobel Med, PiPharma, Pro Life Pharma, Saga Plant, Siepcofar). Creșterea numărului de distribuitori va aduce o paletă cât mai largă de opțiuni tuturor farmaciilor din România.

„Suntem activi în platforma GoPharma de la începutul anului 2016 și am câștigat deja 5-7% comenzi suplimentare lunar prin faptul că am pus la dispoziția clienților și acest canal de comunicare. Prin GoPharma am expus întreaga listă de produse, iar clienții au avut ocazia să identifice și alte produse față de cele solicitate frecvent. În plus, am obținut comenzi suplimentare și în afara orelor de program. Comenzile ce pot fi date fără încadrarea într-un interval orar strict relaxează clienții, permit o analiză completă a nevoilor de comandă, aduc întotdeauna mai multe venituri”, declară Nicolae Brezan, Director General Green Power.

Setrio Soft anunță și rebrandingul companiei, prin care aliniază identitatea și poziționarea cu direcția strategică de business a companiei, procesul fiind implementat la nivel vizual și de retorică verbală, printr-o nouă identitate vizuală și un nou slogan “Creștem afaceri prin tehnologie”.

Fondată în anul 2004, Setrio este unul dintre cei mai importanți producători de software și integratori de soluții IT, adresându-se companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile medical și farmaceutic.

Soluțiile dezvoltate de Setrio vizează producători, distribuitori, medici și farmacii, printre aplicațiile software proprii dezvoltate de-a lungul timpului numărându-se GoPharma, BizPharma, BizDepozit BizMobile, BizMedica.

Compania are o echipă dedicată ce a acumulat o vastă experiență în analiză, dezvoltare, implementare, consultanță software și hardware.

Related posts

S&T România va fuziona cu Cronus eBusiness

Papuc Irina

Compania orădeană de IT Qubiz, desemnată cel mai bun loc de muncă din România

Stefana Muresan

Lenjeria Jolidon, premiată la Gala Elle Style

Nora Dumitrescu

Finanțare europeană de 212 mil. lei pentru realizarea Centurii de Est a municipiului Arad

Stefana Muresan

Unde s-a extins Penny Market în Transilvania

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania după preluarea Bancpost: capital social 1 miliard de euro, valoare la bursă 2 miliarde

redactia

Laptopurile, cele mai căutate electronice de către români în timpul crizei Corona

Traian Dan

3 miliarde de lei pentru modernizarea subsecțiunii tronsonului feroviar Apața-Cața

Stefana Muresan

Fonduri de peste 17 mil. lei pentru o parcare supraetajată în Oradea

redactia

Yardi Romania closes the lease for 3,500 sqm of office space in Record Park

Ligia Voro

FRI-EL Buildings dezvolta Ateneo la Timisoara. 1.300 de apartamente si facilitati integrate sunt prevazute in proiect.

Robert Bloancă

Gastronomii din Sălaj au făcut show în Slovacia

Nora Dumitrescu

Topul companiilor cu capital german din România este alcătuit preponderent din retaileri

Ligia Voro

PayWell 2019: 25% dintre companii iau în considerare importul de angajați pentru a-și acoperi deficitul de forță de muncă

Papuc Irina

Clusterul Mobilier Transilvania pregătește scaunul inteligent

Nora Dumitrescu

The forced transformation of the Automotive industry

Papuc Irina

Un deceniu de activitate pentru compania mureșeană Vitafoam Luduș

Ligia Voro

Performanța economică a județelor, după cifra de afaceri din 2019 a companiilor: București, Ilfov și Timiș, în top

Ion Surdu

Parcul Central din Cluj, irigat inteligent cu 1,4 milioane lei

Nora Dumitrescu

Ciocurile osoase, negii, bătăturile pot fi tratate natural

Stefana Muresan

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie și estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat

Stefana Muresan

Proiect de 49 milioane de euro, fonduri europene, pentru Arad

redactia

Complexul Energetic Hunedoara cumpără gaze în valoare de 22 de milioane de lei de la Romgaz

Stefana Muresan

Succesul Aeroportului Cluj, ”studiu de caz” în cadrul Conferinței Internaționale de Pregătire Operațională și Transfer Aeroportuar (Singapore)

Stefana Muresan

Leave a Comment