Importate Sanatate Ultimele stiri

GoPharma, cresteri de pana la 10 ori in primele 6 luni

GoPharma, primul marketplace online B2B pentru farmacii, producători și distribuitori, a înregistrat o creștere a numărului de farmacii de 10 ori și a numărului de comenzi săptămânale cu aproximativ 300%, în comparație cu luna mai.

Setrio Soft, producător de software și integrator de soluții IT pentru industriile farmaceutică și medicală, anunță creșteri semnificative la nivelul platformei GoPharma, la 6 luni de la lansarea sa, însemnând aproximativ 1.100 de farmacii înscrise față de 100 – cu un total de peste 2.700 puncte de lucru, care plasează 2.100 comenzi săptămânal.

Pentru 2017, Setrio Soft își propune ca numărul de farmacii înscrise în GoPharma să atingă 4.000 de puncte de lucru, iar numărul distribuitorilor să ajungă la cel puțin 40. Un obiectiv pentru dezvoltarea platformei este și activarea unor campanii de comunicare (informare, educare) împreună cu producătorii, care să aducă plus-valoare pentru farmacii, producători și distribuitori.

În ultimele șase luni, platforma GoPharma a fost îmbunătățită cu funcționalități de tip e-commerce pentru utilizatorii săi, precum modulul de automatizare a forței de vânzări, care permite înregistrarea comenzilor farmaciilor direct în contul distribuitorului și opțiunea de a adăuga descrieri detaliate și fotografii ale produselor. GoPharma a fost creată pentru a conecta farmaciile, distribuitorii și producătorii de medicamente astfel încât comenzile să se poată face chiar și în afara orelor de program sau în weekend, rezultatele fiind eficientizarea procesului de comandă și reducerea costurilor cu distribuția produselor.

Pentru următoarea perioadă, Setrio Soft va implementa noi funcționalități, printre care optimizarea interfeței pentru dispozitive mobile și intrarea pe piața B2C prin lansarea platformei GoPharma pentru pacienți.

„Anul 2016 a reprezentat un pas important pentru Setrio Soft din două puncte de vedere, atât prin prisma lansării platformei GoPharma, o aplicație la care echipa noastră a lucrat mai bine de 9 luni înainte de lansare, cât și prin alinierea identității de brand a companiei cu etapa de business în care ne aflăm: de furnizor de servicii integrate (IT și consultanță de business) și nu doar un simplu de furnizor de soft. Mizând pe comunicarea continuă, multi-channel, cu  partenerii noștri și pe oferirea de servicii integrate care să răspundă nevoilor acestora de dezvoltare, am reușit să devenim un partener de business cu sprijinul căruia firmele din industria de sănătate pot conta pe creșterea afacerii lor”, declară Marius Ciupercă, Director General, Setrio Soft.

În platforma GoPharma sunt înscriși în acest moment 15 distribuitorii activi (A&G Med, Bioexpert, Dancom, Deltafarm, Estrade, Express Distribution, Farmacordis, Good Days Therapy, Green Power, HG Medical, Nobel Med, PiPharma, Pro Life Pharma, Saga Plant, Siepcofar). Creșterea numărului de distribuitori va aduce o paletă cât mai largă de opțiuni tuturor farmaciilor din România.

„Suntem activi în platforma GoPharma de la începutul anului 2016 și am câștigat deja 5-7% comenzi suplimentare lunar prin faptul că am pus la dispoziția clienților și acest canal de comunicare. Prin GoPharma am expus întreaga listă de produse, iar clienții au avut ocazia să identifice și alte produse față de cele solicitate frecvent. În plus, am obținut comenzi suplimentare și în afara orelor de program. Comenzile ce pot fi date fără încadrarea într-un interval orar strict relaxează clienții, permit o analiză completă a nevoilor de comandă, aduc întotdeauna mai multe venituri”, declară Nicolae Brezan, Director General Green Power.

Setrio Soft anunță și rebrandingul companiei, prin care aliniază identitatea și poziționarea cu direcția strategică de business a companiei, procesul fiind implementat la nivel vizual și de retorică verbală, printr-o nouă identitate vizuală și un nou slogan “Creștem afaceri prin tehnologie”.

Fondată în anul 2004, Setrio este unul dintre cei mai importanți producători de software și integratori de soluții IT, adresându-se companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile medical și farmaceutic.

Soluțiile dezvoltate de Setrio vizează producători, distribuitori, medici și farmacii, printre aplicațiile software proprii dezvoltate de-a lungul timpului numărându-se GoPharma, BizPharma, BizDepozit BizMobile, BizMedica.

Compania are o echipă dedicată ce a acumulat o vastă experiență în analiză, dezvoltare, implementare, consultanță software și hardware.

Related posts

Investiții de 230 milioane euro în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare

Stefana Muresan

Start-Up Nation 2018, ultimul pas înainte de depunerea proiectelor

redactia

BT oferă clienților posibilitatea să plătească cu ceasul inteligent

redactia

Universitățile din Sibiu, Brașov, Târgu Mureș și Galați, parteneri într-un proiect de 28 de milioane de euro al Ministerului Educației

Ion Surdu

Cum se obține energia electrică și care este viitorul său?

A. I.

Fabrica de mobilă din Cehu Silvaniei va angaja zeci de tâmplari

Nora Dumitrescu

Tarom a adus la Cluj 1,3 milioane de echipamente medicale din China

Nora Dumitrescu

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice și-a desemnat conducerea pentru următorii doi ani

redactia

Companiile din Zalău sponsorizează iluminatul de sărbători

Nora Dumitrescu

Încep lucrările de reparații pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui 

Ligia Voro

Oradea va construi apartamente pentru angajații companiilor din Parcul Industrial

Traian Dan

DAW Bența a deschis un nou Centru Caparol în Republica Moldova

Ligia Voro

Bazin didactic de înot în Ioşia şi bază sportivă pe Calea Clujului din Oradea

Traian Dan

Consiliul Concurenței a dat liber la cumpărarea Somplast

Nora Dumitrescu

Joseph Mars Investment a cumpărat platforma Armătura

Nora Dumitrescu

Electrica finanțează o clasă profesională în sistem dual la Brașov

Stefana Muresan

UBB a câştigat etapa locală a competiţiei CFA Institute Research Challenge

Stefana Muresan

Ovi D. Pop – povestea Duran’s Press

Traian Dan

Reducerea sancțiunilor pentru fermierii care greșesc

Transilvania Business

Galaţiul va avea 18 tramvaie noi produse la Arad de Astra Vagoane Călători

redactia

„Stradale” se deschide in Oregon Park

Transilvania Business

ANRE: În primele 7 luni ale acestui an au crescut importurile de electricitate cu 45 la sută

Papuc Irina

Diferit și-a terminat cu șase luni mai repede lotul din Drumul Bistriței

Nora Dumitrescu

Leave a Comment