Cluj Eveniment Slider

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

ABSL organizează cel mai important eveniment dedicat industriei de servicii partajate în Cluj-Napoca, în cadrul TechFest, miercuri, 16 noiembrie. Specialiști din industrie se întâlnesc pentru a discuta și prezenta cele mai noi tendințe în tehnologia de automatizări pentru servicii (Robotics / Process Automation).
După ce în luna septembrie a organizat cea mare mare conferință din industria serviciilor pentru afaceri, la hotel Radisson în București, Asociația Liderilor din Serviciile pentru Afaceri (ABSL) aduce în discuție tehnologia de automatizări pentru servicii în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu TechFest.
Cu un număr de peste 100.000 de angajați în orașe precum București, Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara, industria serviciilor pentru afaceri este unul dintre cei mari angajatori de pe piața muncii din România. Țara noastră are o reputație excelentă la nivelul acestei industrii, atât în cadrul UE, cât și la nivel global, după cum declară președintele ABSL, Florin Grama.
În vederea polarizării unei comunități a industriei, ABSL organizează miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 09:00, la hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca un eveniment de tip Business Mixer, în cadrul căruia partenerii strategici ai organizației vor livra o prezentare generala a orașului din punct de vedere al resurselor umane, spațiilor disponibile și mediului economic. De asemenea, o serie de companii sunt invitate să prezinte soluțiile proprii, precum și provocările cu care s-au confruntat în dezvoltarea de soluții tehnologice de tip Robotics / Process Automation.
Acestea sunt cele mai noi tehnologii care influențează piața serviciilor pentru afaceri și sunt menite să înlocuiască activitățile simple, tranzacționale si repetitive cu programe software, ofertind angajaților posibilitatea de a se concentra pe activități mai complexe, cu valoare adăugată mare.
Printre speakerii prezenți se vor număra: Mihai Rada, Director, Management Consulting, KPMG, Ilona Manea, Team Manager, Romanian Operations, Hays și Daniel Bratu, Vice President, ABSL România.
Asociaţia reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi Cercetare-Dezvoltare (R&D). Scopul principal al ABSL Romania este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung și creșterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri in România, precum și de a mări nivelul de atractivitate al țării noastre pentru investiții și dezvoltarea de proiecte în outsourcing și offshoring.
Din ABSL Romania fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, leaderi regionali şi globali precum: Accenture Services Romania, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners Romania, Be Think Solve Execute, Capgemini, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, Outsourcing Advisors, PricewaterhouseCoopers Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Telus International, TMF UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp Romania, Wipro Technologies si WNS Global Services Romania.
Partenerii strategici ai asociaţiei sunt : ACCA, Colliers International Romania, Corporate Office Solutions, Fine Law, HAYS, I Future, KPMG şi Skanska.
 

Related posts

Tată și fiu – Doru Aurelian Borsan și Doru Borsan jr., implicați activ în transformarea digitală a lumii. Smart Cities Technologies SE

Ligia Voro

Unifarm: 12 avioane cargo și cel puțin 6 transporturi terestre cu PPE urmează să vină în România până la jumătatea lunii mai

Papuc Irina

Banca Transilvania va lansa un documentar despre Simona Halep

Nora Dumitrescu

FOTO: Premierul Orban, în vizită la unitatea de producție Star Assembly

Transilvania Business

Bugetul Bihorului în dezbatere publică. Venituri estimate – 403 milioane lei

Traian Dan

IBM, centru de servicii în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

FOTO-VIDEO: PORR și provocările de pe șantierul Autostrăzii 10 – Decea-Turda

redactia

Noutățile anului universitar 2018-2019 la UMF Tîrgu Mureș

Stefana Muresan

Werner Braun: Clubul Economic German Brașov este un liant între investitori și comunitate

Nicolae Pop

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

Clujul va găzdui Comitetul European al Regiunilor

redactia

A IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din Sibiu, marca ELITE Business Women

Stefana Muresan

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (II)

Ligia Voro

VectExcel, aplicație mobilă dezvoltată de specialiști de la USAMV și Nonnagon Systems

Ligia Voro

În martie, la Oradea sosesc primele tramvaie construite la Astra Arad

Traian Dan

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Sales & marketing conference

Ionut Oprea

Creație într-un centru de design. IRIS Design

Ligia Voro

Piața de spații industriale din România ar putea simți efecte semnificative în urma unui Brexit dur

Papuc Irina

BRAT a devenit membru afiliat al News Media Europe

Stefana Muresan

E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Ligia Voro

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională 

Ligia Voro

Moldovan Carmangerie acorda burse în valoare de 30.000 de lei

Transilvania Business

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Leave a Comment