Cluj Eveniment Slider

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

ABSL organizează cel mai important eveniment dedicat industriei de servicii partajate în Cluj-Napoca, în cadrul TechFest, miercuri, 16 noiembrie. Specialiști din industrie se întâlnesc pentru a discuta și prezenta cele mai noi tendințe în tehnologia de automatizări pentru servicii (Robotics / Process Automation).
După ce în luna septembrie a organizat cea mare mare conferință din industria serviciilor pentru afaceri, la hotel Radisson în București, Asociația Liderilor din Serviciile pentru Afaceri (ABSL) aduce în discuție tehnologia de automatizări pentru servicii în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu TechFest.
Cu un număr de peste 100.000 de angajați în orașe precum București, Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara, industria serviciilor pentru afaceri este unul dintre cei mari angajatori de pe piața muncii din România. Țara noastră are o reputație excelentă la nivelul acestei industrii, atât în cadrul UE, cât și la nivel global, după cum declară președintele ABSL, Florin Grama.
În vederea polarizării unei comunități a industriei, ABSL organizează miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 09:00, la hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca un eveniment de tip Business Mixer, în cadrul căruia partenerii strategici ai organizației vor livra o prezentare generala a orașului din punct de vedere al resurselor umane, spațiilor disponibile și mediului economic. De asemenea, o serie de companii sunt invitate să prezinte soluțiile proprii, precum și provocările cu care s-au confruntat în dezvoltarea de soluții tehnologice de tip Robotics / Process Automation.
Acestea sunt cele mai noi tehnologii care influențează piața serviciilor pentru afaceri și sunt menite să înlocuiască activitățile simple, tranzacționale si repetitive cu programe software, ofertind angajaților posibilitatea de a se concentra pe activități mai complexe, cu valoare adăugată mare.
Printre speakerii prezenți se vor număra: Mihai Rada, Director, Management Consulting, KPMG, Ilona Manea, Team Manager, Romanian Operations, Hays și Daniel Bratu, Vice President, ABSL România.
Asociaţia reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi Cercetare-Dezvoltare (R&D). Scopul principal al ABSL Romania este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung și creșterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri in România, precum și de a mări nivelul de atractivitate al țării noastre pentru investiții și dezvoltarea de proiecte în outsourcing și offshoring.
Din ABSL Romania fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, leaderi regionali şi globali precum: Accenture Services Romania, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners Romania, Be Think Solve Execute, Capgemini, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, Outsourcing Advisors, PricewaterhouseCoopers Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Telus International, TMF UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp Romania, Wipro Technologies si WNS Global Services Romania.
Partenerii strategici ai asociaţiei sunt : ACCA, Colliers International Romania, Corporate Office Solutions, Fine Law, HAYS, I Future, KPMG şi Skanska.
 

Related posts

Cinci județe din Ardeal în top 10 al sosirilor și înnoptărilor turistice în România

Traian Dan

Parcul industrial Săcuieni – Bihor este gata în proporție de 60%

Traian Dan

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Despre social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (I)

Ligia Voro

Romsilva pune la dispoziția populației peste un milion mc de lemn pentru foc

Traian Dan

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”: 100.000 pasageri cu Wizz, pe ruta Cluj – București

Stefana Muresan

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Ionut Oprea

REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand. Unde te înscrii?

Ligia Voro

Targ de Joburi si Cariere TransLogistica 2017

Ionut Oprea

Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

Stefana Muresan

S-a lansat MLS.ro, un serviciu performant de informare și cooperare pe piața imobiliară

Traian Dan

EMBA-ul britanic de la UBB, la a cincea generație de cursanți

redactia

DRAGON’S NEST, CEA MAI MARE SCENĂ DIN ROMÂNIA, 100 DE METRI LĂȚIME ȘI PESTE 35 DE METRI ÎNĂLȚIME!

Raluca Ursu

Banca Transilvania, lovită cu manta

Stefana Muresan

„Ziua Grâului” de la Seuca, experiment reuşit marca DAFCOCHIM

Stefana Muresan

Aplicație unică pentru realizarea bugetelor pe anul 2021

Traian Dan

ECO & SAFE: cuvintele cheie pentru orice participant la Electric Castle 2019

Ligia Voro

HELLA dezvoltă și consolidează centrul administrativ din Timișoara

Nicolae Pop

Proiectele de transport pentru perioada 2018 – 2027

Stefana Muresan

Campionii în Business din Muntenia au fost premiați pe scena Teatrului Național București

redactia

Centrul de Oncologie OncoHelp va deveni cel mai mare Centru de Radioterapie din România

Nicolae Pop

Peste 30 de retromobile, la Raliul „Drumul Vinului 2020” cu startul la Oradea

Traian Dan

Ryanair, angajări la Cluj și Timișoara

Stefana Muresan

Forumul Internaţional al Marilor Fermieri, RALF – ediția a 4-a

Ioan Sandor

Profesorii pot urma gratuit cursul de Educație Financiară furnizat de BNR

Traian Dan

Leave a Comment