Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Drumuri dă 1,5 milioane euro pe revizuirea SF Centura sud Timișoara

Reactualizarea studiului de fezabilitate, a proiectării şi documentaţiei tehnice necesare autorizației de construire a variantei ocolitoare Sud a Timișoarei a fost scoasă la licitaţie miercuri de către Compania de Drumuri şi are o valoare estimată de circa 6,5 milioane de lei, potrivit Digi24.
Proiectul presupune un drum cu două benzi pe sens, lung de 25,7 kilometri şi este unul dintre cele care ar urma să fie realizate în regie proprie de către Compania de Drumuri. Miercuri a fost lansată licitaţia pentru “Elaborarea revizuirii Studiului de fezabilitate, Proiectului tehnic, Detaliilor de execuţie, Documentaţiei tehnice pentru Autorizaţia de Construcţie (DTAC) şi a documentaţiei de atribuire pentru Varianta de Ocolire Timişoara”. Proiectul vizează un nou drum, cu două benzi pe sens, lung de circa 25,7 km în zona de sud a Municipiului Timişoara, continuarea actualei porţiuni de centură deja circulabilă. La desemnarea câștigătorului prețul cerut de acesta va conta doar în proporție de 40% restul punctajului fiind acordat pentru experiența personalului deținut de firma în cauză.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Pe unde va trece Autostrada Sudului

Articolul următor

AMR reacționează, în mod ferm, în dosarul "fabricării de dosare penale"

Citește și:
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest
Citeste mai mult

Centura Dejului, dorită pe fonduri europene

Programul Operațional Regional (POR) 2021-2027 este sursa de finanțare propusă pentru șoseaua de ocolire a municipiului clujean. Consiliul…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share