Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Teraplast se extinde în Serbia

Consiliul de Administraţie al Societăţii Teraplast S.A. şi-a informat acţionarii şi potenţialii investitori cu privire la decizia de a constitui, ca asociat unic, o societate cu răspundere limitată în Serbia, conform capital.ro.
Conform oficialilor Teraplast, scopul acestei acţiuni este dezvoltarea prezenţei companiei pe piaţa din Serbia şi face parte din strategia companiei de a creşte valoarea exporturilor, susține sursa citată. Consiliul de Administraţie al Teraplast, cu votul favorabil al tuturor membrilor săi, a decis aprobarea constituirii de către Societatea Teraplast.S.A., în calitate de asociat unic, a unei Societăţii cu Răspundere Limitată în Serbia, cu un capital social total de 10.000 euro. Aportul la constituirea capitalului social va fi exclusiv în numerar, urmând a fi integral vărsat la data constituirii. În vederea ducerii la îndeplinire a acestui demers compania l-a mandatat pe Alexandru Stănean, în calitate de director general al Societăţii Teraplast S.A., să reprezinte investitorul în faţa autorităţilor din Serbia.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Teraplast SA este Dorel Goia, om de afaceri clujean prezent în „TOP 300 Capital – Cei mai bogaţi români”. Acesta mai deţine acţiuni la companii precum ACI Cluj SA, Hermes SA, IREO Consulting SRL, Magis Investment SRL, Parc SA, Plastsistem SA sau Rott Energy SA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mercedes-Benz a depășit BMW

Articolul următor

Germania are un nou ambasador la Bucureşti

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share